icon

Ako prekonať strach z výsledkov testov?

3. feb 2025

ahojte bola som u lekara na prehliadke koli tomu ze nastupujem do novej prace , bral mi aj krv a o dve hodiny si mam prist po vysledky ale ja sa bojim ci mi tam nieco nenajdu..necitim sa byt chora ani unavena ani ma nic neboli, ale aj tak..dnes si uz clovek nemoze byt isty

viestta
3. feb 2025

A ked nieco najdu tak co? Aspon ta mozu zacat liecit, ak by tam nieco bolo. Ci je lepsie o tom nevediet a neliecit?

iwesska
3. feb 2025

A co by ti tam mali najst? Urcite tam budes mat cervene a biele krvinky, nejake bielkoviny,tuky,cukor...Aj tak to je len zakladny odber. A ani ked bude v poriadku si nemozes byt nicim ista. To by ti museli prescanovat kazdy cm tela a aj tak by neodhalili vsetko. Je to proste nerealne. Nic ti nie je,tak neries.

kliatana
3. feb 2025

a co by mali najst? nerob zbytocne paniku, ked nemas preco 🙂

stasticko123
4. feb 2025

Úplne ťa chápem...kedysi by ma to ani nenapadlo, ale posledné roky je to des...pritom mi nič nie je, cítim sa v norme...idem k obvodnej na preventivku a problém, končím na hematológii... idem ku gynekológovi klasika preventívka po roku a problém, končím na operácii... idem na predooperačné vyšetrenia a zas problém - štítna... začínam sa báť aj už len prejsť okolo nejakého doktora 🙈😁