icon

Ako na depresie?

13. mar 2022

Ahojte, chcem sa spýtať čo vám pomohlo na stavy depresívne, pocit beznádeje,strachu atď....
Zrovna som ostala sama na dcéru, 4 r, v jednej izbe u rodičov, no ostať tu nemôžem a rýchlo hľadám podnájom.pracu nemám nakoľko som bola doteraz na predlzenom rodicaku kôli zdrav stavu dcérky.uz sa sice rysuje, no zatiaľ iba slovny prislub.
Problém mám ale sama so sebou. Posledné dni som doslova ako mŕtvola. Pri dcére fungujem viacmenej no mimo toho iba spím.muz sa od nás dištancuje pokiaľ sa odmietam vrátiť. No mne sa už nechce zažívať tie hádky, dennodenne vrieskanie, urážanie. Zároveň sa však bojím neistoty, že to nezvládnem financne,že budem naozaj sama na ňu
Bojím sa že ostanem už sama,že nenájdem partnera, rodičia mi moc nepomôžu,svokrovci ak sa nevrátime už vôbec. Inú rodinu nemám.kamaratky sa rozpŕchli po Slovensku a ja som ostala okrem dcerky sama.neviem ako sa mám vzpruzit a byť pre ňu dostatočnou oporou a vzorom.takto desím aj sama seba....

mony232
13. mar 2022

Fuha.Asi by som na tvojom mieste zašla za psychologičkou,poprípade psychiatrom.Potrebujes sa dať do poriadku.Na podnájom sa nespolihaj,žiaľ s dieťaťom ťa malokto vezme do prenajmu :( Určite treba poriešiť prácu a svoj psychicky stav.

perdita11
13. mar 2022

Ahoj, mrzi ma tvoja situacia. V ktorej casti SR si hladas pracu? Robim v HR mohla by som ti mozno poradit/pomoct aspon v tejto oblasti