Ako riešiť nadmerné potenie rúk a nôh?
Ahojte,
Som tu nová, a nikdy som nechodila po radu na modrý koník hahaha ale som zúfalá. Trpím nadmerním potením rúk a nôh. Nohy má až tak neobmedzujú v každodennom živote ako ruky. Nemusím byť ani v strese, stačí že existujem a moje ruky sa menia na vodopád.
Preto by som sa chcela opýtať či tu nie je niekto kto to má také isté a vedel by mi poradiť čo začať užívať. Keďže som ešte nič neužívala (žiadne lieky, deodoranty). Taktiež niečo v primeraných cenách 🙂 študentský život je ťažký na SK.
Ďakujem za každé rady
Driclor
Neviem ci ti to pomoze ale ked som bola dieta, velmi sa mi potili ruky a doktorka mi nakazala si ich máčať v odvare z dubovej krôry . Vobec neviem ci to nieco nakoniec urobilo. Ako dospelej sa mi moc nepotia. Iba ked som nervozna, ako decku sa mi potili stale.
Neviem ci ti to pomoze ale ked som bola dieta, velmi sa mi potili ruky a doktorka mi nakazala si ich máčať v odvare z dubovej krôry . Vobec neviem ci to nieco nakoniec urobilo. Ako dospelej sa mi moc nepotia. Iba ked som nervozna, ako decku sa mi potili stale.
@matana2 ďakujem za typ skúsim

ahoj, skus pozriet na Spiridea ForteDeo, sice som to neskusala na ruky, no s potenim noh to pomolho