Ako rozpoznať vyhorenie a obnoviť energiu?
Prežili ste niektorá vyhorenie?Dá sa nejako rozlíšiť či to je vyhorenie či depresia?Nemám zlé myšlienky, úzkosti, ale nie som spokojná s prácou, životom a mám pocit, že sa motam v jednom kruhu.Chcem zmeniť prácu a zároveň sa bojím či to je dobrý nápad a bojím sa vykročiť.Mam 43 r a pocit, že všetci majú vysnívanú prácu, všetkým sa dari a ja len tapem.Casto som neprimerane unavená ráno vstávam s nechuťou potom sa už rozbehnem doma s mužom, deťmi všetko v poriadku, ale nemám energiu ako som mala.Na prevencii je všetko v poriadku nemám intolerancie neberiem lieky je to starnutie?🙂Keď si predstavím pred 10 r som s deťmi celé dni kmitala, turistika...do polnoci hore deti má v noci budili a nebola som tak unavená teraz o 21 zaspávam pri TV.Chyba mi energia stravu nemám zlú, pitný režim dodrziavam ja len nevládzem.Co mám zmeniť ako sa nakopnúť?cítim sa tak už dlhšie nie je to jeseňou.Ako sa prejavuje vyhorenie?

Nudis sa, nebavi ta to, stratila si motivaciu
To nieje ani uzkost ani depresia ani vyhorenie
Zmen svoju rutinu, ak mas uz vyhliadnutu druhu pracu cho do toho ak nie chod do toho tiez a budes pol roka doma , najdi si iny konicek, nieco nove