icon

Ako rýchlo vám pomohol Serlift pri panickej poruche?

nikiya1
5. júl 2026

Dobry deň, druhý deň užívam serlift 50 mg, mám panicku poruchu nemôžem prehĺtať jedlo, už som schudla 9 kg. Nie, že by som nebola rada ale nie takto nikomu to neprajem a už by som sa chcela normálne najesť. Už som brala antidepresíva ale nepamätám si kedy mi zabrali. Ďakujem za odpovede 🙂

anonym_aa511a
5. júl 2026

U mňa sertralin asi 2,5 mesiaca. Ale zvyšovala som na dávku 100 mg postupne.

nikiya1
autor
5. júl 2026
@anonym_aa511a

U mňa sertralin asi 2,5 mesiaca. Ale zvyšovala som na dávku 100 mg postupne.

@anonym_aa511a Dosť dlho. Ja som čítala v príbalovom letáku týždeň, dva a úplný účinok cca o mesiac, tak snáď mi to zaberie skôr.

anonym_aa511a
5. júl 2026
@nikiya1

@anonym_aa511a Dosť dlho. Ja som čítala v príbalovom letáku týždeň, dva a úplný účinok cca o mesiac, tak snáď mi to zaberie skôr.

@nikiya1 štandardne AD začinajú zaberať postupne po 2-3 týždňoch a plný účinok sa dostaví po 6-8t kedy zároveň vymiznú vedľajšie účinky.

nikiya1
autor
5. júl 2026
@anonym_aa511a

@nikiya1 štandardne AD začinajú zaberať postupne po 2-3 týždňoch a plný účinok sa dostaví po 6-8t kedy zároveň vymiznú vedľajšie účinky.

@anonym_aa511a Nemám vedľajšie účinky žiadne, brala som Antipsychotika silnejšie lieky zase na inú poruchu a to mi veľmi rýchlo zvyšovali dávky v nemocnici sa to tak robí, tam som mala strašne vedľajšie účinky tak antidepresíva nie su nič oproti tomu.

anonym_aa511a
5. júl 2026
@nikiya1

@anonym_aa511a Nemám vedľajšie účinky žiadne, brala som Antipsychotika silnejšie lieky zase na inú poruchu a to mi veľmi rýchlo zvyšovali dávky v nemocnici sa to tak robí, tam som mala strašne vedľajšie účinky tak antidepresíva nie su nič oproti tomu.

@nikiya1 počkaj si 🙂 Prvý týždeň je nič. Ja som po 10 dňoch išla s plačom do nemocnice, kde mi nasádzali AD mesiac.

nikiya1
autor
5. júl 2026
@anonym_aa511a

@nikiya1 počkaj si 🙂 Prvý týždeň je nič. Ja som po 10 dňoch išla s plačom do nemocnice, kde mi nasádzali AD mesiac.

@anonym_aa511a Mesiac ja som bola v Pezinku a tam to zvyšovali veľmi rýchlo. Neviem ako je to presne AD mne dala doktorka hned 50 mg a bez problémov. Ja dúfam, že po týždni už bude o niečo lepšie.

anonym_aa511a
5. júl 2026
@nikiya1

@anonym_aa511a Mesiac ja som bola v Pezinku a tam to zvyšovali veľmi rýchlo. Neviem ako je to presne AD mne dala doktorka hned 50 mg a bez problémov. Ja dúfam, že po týždni už bude o niečo lepšie.

@nikiya1 ja som bola 3x v nemocnici a išli sme po 25 mg, teda po pol tb. Prvé dni nič, potom peklo.

nikiya1
autor
5. júl 2026
@anonym_aa511a

@nikiya1 ja som bola 3x v nemocnici a išli sme po 25 mg, teda po pol tb. Prvé dni nič, potom peklo.

@anonym_aa511a Tak každý to asi znáša inak. Ja si dám ráno jednu a keď by niečo mám atarax a neurol.

anonym_80be27
5. júl 2026
@nikiya1

@nikiya1 8 -12 týždňov

alan12
5. júl 2026
@anonym_aa511a

@anonym_aa511a ako to nakoniec dopadlo

anonym_aa511a
5. júl 2026
@alan12

@anonym_aa511a ako to nakoniec dopadlo

@alan12 dobre, bola som tam mesiac a to obdobie sme prekrývali aj infúziami s magnéziom a guajacuranon a apaurínovými injekciami. Prepustená som bola po mesiaci a este som potom navýšila o 0.25 mg-

evkamotka
5. júl 2026

Mne ani 100mg nezabralo, musela som hladat ine ad