icon

Ako liečiť chorobu ruky, nohy, ústa?

mama4444
11. sep 2024

dakujem

amonet
11. sep 2024

iba podla priznakov. bacha vysoko infekcne aj pre dospeleho

kiki68
11. sep 2024

U nas museli antivirotika nasadit, inak by som ja dospelak prisla o nechty

3petka
11. sep 2024

@mama4444 No ťažko povedať, každé dieťa inak reaguje. My sme s vysokými teplotami skončili v nemocnici. Nie a nie zraziť. Neviem čo mu tam dali ale pomohlo. Ešte sa mu potom ku koncu hospitalizácie na nožičkách medzi palcami vyhodili pluzgiere a na to mu nič nedali a asi po mesiaci mu zliezli nechty na palcoch na nohách.

jaskolka
11. sep 2024

Asi je to individuálne, u nás som to chytila ja a dcéra, ona mala horúčky asi dva dni, ja jeden deň, prešlo rýchlo, vyrážky zmizli o pár dní, nechty nám nezisli, vlastne o pár dní sme už ani nevedeli, ze nám dačo bolo. Syn a muž to vôbec nechytili.
Ja som brala aj dcere som dávala len vitamíny,B komplex, celaskon, D vitamín

1mina
11. sep 2024

Ťažko povedať deti boli celkom ok - akoze mali teploty cca 2-3 dni, afty v ústach, potom sa vyhadzali na tele....ale zniesli to celkom dobre a rýchlo, syn napr super rýchlo, dcéra trocha dlhšie. Ale dávala som Bcko, striekala ústa salviou ináč nič také.... Ale ja som to od nich chytila katastrofa, horúčky, hrdlo som mala plne aft skoro týždeň, nemohla som ani piť bez bolesti,potom ma začali ešte chodidlá bolieť, vychádzala som sa no všetko 😂 mala som to júli a doteraz mi ešte odrastaju zlezene nechty na rukách 🤦

mama4444
autor
11. sep 2024

@3petka a co ste mu dali na tie palceky ? treba to nejako liecit ?

mama4444
autor
11. sep 2024

@1mina ako ste liecili tie nechty ?

luliu
11. sep 2024

@mama4444 lieky nie sú, je to vírus, treba to prekonať. Ja som dostala od deti. Nechty nám zliezli všetkým, každému par kusov

1mina
11. sep 2024

@mama4444 žiadno čakám kým dorastu, ostrihala som nakrátko 😂 to nie že zliezol komplet necht , ale akoby sa odlupuju tie vrchné časti nechta ak chápete... Teraz to mám kdesi za polovicou odrastené, akoze vyzerá to otrasné ale tak čo sa dá robiť....len čo som zapilnikovala čo sa dalo jemne

3petka
12. sep 2024

@mama4444 nakoniec len fenistil gél aby ho to nesvrbelo. Same to odozneli. Keď ani doktori nevedeli čo tak som sa bála experimentovať.