icon

Ako riešiť nadmerné potenie rúk a nôh?

ahojjasomandrea
7. máj 2026

Ahojte,
Som tu nová, a nikdy som nechodila po radu na modrý koník hahaha ale som zúfalá. Trpím nadmerním potením rúk a nôh. Nohy má až tak neobmedzujú v každodennom živote ako ruky. Nemusím byť ani v strese, stačí že existujem a moje ruky sa menia na vodopád.
Preto by som sa chcela opýtať či tu nie je niekto kto to má také isté a vedel by mi poradiť čo začať užívať. Keďže som ešte nič neužívala (žiadne lieky, deodoranty). Taktiež niečo v primeraných cenách 🙂 študentský život je ťažký na SK.
Ďakujem za každé rady

anonym_1d3eba
•
7. máj 2026

ahoj, skus pozriet na Spiridea ForteDeo, sice som to neskusala na ruky, no s potenim noh to pomolho

anonym_a2045c
•
8. máj 2026

Driclor

gabrielkamajeckka
•
8. máj 2026

Rhodiola Rosea skus pozriet

matana2
•
8. máj 2026

Neviem ci ti to pomoze ale ked som bola dieta, velmi sa mi potili ruky a doktorka mi nakazala si ich máčať v odvare z dubovej krôry . Vobec neviem ci to nieco nakoniec urobilo. Ako dospelej sa mi moc nepotia. Iba ked som nervozna, ako decku sa mi potili stale.

anonym_8b47f5
•
8. máj 2026

@ahojjasomandrea skoda
Botox je super

ahojjasomandrea
autor
•
8. máj 2026
@matana2

Neviem ci ti to pomoze ale ked som bola dieta, velmi sa mi potili ruky a doktorka mi nakazala si ich máčať v odvare z dubovej krôry . Vobec neviem ci to nieco nakoniec urobilo. Ako dospelej sa mi moc nepotia. Iba ked som nervozna, ako decku sa mi potili stale.

@matana2 ďakujem za typ skúsim