icon

Ako prebieha odstránenie štítnej žľazy?

majus2323
Dnes o 17:40

Ahojte , viete mi v skratke povedať ako to prebieha keď vám dávajú von štítnu žľazu? Za predpokladu že nie sú žiadne zdravotné pooperačné komplikácie- ako dlho ste boli na PN , bolesti po operácii? Zaujíma ma asi všetko
Je tu malo toto popísané o Gravesovej basedowovej chorobe, je niekto kto si tým teraz prechádza? Že nereaguje moc na liečbu ?
Za všetky odpovede budem veľmi vďačná!

doriiis
Dnes o 17:47

Chorobu nepoznám. Mám vybratu pravú stranu SZ. PN som bola pár týždňov. Bolesti boli také, ako keď ťa poriadne bolí hrdlo. Ja som mala aj drenaz prvé dva dni a teda prvý deň bol masaker pre mňa, lebo som vracala po narkoze. Potom ma už len svrbela rana

anonym_a653e1
Dnes o 17:57

Bola som pred 4 rokmi, 5 dni v nemocnici PN asi mesiac, kedze sa mi tocila hlava pokial mi nastavili lieky, inak kontrola raz za polroka, beriem euthyrox

majus2323
autor
Dnes o 17:58
@anonym_a653e1

Bola som pred 4 rokmi, 5 dni v nemocnici PN asi mesiac, kedze sa mi tocila hlava pokial mi nastavili lieky, inak kontrola raz za polroka, beriem euthyrox

@anonym_a653e1 a ako sa vám žije bez ? Lebo tatino už tiež nemá, ale teda potí sa stále ... Nepríde mi ok ale on mal aj pooperačné problémy , tak preto chcem vedieť ako je to bez nich

anonym_a653e1
Dnes o 18:00
@majus2323

@anonym_a653e1 a ako sa vám žije bez ? Lebo tatino už tiež nemá, ale teda potí sa stále ... Nepríde mi ok ale on mal aj pooperačné problémy , tak preto chcem vedieť ako je to bez nich

@majus2323 ja uplne v pohode nijake problemy nepocitujem

gondyo
Dnes o 19:12

Ja mám vyoperovanú komplet celú,žiadne bolesti,komplikácie,rana sa pekne hojila,po týždni,dvoch som bola vyberať stehy,6 týždňov som nesmela dvihať nič ťažké,namáhať sa,vešať záclony a podobné veci..asi pol roka som bola bez liečby,potom ako mi nastavili lieky fajn..schudla som,zrýchlil sa mi metabolizmus,predtým som jedla veľmi málo...