icon

Ako neochorieť?

2. okt 2023

Ahojte , čo mám robiť keď som bola dnes dlho s chorými ľuďmi a nechcem ochorieť? Ako tomu predísť

elenka.k
2. okt 2023

mala si rúško? respirátor? Nesexovala si s nimi? brala si vitamíny, jedla si ovocie, zeleninu? Ak áno, tak by si nemala byť chorá.

h2
2. okt 2023

A to sa pýtaš, keď už si s nimi bola? 🙃

nafka0483
2. okt 2023

Ak vies konvickocat, tak si preplachni nos a parkrat pocas dna aj vykloktaj so slanou vodou.
Daj si Cecko, Decko, Zinok, zazvorovy shot a uvar si teply caj.
Snaz sa nech ra neprefukne a dufaj ze imunita si s tym poradi a neochories 🤷‍♀️

zeldia
2. okt 2023

Predpokladám že “chorými ľuďmi” myslíš s respiračným chorobami. Ja som prechladnuta teraz ani neviem čo mi je ale mám kašeľ a sople teplotu nemam a som takto už asi stvrty den. K lekarke nejdem antibiotiká mi nedá a sirup na kašeľ mám doma. Zdá sa mi že mi trocha pomáha tepla sprcha a hneď do postele sa trocha spotit. Zdá sa mi že mi je lepšie. Na dnes a zajtra som si vypísala dovolenku.

zenulkaaa
2. okt 2023

Nasadit C, D a pi veeeela tekutin hlavne cajov, tie pomahaju vyplavovat pripadne bakterie. Taktiez si dopraj kvalitny spanok 8hod a uvidis. To ze si bola s chorymi, neznamena ze hned aj ochories, vsetko zavisi od imunity.

trema
2. okt 2023

Ja si vzdy v takychto pripadoch uvarim caj a dam si do neho vsetko co mam doma - zazvor, skoricu, klinceky, kurkumu, chilli 😀 med, citron a dam si vitamin C, D, zinok.. cesnak. A poriadne sa vyspim

iceberg
3. okt 2023

Najlepšia prevencia proti ochoreniu je byt športovo aktívny, a otužovanie, alebo občas si dávať ľadovú sprchu, prekrvuje telo a pomáha zosilňovať imunitný systém, a pomáha regenerovať a tiež vhodná na kĺby a svaly. Vitamín D, C, B ako. Doplnky. Zazvorovy čaj s medom.