icon

Ako riešiť ureoplazmu a konfrontovať partnera?

jonka23
Dnes o 17:47

Ahojte.. mala som partnera... cca 4 mesiace... ale nevyšlo nám to.. bol príliš hrrr aj už take niečo nehľadám.... rozchod niesol veľmi ťažko dlho ma potom ešte otravoval ... vypisoval a vyvolával... no už som prestala aj reagovať... neskor to už prestalo...chvalabohu... mala som z neho obrovský stres... bála som sa, že si na mna počká!!!
Po čase som mala zdr problémy... po 3 mesiach liečenia čipkami mi gyn urobila ster...ureoplazma!!!!
Myslela som, že dopadnem... brala som tri týždne antib... kontrola o 3 mesiace... no neviem necítim sa stále ok.... bolest... pálenie tlak v podbrušku... a tie výčitky...
Bojím sa, že mi to neprešlo...naozaj sa necítim dobre....
okrem toho som mu to ani nepovedala... bojím sa jeho reakcie... je to psychopat.... začala som sa ho
Po rozchode báť ... bola som v šoku z jeho
Správania po rozchode.... bojím sa mu to povedať... hoci má nakazil on!!!! Určite nikoho iného som nemala!!!
Ale chcela by som mu to povesat... aby už žiadna nemala take problémy ako teraz ja.... je to hrozne!!!
Mám počkať teda na ster o cca 3 mesiace ísť ešte raz napr k urologovi... nech to skontroluje skôr a da mi ešte antib??? Chcem sa toho zbavit!!! Čo najskôr...

martinmmartin
Dnes o 18:00

Ureoplazmy nie su nutne sexualne prenosne. Kazdy ich ma a su prirodzenou sucastou mikroflory. To ze sa premnozia moze byt aj inymy faktormi

anonym_47dfe9
Dnes o 18:51
@martinmmartin

Ureoplazmy nie su nutne sexualne prenosne. Kazdy ich ma a su prirodzenou sucastou mikroflory. To ze sa premnozia moze byt aj inymy faktormi

@martinmmartin to by som ani netvrdila, ze su az tak beznou sucastou mikroflory, ale nutne sa prenasat sexualne nemusia, to sedi, ale autorka diskusie to ma na na isto od neho, kedze ineho nemala, dovtedy ziadne problemy.
Ja by som ale takehoto nekontaktovala teda a snazila sa toho zbavit, dobre preliecit a ist dalej. Nie je to zas vyslovene pohlavna choroba. Ale velmi neprijemna teda.

Mne cele roky tvrdia, ze streptokok je beznou sucastou mikroflory. To ano, ale jedine jedna kozna doktorka ma brala vazne a rozculovala sa, ze ci su ti gynekologovia slepi alebo ignoranti a uz ich vidi, ako by ho chceli oni sami mat premnozeneho. Nevedeli si s tym rady. Tak mi tvrdili, ze je to v pohode. A ja tym trpim roky. Jedine, co mi zarucene pomohlo tak na pol roka, to bolo, ked mi pri porode dali 2 davky antibiotik do zily, to som po sestonedeli len kukala, ake to je, mat sex bez palenia, stipania, normalne super. Ale ani probotikami, nicim, sa to dlhodobo nedokaze udrzat v rovnovahe a stale to mavam premnozene, mna napriklad vobec netrapia kvasinky, ako bezne zeny, to fakt vynimocne mam, ale tento streptokok, to je masaker.
Takze tolko k tej "beznej flore", a toto slovne spojenie ked vidim, tak sa mi dviha tlak.

michaela329
Dnes o 19:02
@anonym_47dfe9

@martinmmartin to by som ani netvrdila, ze su az tak beznou sucastou mikroflory, ale nutne sa prenasat sexualne nemusia, to sedi, ale autorka diskusie to ma na na isto od neho, kedze ineho nemala, dovtedy ziadne problemy.
Ja by som ale takehoto nekontaktovala teda a snazila sa toho zbavit, dobre preliecit a ist dalej. Nie je to zas vyslovene pohlavna choroba. Ale velmi neprijemna teda.

Mne cele roky tvrdia, ze streptokok je beznou sucastou mikroflory. To ano, ale jedine jedna kozna doktorka ma brala vazne a rozculovala sa, ze ci su ti gynekologovia slepi alebo ignoranti a uz ich vidi, ako by ho chceli oni sami mat premnozeneho. Nevedeli si s tym rady. Tak mi tvrdili, ze je to v pohode. A ja tym trpim roky. Jedine, co mi zarucene pomohlo tak na pol roka, to bolo, ked mi pri porode dali 2 davky antibiotik do zily, to som po sestonedeli len kukala, ake to je, mat sex bez palenia, stipania, normalne super. Ale ani probotikami, nicim, sa to dlhodobo nedokaze udrzat v rovnovahe a stale to mavam premnozene, mna napriklad vobec netrapia kvasinky, ako bezne zeny, to fakt vynimocne mam, ale tento streptokok, to je masaker.
Takze tolko k tej "beznej flore", a toto slovne spojenie ked vidim, tak sa mi dviha tlak.

@anonym_47dfe9 ale on má pravdu, rovnako ten streptokok. Treba posilniť imunitu a dobrú flóru, aby sa nepremnožili a to je všetko. Problémy vie totiž napáchať aj premnoženie lactobacilov - všetkého veľa škodí.

anonym_22a526
Dnes o 21:27

Je to pohlavna choroba a prenasa sa pohlavnym stykom. Moj byvaly ma tym tiez nakazil, chapem ta. Ale dobre sa lieci antibiotikami, po prelieceni ti urobia dalsi vyter, na potvrdenie, ze si sa vyliecila.