Ako riešiť brnenie ruky a tlak na hrudi?
Ahojte baby mám (20) a uz niekolko rokov mávam skoby brnenie take zvláštne ani neviem či to nazvať brnením ale taka divná ruka od lakťa aj po prsty, (lava ruka) niekedy ma aj pichá v prstoch na tej ruke a niekedy fakt že občas mávam brnenie alebo tŕpnutie v lavej lopatke. No najhoršie čo na tom býva je tlak na hrudi ktorý ide akoby zo žalúdka do hrdla a chrbta. Mali ste niekedy s týmto nejakú skúsenosť? Srdce mam vyšetrené všetko ok. Bola by som vďačná za všetky rady😊
riešila si to s lekárom? takéto stavy bývajú pri panickom ataku, skleróze multipl., ....
@anonym_5a8b6a ale aj problémoch s krčnou chrbticou
Nechodíš do posilky? Lebo toto môže byt aj zápal ulnarneho nervu z námahy
@matus229 Nie nie ale športovala som na vysokej urovni a pred 4 rokmi som prestala a od vtedy vlastne toto mam len sa mi oridala ta lopatka minuly rok
Nebolo by od veci nechat sa vysetrit neurologom… mne to zavana tak neurologicky, bud krcna chrbtica alebo aj tetania..
@matus229 Nie nie ale športovala som na vysokej urovni a pred 4 rokmi som prestala a od vtedy vlastne toto mam len sa mi oridala ta lopatka minuly rok
@anonym_autor ved z chrbtice. Cvicis? Videl ta uz ortoped? Neurolog?
S najvacsou pracdepodobnostou mas niekde nieco pricviknute. Fyzio a ono sa to spravi 🙂
ahoj, mne pomohol revitanerv strong na to brnenie...a samozrejme aj nejake tie cviky, to nikdy nie je na skodu. 🙂

riešila si to s lekárom? takéto stavy bývajú pri panickom ataku, skleróze multipl., ....