Ako riešiť zapálené lôžko a poškodenie nechtu?
ja som ala trosku inu infekciu, urobili sa mi hnisave loziska pod nechtom. ked to neprechadzalo posuvalo sa to a neskor aj zvacspovalol, zasla som k obvodakovi. prakticky tma bysi mala ist. ovodak ta uz posle kam treba, man osobne psolal na kozne. leicba moc nezaberala uz len z toho dovodu, ze pod necht sa nedostalo nic. nech tomu branil. ked sa mi to zhorsovalo, necht sa odul, stencil, vznikla pod nim bublina, praskol, tak mi torksu pomahalo mocenie v repiku, ci Betadine, no najucinnesjie to bolo, ked sa dovnutra ta tekutina dostala a nasledne som ju dokazala vytlacit von, vtedy sami tam prestal drzat hnis a vsetko to slo von a vyhojilo sa to konecne.
ako som psiala, mala som to prevazne pod nechtom, no aj okolie s mi zapalovalo.
Mas framikoinovu masticku na preliecenie? Ak sa to casto opakuje, tak ku koznemu
Obvodna mi len odvrkla aby som sla na chirurgiu. Ani sa na to poriadne nepozrela. Ale fakt to kozne je dobry napad… pojdem tam. Myslite ze to je nejaka mykoza?
to je teda hroza, ved na chuíru potrebujes aj VL. dala ti ho vbec, ked chce bay si tam isla?
na kozne mozes ist aj bez VL.
No veru nedala mi ani vymenny. Zbytocne by som sa tam strapnila. Esteze je tato skvela stranka. Dakujem vam

Kozne?