icon

Ako riešiť brnenie ruky a tlak na hrudi?

10. jún 2026

Ahojte baby mám (20) a uz niekolko rokov mávam skoby brnenie take zvláštne ani neviem či to nazvať brnením ale taka divná ruka od lakťa aj po prsty, (lava ruka) niekedy ma aj pichá v prstoch na tej ruke a niekedy fakt že občas mávam brnenie alebo tŕpnutie v lavej lopatke. No najhoršie čo na tom býva je tlak na hrudi ktorý ide akoby zo žalúdka do hrdla a chrbta. Mali ste niekedy s týmto nejakú skúsenosť? Srdce mam vyšetrené všetko ok. Bola by som vďačná za všetky rady😊

anonym_5a8b6a
10. jún 2026

riešila si to s lekárom? takéto stavy bývajú pri panickom ataku, skleróze multipl., ....

anonym_d2c3e3
10. jún 2026
@anonym_5a8b6a

riešila si to s lekárom? takéto stavy bývajú pri panickom ataku, skleróze multipl., ....

@anonym_5a8b6a ale aj problémoch s krčnou chrbticou

matus229
10. jún 2026

Nechodíš do posilky? Lebo toto môže byt aj zápal ulnarneho nervu z námahy

autor
10. jún 2026
@matus229

Nechodíš do posilky? Lebo toto môže byt aj zápal ulnarneho nervu z námahy

@matus229 Nie nie ale športovala som na vysokej urovni a pred 4 rokmi som prestala a od vtedy vlastne toto mam len sa mi oridala ta lopatka minuly rok

anonym_72eb2e
10. jún 2026

Nebolo by od veci nechat sa vysetrit neurologom… mne to zavana tak neurologicky, bud krcna chrbtica alebo aj tetania..

veselo_neveselo
10. jún 2026
@anonym_autor

@matus229 Nie nie ale športovala som na vysokej urovni a pred 4 rokmi som prestala a od vtedy vlastne toto mam len sa mi oridala ta lopatka minuly rok

@anonym_autor ved z chrbtice. Cvicis? Videl ta uz ortoped? Neurolog?
S najvacsou pracdepodobnostou mas niekde nieco pricviknute. Fyzio a ono sa to spravi 🙂

verca888
Včera o 10:47

ahoj, mne pomohol revitanerv strong na to brnenie...a samozrejme aj nejake tie cviky, to nikdy nie je na skodu. 🙂