icon

Ako liečiť rybami napadnutú ranu?

lindaszalayova
27. dec 2024

Ahojte mám jeden problém,ako sme boli v Chorvátsku tak ma napadlo rybicky v mori ,doteraz mám problémy z nohou u lekára som bola dali mi len masť a lieky ale nič nezaberá má stým niekto skúsenosti ,už to je krajšie než to bolo v lete

Ako liečiť rybami napadnutú ranu?
fulka1891
27. dec 2024

@lindaszalayova nedá sa mi to zväčšiť, ak je to také chrastovite, tak sú také Ialugenove sieťky, aj masť, ale samozrejme vydezinfikovať niečím neutrálnym a prekryť zatiaľ

janinah
27. dec 2024

Chir.amb.po sviatkoch

halabala10
27. dec 2024

@fulka1891 ja by som neprekryvala aby ta rana bola v suchu a nevlhlo to pod krytím

tannja
27. dec 2024

Laliove listky v alkohole

jesenzima
27. dec 2024

@lindaszalayova smer doktor. Ale zaujíma ma, ako ťa napadli rybičky a čo ti urobili?

kp7333
27. dec 2024

Skus naplaste Inadine.

nika185
27. dec 2024

smer lekár, mal by urobiť stery, nasadiť atb do rany aj per os, není to pekné, zatial betadine roztokom ošetriť a prekryť náplasťou, ja pri zväčšení vidím v tej jamke hnis

lindaszalayova
autor
28. dec 2024

@nika185 bola som nasadil ATB 10 dnove a natierame betadinom,ale nič moc už to je krajšie zo začiatku hnus a bolesť riadna

lindaszalayova
autor
28. dec 2024

@jesenzima chodím stým k lekárovi na kontrolu.a ako napadli ,boli sme na Selce a ako sme vstúpili do mora po prvom dní začali hnusne kúsat rybičky malé ,povedala som si že Chorvátsko nikdy viac už za toto.neprajem najhoršiemu nepriatelovi,mali ste nohu dole a po chvíli ste citili že vás kuse min 10 rybičiek keď ste plavali šli za vami aj švagrinú kusli ale mňa najviac