Ako liečiť chorobu ruky, nohy, ústa?
dakujem
U nas museli antivirotika nasadit, inak by som ja dospelak prisla o nechty
@mama4444 No ťažko povedať, každé dieťa inak reaguje. My sme s vysokými teplotami skončili v nemocnici. Nie a nie zraziť. Neviem čo mu tam dali ale pomohlo. Ešte sa mu potom ku koncu hospitalizácie na nožičkách medzi palcami vyhodili pluzgiere a na to mu nič nedali a asi po mesiaci mu zliezli nechty na palcoch na nohách.
Asi je to individuálne, u nás som to chytila ja a dcéra, ona mala horúčky asi dva dni, ja jeden deň, prešlo rýchlo, vyrážky zmizli o pár dní, nechty nám nezisli, vlastne o pár dní sme už ani nevedeli, ze nám dačo bolo. Syn a muž to vôbec nechytili.
Ja som brala aj dcere som dávala len vitamíny,B komplex, celaskon, D vitamín
Ťažko povedať deti boli celkom ok - akoze mali teploty cca 2-3 dni, afty v ústach, potom sa vyhadzali na tele....ale zniesli to celkom dobre a rýchlo, syn napr super rýchlo, dcéra trocha dlhšie. Ale dávala som Bcko, striekala ústa salviou ináč nič také.... Ale ja som to od nich chytila katastrofa, horúčky, hrdlo som mala plne aft skoro týždeň, nemohla som ani piť bez bolesti,potom ma začali ešte chodidlá bolieť, vychádzala som sa no všetko 😂 mala som to júli a doteraz mi ešte odrastaju zlezene nechty na rukách 🤦
@mama4444 žiadno čakám kým dorastu, ostrihala som nakrátko 😂 to nie že zliezol komplet necht , ale akoby sa odlupuju tie vrchné časti nechta ak chápete... Teraz to mám kdesi za polovicou odrastené, akoze vyzerá to otrasné ale tak čo sa dá robiť....len čo som zapilnikovala čo sa dalo jemne

iba podla priznakov. bacha vysoko infekcne aj pre dospeleho