icon

Ako riešiť problémy so žalúdkom a závraty po jedle?

jesicasarosiova9
13. sep 2026

Čaute ženy, peknú nedeľu prajem

Chcem sa opýtať nájde sa tu niekto takí, co mal problém so žalúdkom, tak že keď nejedol mal závraty a ťažko mu trávilo. Stále keď nejem mám závraty a trás ale tak že 3 hodiny po jedle. Už som z toho na prášky, zajtra idem na krv a ďalší týždeň na hadicku do hrdla, tej sa nebojím bola som a že je dajak nová tenká ako ceruzka za 20€ tak idem skúsiť. Len či ste take nezažili že by som sa necítili sama 🫶

anonym_3f758e
13. sep 2026

@jesicasarosiova9 Nevydržala by som tri hodiny nič nežuť. Mne je už po takom čase zle od žalúdka a napína ma.

jesicasarosiova9
autor
13. sep 2026
@anonym_3f758e

@jesicasarosiova9 Nevydržala by som tri hodiny nič nežuť. Mne je už po takom čase zle od žalúdka a napína ma.

@anonym_3f758e a riešila si to nejako?

anonym_c2ad2b
13. sep 2026
@jesicasarosiova9

@anonym_3f758e a riešila si to nejako?

@jesicasarosiova9 jednou z príčin môže byť začínajúca cukrovka, skús postupne obmedziť príjem jednoduchých sacharidov a pridaj do stravy bielkoviny, zeleninu... viac pohybu, spánku... trávenie podporia fermentované potraviny.

jesicasarosiova9
autor
13. sep 2026
@anonym_c2ad2b

@jesicasarosiova9 jednou z príčin môže byť začínajúca cukrovka, skús postupne obmedziť príjem jednoduchých sacharidov a pridaj do stravy bielkoviny, zeleninu... viac pohybu, spánku... trávenie podporia fermentované potraviny.

@anonym_c2ad2b tak to snáď nie

anonym_c2ad2b
13. sep 2026
@jesicasarosiova9

@anonym_c2ad2b tak to snáď nie

@jesicasarosiova9 myslím cukrovku typ 2, kde stačí upraviť stravu a životný štýl.

nikola1507
13. sep 2026

@jesicasarosiova9 ahoj, ja väčšina po jedle mám búšenie srdca a sem tam slabo. Ale nie z každého jedla ... Väčšina Smotanové, ťažké, bola som na gatre v utorok tiež z tensiou hadickou ale robila mi to cez nos platila som 15€ vyšlo mi zapal žalúdka zobrala mi krv aj vzorky. Som zvedavá tiež na výsledky

jesicasarosiova9
autor
14. sep 2026
@nikola1507

@jesicasarosiova9 ahoj, ja väčšina po jedle mám búšenie srdca a sem tam slabo. Ale nie z každého jedla ... Väčšina Smotanové, ťažké, bola som na gatre v utorok tiež z tensiou hadickou ale robila mi to cez nos platila som 15€ vyšlo mi zapal žalúdka zobrala mi krv aj vzorky. Som zvedavá tiež na výsledky

@nikola1507 jezisi Mária cez nos? Prosím? Myslím že ja sa stym to nestretnem. A hneď ti povedali že máš zápal? Dali ti niečo na to? Veľa šťastia ti prajem 🫶a hlavne zdravia🫶

nikola1507
14. sep 2026
@jesicasarosiova9

@nikola1507 jezisi Mária cez nos? Prosím? Myslím že ja sa stym to nestretnem. A hneď ti povedali že máš zápal? Dali ti niečo na to? Veľa šťastia ti prajem 🫶a hlavne zdravia🫶

@jesicasarosiova9 áno predtým mi dali kvapky do nosa na rozšírenie tu hadicku mi dali cez jednú nosovú dierku. V žalúdku ked som to mala tak grganie bolo menej ako stou hrubšiou cez ústa ( kedysi dávno som bola na na gatre tiež) .... Ten zaspal videla hneď a ostatné vecí budem volať za výsledky.

jesicasarosiova9
autor
14. sep 2026
@nikola1507

@jesicasarosiova9 áno predtým mi dali kvapky do nosa na rozšírenie tu hadicku mi dali cez jednú nosovú dierku. V žalúdku ked som to mala tak grganie bolo menej ako stou hrubšiou cez ústa ( kedysi dávno som bola na na gatre tiež) .... Ten zaspal videla hneď a ostatné vecí budem volať za výsledky.

@nikola1507 aha aha, tak nech ti niečo na to dajú a cítiš úľavu čím skôr