Ako riešiť nadmerné potenie pod pažami?
26. feb 2024
Ahojte baby trápi ma potenie, hlavne pod pažami inde ani moc nie. Ono ide o to že nesmrdím od poti nikdy ani nič len ked si dam tričko napriklad zelené modré a tak, čo ja rada nosim take farby tak nemôžem lebo hneď mam mapy pod pazuchami😞 velmi ma to trapi, nemate na to nejaku radu? je to skor sko keby voda zo mna tečie. Žiadny zápach ani nič

Vo veku od cca. 18-24 rokov som s tymto mala velke problemy, pravdepodobne hormony. Smrdiet som nesmrdela nikdy, ale extremne som sa potila v podpazusiach. Nosila som iba cierne tricka, ine neprichadzalo do uvahy, kedze flaky bolo velmi vidno. Bolo to velmi obmedzujuce. Asi po roku trapenia som sa rozhodla pre aplikaciu botoxu do podpazusia a bolo to pre mna vtedy vykupenie. Nepotila som sa skoro vobec. Je to sice drahsia zalezitost, ale mne to raz rocne stacilo aplikovat a vedela som normalne fungovat. Z nicoho nic sa ale moje potenie upravilo a teraz je to uz uplne v poriadku, raz za cas ked si davam nieco priliehavejsie, tak si davam Driclor, je to tiez skvela vec, mozes skusit, kupis ho v lekarni.