Ako odstrániť chrastu vo vlasoch?
toto je ako mliečna chrasta. Treba trošku premastiť a bud jemne nechtom dať dole alebo kefkou vyčesať. Ale ma dosť dlhé vlásky tak nechtom ti to pôjde lepšie.
môže byť aj to ale ja som to malému vyčesávala takou klasickou kefou na vlásky. No len on mal krátke vlasy a dalo sa to. Tu bude treba asi niečo také ako originál na mliečnu chrastu
@sisska96 môže mať pravdu, dcéra má niečo podobné vo vlasoch (z fotky ťažko posúdiť), až po rokoch a mnohých návštevách rôznych kožných ambulancií padlo slovo psoriaza. Ale nie taká bežná, ale neviem, ako sa presne nazýva, ja ju volám “detská psoriaza”, lebo sa vyskytuje u detí…
Autorka, objednaj sa ku kožnej, nech to radšej pozrie… Ak to náhodou nie je mliečna chrasta, zoškrabaním/vyčesaním jej môžu vzniknúť zapalové lozišká.
Tiež by som povedala,že mliečna chrasta. Ale dcéra to mala teda žltšie, také mastnejšie. Toto mi príde také suché 🤷♀️
Aj moja to mala, taktiež 4 roky. Nie až také veľké.. ja som jej na to dala olejik a vycesala som jej to. Ale nie na prvýkrát..Už to nemá.
@pribinak si predstav som. Som asi “stará” škola a kedysi take šanóny ani neexistovali. Moje obe deti to mali a si predstáv že sme sa toho zbavili mastným krémom a tým že som im to buď vycesala alebo väčšie kúsky dala dole nechtom. A nie sú ani zjazveny ani nič podobne.
Ja neviem čo by ste robili keby neboli lekárne plne chémie a takéto fóra. Zdravým rozumom vyriešiť úplne banálnu vec…..
Naolejuj, nechaj zmaknut a vyces. Mojim detom sa to tiez dlho robilo takto sezonne. Ten babe sampon nam osobne nefungoval, takze sme to museli riesit ako v stredoveku 😀

Mliečna chrasta? Na to kúpiš šampón v lekárni