Ako fungujú návštevy u psychológa?
ahojte, chcela by som sa informovat, tí co navstevujete psychologa, ako to prosim funguje? pocula som,ze cez obvodneho lekara sa da nazaciatok dostat vymenny listok a prvych niekolko (kolko?) sedeni plati poistovna? aka je prosim cena potom? chcela by som zacat chodit k psychologovi v Bratislave, nemam zatial ziadneho vybrateho, tak sa chcem aspon informovat, ako to funguje a ake su priblizne ceny.dakujem.
myslim ze preplacaju desat sedeni ale je malo psychologov co robia takto na poistovne a ak su tak sa nekonecne dlho caka
Zistí si na infolinke poisťovne bývalo tuším 15 či 25 sedení raz ročne...platí to aj u súkromného potom už platíš ..niekto má 35, druhá 50 podľa svojho cenníka.Ja môžem odporučiť Kurucova Vlasta.Caka sa dlho všade:(chces aj vedieť o čom sú sedenia?
Hľadala by som psychoterapeuta nie psychológa.Niektori sa špecializujú viac na niektore poruchy Kurucova má úzkosti, depresie kamarátka chcela riešiť poruchu príjmu potravy a poradila jej inú.
Vstupný rozhovor povieš čo Ťa trápi ako sa to prejavuje, ona robila test teraz má nenapadne ako sa volá ..a potom začnete o tebe, rodine, detstvo, práca traumy...potrat, popýta sa na všetko čo Ťa mohlo nejak ovplyvniť.Cele to plynie rozhovorom občas, aby Ťa spoznala ako rozhovor s kamarátkou Psychológ nesúdi, nekarha vypočuje nasmeruje Ta asi na to, čo ty chces len možno nemáš odvahu rozvod?fóbie?záleží čo Ta trápi ..ak si myslí, že treba aj psychiatra a lieky na ujludnenie na úzkosť poradí ..postupne sa dostanete na problémy určite jej na prvom sedení nepovieš všetko:(môže sa Ti stav zhoršiť, lebo pichate do osieho hniezda.Kamaratka začala mať zlé sny...postupne to prešlo.Aj si poplaces s tým rataj...majú tam väčšina relaxačné kreslo môže Ta naučiť autogenny tréning, pusti hudbu zistí či si napätá ..či máš tiky, veľa veci ...každý by mal z času na čas chodiť k psychológovi🙂)drž sa

Nechodila som cez postovnu, tak sa ti viem vyjadrit len k tomu, ze cena je individualna…