icon

Ako malp naučím na klobúčiky a čiapočky?

rainbow82
6. jún 2019

Ahojte baby,prosím Vás ako naučiť malú nosiť niečo na hlave?Nikdy nič nemala rada na hlave.A keďže začínajú teploty veľké bojím sa s ňou chodiť po vonku bez ochrany na hlavičke.Dakujem

kittykat22
6. jún 2019

zaviazes pod krkom, vyzbrojis sa energiou na 3 prechadzky kedy bude dieta zurivo vrieskat a je to 😀

rainbow82
autor
6. jún 2019

@kittykat22 ani to zaviazanie nepomáha 🙄 všetko dá dole.

beky1813
6. jún 2019

Kym je v kociku, neriesim, ma striesku 😃 ked ide mimo, tak uz jej nic zrazu nevadi, lebo ma veľa roboty zo zdrhanim mi

rainbow82
autor
6. jún 2019

@beky1813 😂😂😂😂😂.tak to poznám to zdrhanie.ona v kočíku neobsedí ani sekundu.je moc aktívna 😉

beky1813
6. jún 2019

@rainbow82 ja ju drzim jedine jedlom. Inac sediet nebude

lucyluv
6. jún 2019

U nás tiež nič nezaberá, jedine minulý rok zobrala na milosť klobúčik ktorý bol na gumičku. Že sám držal na hlave, nemusela mať žiadne šnúrky zaviazané, to ju iritovalo a hneď strhávala. A bol to taký klobúčik, čo nemal ten silt veľký, že nezavadzal jej asi vo výhľade 😃 tento rok taký hľadám a neviem nájsť, tak zatiaľ bez klobúka fungujeme, lebo všetko strháva z hlavy. Treba zrejme pokúšať viac druhov. Ten bohovsky klobúk bol z kiku za pár €

skumavka
6. jún 2019

@beky1813 tento problém som mala aj ja. Najmladsi nezniesol na hlave nič. Ani nad hlavou striesku, okamžite ju vyťahoval hore. Jedlo zhltol na dvakrát a strieska z kočíka letela hore, pripadne on sa vyvliekol za par sekund z kociara von. Klobúk za dve sekundy na zemi. Doteraz neviem ako sme prežili minuloročné leto bez úpalu. Poradiť neviem...

rainbow82
autor
6. jún 2019

@beky1813 no moja malá moc toho nenaje veru 😂😂😂.ak jej nedám niečo čo naozaj ma rada tak mám smolu

kristina2412
7. jún 2019

@rainbow82 ja som moju pred pár dňami zobrala kúpiť klobúk,vyskúšali sme asi 10 typov,všetky si zúrivo strhla dole až na jeden 😀to bol ON ,ten sme vzali,ten nosí a nedáva ho dole..a ja ten klobúk strazim ako oko v hlave