icon

Ako prekonať nespavosť po náročnom období?

16. máj 2026

Ahojte, pred dvoma mesiacmi som mala jedno kratke obdobie, ze som mala velmi rozhadzany spankovy rezim kvoli praci. Asi mesiac som spavala 3 hodiny miesto 8, robila som robotu za 3 ludi, musela som zachranovat co sa dalo lebo firma isla dole vodou. Teraz si uz mozem vydychnut a mala by som cas sa vyspat, ale neviem. Pred tym bol pre mna spanok mimoriadne dolezity, musela som spat 8 hodin, ked uz som spala 7, bola som nesvoja. Problemy zo zaspavanim som tiez nikdy nemala, mala som dokonaly spanok. Teraz je to katastrofa, lahnem si a fyzicky citim ze som unavena ale ako keby moje oci nechceli spat. Prelezim takto v posteli aj 6 hodin, potom par hodin nejaky polospanok mozno. Rano vstanem a nie som nejaka brutalne unavena, ta brutalna unava pride az niekedy poobede okolo 4tej a do vecera zase prejde. Ked sa mi uz nejak horko tazko poradi zaspat, aj tak ma vsetko zobudi. Aj to ze prejde autobus okolo domu. Predtym som mala problem aj na budik vstat. Prosim vas ak mate nejake rady, co s tymto, budem velmi vdacna. Som uz fakt otvorena uplne vsetkemu, lebo je to velmi neprijemne.

tenerifka
16. máj 2026

@anonym_autor mam sama svoju vlastnu spalñu, manzel ma svoju, a aj tak spavam uz mozno 15 a viac rokov s penovymi stuplami zarazenymi hlboko v usiach, rovanko ako mam aj v spalni kompletne zatemnenie. Bez toho by uz bolo po mne...

veuska2
16. máj 2026
evkamotka
16. máj 2026

Dala by som si predpisat lieky na spanie. Ja mam a staci mala davka a krasne zaberaju, zaspim z nich ako babatko

kvietok1233
16. máj 2026

Oddýchnuť si od práce ... Ja som mala to isté , teraz mám zdravotné problémy tak som PN a spím ako bábätko tiež mi predtým všetko vadilo , budilo ma čiže pripisujem to práci.

anonym_cb634a
16. máj 2026

Skús ashwagadu, odkedy užívam každý večer, spím ako zabita

anonym_bea43c
16. máj 2026

lieky na spanie. Predpíše obvodný.
Ak pôjdeš k psychiatrovi predpíše ti ad. Tiež som tak skončila. Lieky pomohli.
Tento neduh prichádza aj vekom. Ja som to dostala v 35tke, môj známy v 50tke.

mondolina
16. máj 2026

vyskúšaj Dospinox- nenávykové- 2 streky pod jazyk a spím..