icon

Ako riešiť neustálu bolesť hlavy a únavu?

poodle_queen
Včera o 16:09

Ahojte. Prosím Vás, možno mi niekto bude vedieť poradiť. Pred vyše týždňom mi do hlavy vošiel akoby tlak, také zvláštne teplo. Odvtedy mám neustále bolesti v prednej časti hlavy a v čele, do toho neskutočná únava, mám problém stáť, chodiť, fungovať...nikdy som takú únavu nezažila, pritom v noci spím ale cítim sa ako by som nespala. Tlak mám super 115/70,cukor 4,6 mmol po jedle, mám strašnú chuť na sladké, čo normálne nemávam. Infek horných dýchacích ciest som nemala, teplotu tiež nie. Lekár mi povedal, že mám stuhnútú krčnú chrbticu, dal mi diclofenak duo a dimexol na týždeň a ak neprejde, pôjdem na CT.
Vopred veľmi pekne ďakujem za nejaké rady.

stellarstar
Včera o 16:24

Cyklus máš ok? Perimenopauza?

poodle_queen
autor
Včera o 17:15
@stellarstar

Cyklus máš ok? Perimenopauza?

@stellarstar áno, mám. Beriem aj antikoncepciu Evra. Táto stránka má nenapadla, ďakujem.

anonym_f977e2
Včera o 17:25

@poodle_queen pridaj do stravy viac vitamín C a pravidelne užívaj magnézium + jemné masáže krčnej chrbtice s mätovým, levanduľovým.. olejom. Jedz fermentované potraviny potláčajú chronický zápal v tele a posilnia imunitu.

poodle_queen
autor
Včera o 20:02
@anonym_f977e2

@poodle_queen pridaj do stravy viac vitamín C a pravidelne užívaj magnézium + jemné masáže krčnej chrbtice s mätovým, levanduľovým.. olejom. Jedz fermentované potraviny potláčajú chronický zápal v tele a posilnia imunitu.

@anonym_f977e2 ďakujem veľmi pekne za rady.

joja101
Dnes o 08:51

Ahoj, mne veľmi pomáha Revitanerv. Bolesti hlavy sa zmiernili a celkovo pociťujem oveľa viac energie ako predtým, únava zmizla tiež. 🙂 Takže odporúčam.

poodle_queen
autor
Dnes o 14:07
@joja101

Ahoj, mne veľmi pomáha Revitanerv. Bolesti hlavy sa zmiernili a celkovo pociťujem oveľa viac energie ako predtým, únava zmizla tiež. 🙂 Takže odporúčam.

@joja101 ďakujem, hneď zajtra si pôjdem kúpiť.

anonym_f977e2
Dnes o 14:31
@poodle_queen

@anonym_f977e2 ďakujem veľmi pekne za rady.

@poodle_queen odporúčam zohnať si Tibetskú hubu na domáci kefír, podporuje vstrebávanie živín, minerálov.. lebo stuhnuté svaly, únava, chronické bolesti... sú často spôsobené z nedostatku magnézia, draslíka, B vitamínov...

https://www.youtube.com/watch?v=mly9UaYrCPA