Ako riešiť problémy s prehĺtaním jedla v krku?
Ja už som z toho hotova , len prežívam každý deň koli tomu.
Už niekoľko mesiacov mám takéto pocity. Najskôr to začalo keď som kapsule prehĺtala, zostávali mi akoby v krku aj som mala take akoby ss tým pár sekúnd idem zadusiť. Teraz už aj keď hoci čo zjem.
Ráno som si len štvrť suchara ryzoveho požula , prehltla a už sa mi to akoby zaseklo v krku.
Teraz som si spravila kasu z vlociek a semiačok , zjedla som trochu a zasa pocit akoby sa mi to tlači do krku , keď sa snažím vgrgnut nasilu tak má to tlači v tej jamke. A v hlavne strach že sa zadusim. 😒
Ja neviem či to je nejaký reflux , ale teda mám to po vsetkom jedle aj po tabletach.
Cítim sa akoby sa moje trávenie úplne pokazilo a vôbec nefunguje 😒
ano mavala som take, pomohlo mi pit caj na travenie alebo som si to aspon psychicky myslela, nemas podvedomy stres? mozno to znie smiesne ale pokial nemas opuch v hrdle, alebo nador o velkosti jablka, tak nemas dovod sa dusit jedlom 🙈
@pribinak aj keď je to po jedle ? Neni psychického pôvodu keď je to aj bez toho že niečo zjem?
Ja som volala na gastro , povedal mi že mi robil hadicu minule leto, že si nemyslí že je to z ich strany 🙄 , že nech idem na krčné stym
@ivanaa346 no nie úplne. Ako pred mesiacom to bolo že som reálne nemohla už skoro nič prehltat. Teraz jem , ale stáva sa mi ze mi sem tam akoby ostane v krku to tlačiť …🤷🏼♀️ dneska som mala akurát kontrolu na gastre koli Celiakii a tak má objednal na hadicu , vraj to musí len tým vyšetrením posúdiť či tam neni nejaký zápal čo to spôsobuje , ale mam sj duodenogastricky reflux a vraj ten to kože tiež robiť …

Aké vyšetrenie si absolvovala? Toto totiž môže byt aj psychického pôvodu