Ako privolať krámy?
Ahojte baby...prosím vás ako si privolam Kramy? Mala som dostať v sobotu Ale ešte nič ....tehotná nie som! Ďakujem
Aj keby si stojky na hlave robila, tak ti to nepomôže
To čo sa spomína vyššie robím každý deň a nič 😆
Menzes je riadený hormónmi.
Takže buď musíš čakať alebo si chod dať pichnúť vyvolávacku. To príde menzes do +- 5 dní.
@ivca88 😀😀 Mne vacsinou ta tepla sprcha pomôže, ale každá žena je ina. Mne pichali vyvolávačku asi 3x, ale ms prišla aj tak asi až po týždni😔
@natalindaaaaa správne, po vyvolavacke príde ms po 7-10 dňoch, je to hormonalna injekcia, tak to funguje
@aalzbetkaa skus to vino a aj ten kupel, ale ja by som pockala, tak niekedy sa stane, ze meskaju je to normalna vec, kedze to riadia hormony ako pisali vyssie...
@tecko28 ano?? A ja som ms čakala hned na druhý deň 😀 Ale to som si dávala ešte na strednej ked som bola. Ďakujem za vysvetlenie 😘
@aalzbetkaa mne väčšinou meškávajú zo stresu, keď pominie to obdobie, tak prídu. Teda musíš byť v pohode, daj si červené, alebo ríbezľové víno, horúcu vodu a poriadny sex :D Moje dni ešte cítia, keď sa chystám niekam na dovolenku, alebo pár dňový výlet :D Vtedy prídu zaručene ako naschvál :D
Mne pomáhalo červené víno. To keď som si dala dva dni predtým ako som mala dostať, tak som aj dostala 🙂
@evkakozickova ahooj, niekedy mi sestrička dala z tých čo mala na ambulanci, niekedy som išla kupiť do lekárne a doniesla. Ale bola to mala suma
Mne meškali 7... na 7 deň mi pichli vyvolávačku.Dnes je 11 deň po vyvolávačke a nič.Cvičila som, teplú sprchu si dávam každý deň.Ani nič necítim len ma raz za čas pichne vo vaječníku.Takže nemusia dôjsť ani po 10 dňoch 😂
@aalzbetkaa nijak cakat, na vyvolavacku by som ani nesla, zbytocne hormony naviac
našťastie som takéto problémy nikdy nemala. mrcha prišla vždy tak ako mala a nemusela som riešiť žiadne injekcie ani nič podobné.
@eliskadad1 To napríklad ani ja... až teraz.Všetko je raz po prvý krát :D Ale ja to mám kvôli HAK.Aj keď tiež mi vždy prišli na čas.
Počkať 14 dní ak nepríde jedine vyvolávacia. Skúsiť môžeš tu sprchu víno no málokomu to pomôže ak zaberie tak asi skôr len náhoda
No ja mam tiez problem posledny rok. Dovtedy som mala pravidelne bez meskania a posledny rok jeden mesiac mam potom zase 2 mesiace nic tak idem da mi injekciu ktora mi aj tak nepomoze lebobmenzes nikde, potom pridu same odseba po dalsom mesiaci a teras zase uz 60dni mi meskaju. Tehotna podotykam niesom a mam 37rokov.je mozne ze mam uz prechod predcasny? Je pravda ze aj stresu mamposledne mesiace viacej ale myslite ze mozem mat predcasny prechod?
@chikita0000 na keď som to takto mala tak som mala cystu a musela som ísť na laparoskopiu....vyšetrenia máte všetko dobre?
@chikita0000 ano, mozes byt uz v prechode, stalo sa mi to iste aj ked o cca 2 rok neskor. Treba si dat urobit hormonalny profil nech vies na com si
mne teraz meskala 2 tyzdne. vyvolavacku som odmietla (nevidim v tom zmysel), par dni este pockaj. popremyslaj co ti posun mohlo sposobit. nenamahala si sa viac nez obvykle, stres???
@aalzbetkaa iba raz som mala cystu ta potom zmizla sama, a teraz naposledy menzes nikde isla som lekarovi ale cysta tam nebola ziadna

@aalzbetkaa horúca sprcha na podbrusko, horúci kupel alebo červene víno