icon

Ako riešiť opuchy členkov a zadržiavanie vody?

nikol1288
23. júl 2024

Ahojte
Mam nadvahu a sedavu robotu. Posledneho pol roka mi extremne puchnu clenky ze normalne ked stlacim ostane mi diera. Teraz v lete raz tolko. Krvne testy som mala vsetko ok cize podla vsetkeho je to len tou nadvahou a malo pohybu. Dr mi dal cyclo 3 na cievy . Je tu niekto kto s tym ma skusenosti? beriete niekto tento liek na opuchy clenkov? Ako zistim ci som neni len zavodnena? dakujem

pribinak
•
23. júl 2024

@nikol1288 píšeš že máš nadváhu

nikol1288
autor
•
23. júl 2024

@pribinak moze zato len nadvaha?

denkabemommy
•
23. júl 2024

@nikol1288 nie si zavodnená, si tučná (ako sama píšeš). Keď schudneš, vymiznú problémy s opúchajúcimi členkami. Ako rýchlu pomoc si teraz môžeš kúpiť kompresné podkolienky (nič moc v tomto teple) a dopriať si každý deň prechádzku (aj 2x do dňa). Aby sa tvoj lymfóm trošku rozhýbal tiež. 🙂

pribinak
•
23. júl 2024

@nikol1288 hlavne nadváha

petulka2021
•
23. júl 2024

No keďže ti ostávajú až take diery tak smer interný lekár, nech ti spravíš podrobne vyšetrenia, poprípade ti nasadia furosemid

ninah1486
•
14. aug 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

uzivat lieky nie je moc riesenie, radsej skus dat nejake kila dole, mne sa super chudlo s KetoDiet

antonia4444
•
25. jan 2026

@nikol1288 dobrý deň. Prosim ako sa mate? Pomohlo vam nieco na opuchy? Mam presne to iste, nadvahu a sedavu pracu. Uz ma to zadrziavanie vody velmi obtazuje. Vaha aj 2 kg zo dna na den hore dole.