icon

Ako rýchlo zahojím natrhnutý kútik pier?

modramacicka
31. okt 2023

Ahojte! Bola som minulý týždeň u zubára na ústnej hygiene a zubárka mi počas toho natrhla kútik pier. Zakaždým, keď sa snažím jesť sa mi to znova natrhne a prestane hojiť, neviete mi niekto poradiť, čo s tým? Stalo sa to niektorej z vás? Ako sa to zahojí? Vopred ďakujem za všetky odpovede🙂

algavendova
Autor odpoveď zmazal
masandra
31. okt 2023

@modramacicka ja nedám dopustiť na hojivý zázrak z Oriflame, ak si máš kde zohnať, tak určite skús, je to fakt hojivý zázrak na všetko na natrhnuté kútiky aj na opary, modriny, škrabance, odreniny no proste na čokoľvek🙂 Ak nemáš kde zohnať, tak môžem skúsiť, ale môj Oriflame účet už asi nie je aktívny, kedysi som skúšala, nevyšlo 😅 No toto je produkt, na ktorý nedám dopustiť🙂

modramacicka
autor
31. okt 2023

@algavendova Ďakujem za radu🙂

@masandra Jej, vďaka, to mi ani nenapadlo, že by mohlo pomôcť. Niekde by som nejaký aj mala mať, len to musím pohľadať 😄

masandra
31. okt 2023

@modramacicka nie je za čo, určite to stojí za to, tiež sa mi to občas stane u zubára a hneď natieram 😊

veselo_neveselo
31. okt 2023

Mozno v lekarni by ti poradili nieco na to, ja by som len dezinfikovala.
A ano, stava sa to pri zubaroch, tiez som mala, ale pri ustnej hygiene by som to teda netolerovala. Mne sa natrhol pri komplikovanej extrakcii stolicky, u chirurga - pacili to dvaja, nebolelo to vobec, ale kutik to nevydrzal.