Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
mm103 mame sa tu navzajom babulky❤️😘😘🌺🌺Najde mi skopirovat meno naviem co mam s tabletom🌺🌺🌺
Evka ja si nemyslim ze krcna chrbtica ma dopad na depresiu 🌺🌺😘😘ale moze byt ak mas problemy s chrbticou ze sa ti pohorsi hlavne ak sa ti z chrbtice toci hlava alebo mas migrenu🌺🌺🌺❤️😘Mas moj obdiv ze vydrzis robit dvanastky si velmi silna 🌺😘😘🌺🌺
dakujem ivka,vecer mi je lepsie,ale cez den to bolo hrozne,ta nechcelost,len polihovanie
kocky, tie co beriete AD na panicku, presli vam zavrate a tocenie hlavy a tlak na hrudi? Dakujem 🙂
Evka, ja si myslím, že ťa chrbtica bolí z fyzickej práce, zlého držania tela, tiez vplyvom veku, už nemáme 20🙂 Samozrejme depresia sa prejavuje aj fyzickými bolesťami ale netreba hneď všetko hádzať na depresiu. Mňa tiež bolieva krčná chrbtica a mám z toho migrény. Bude dobre.
@umabell, ataky nemavam, ale poslednu dobu mam zavrate, take tocaky, je to sice ovela znesitelnejsie ako atak, no strasne ma to znervoznuje, ked som napr v obchode alebo kde je vela ludi... bola som na vianocnych trhoch a iba som citila, ako ma tam toci😀 Akoze vydrzat to viem, len som nesustredena, stale nato myslim... A s tym mam spojenu potom uzkost a hrud mam ako vo zveraku, take divne cele, och... Jedno prejde a ine dojde... Aj ked je ale pravda, ze mam ist zubarke a to mam v hlave a odvtedy mi ostalo horsie, lebo sa bojim... no a pri pp sa staci vylakat, bat priznaky uz aj idu... A este som zabudla, ked citim tu uzkost, tak aj zaludok mam taky akoby oslabeny, je mi tak nevolno, na vracanie potom...
Ahojte baby, ide vám kliknuť na odpovedz a odpovedať?Mne to nejde, neviem prečo, či je chyba v systéme,ale nemôžem odpovedať
aha, takže nie som sama, myslela som, že len ja mám s tým problém, ale napísala som na centrum na konikovi, možno to opravia
🙂
Ani mne to tu nefunguje, maju teda nejaku technicku chybu, hadam coskoro opravia 🙂
Baby a dievčatá - ako človek, čo mal možnosť nahliadnuť do x hláv a vrtať sa v ľudských dušiach, môžem vám slúbiť iba jedno - ak budete smerovať svoju pozornosť na svoje neprijemne pocity alebo si budete všímať detajlov v negativnom pozorovaní - výsledok bude zaručene negatívny a k tomu ešte výraznejší ako predtým. Treba si ujasniť - kam vkladáte energiu tam to rastie - a môže to byť malé nevýrazné ak si dáte záležať bude to čoraz väčšie a hlavne bolestnejšie. Prečo nevezmete zodpovednosť za svoje pocity , prečo ich jednoducho nepretransformujete? Nie odignorovať -lebo ono sa to iba schová - treba všetko spracovať a dať na správnu mieru - tam kam to patrí - ak na smetisko - potom tam, ak do zápisníka alebo denníka potom tam... Ak pochopíte, že zajtrajšok neexistuje , že je iba tu a teraz - potom iba tu a teraz viete ovplyvniť všetko čo sledujete - alebo práve že nesledujete...Ten zajtrajšok keď sa tam dostanete - zasa bude len tu a teraz - a nikde inde ho nemôžete riešiť ani potom ani predtým - treba sa rozhodnúť a začať konať - riešiť veci, z vesela a ak tomu pomôže dobrá hudba alebo iné drobnôstky tak si ich doprajte...
A už tolko neopakujte všetko to, čo vám ubližuje a kazí náladu aj zdravie ...
Budte odvážne a začnite od druhého konca ... prajem skoré pozitívne výsledky ...
@somodtoho super napísané, palec hore 🙂 ... akoby som čítala moju lekárku 🙂 ...
ahojte dievcata,dnes mi lekarka menila lieky,alventu a valdoxan mi vysadila,a dala mi Fevarin a Anafranil,nema niekto s tymito tabletkami skusenost?to musim cakat na ucinok,alebo to sa nadviazu na predosle lieky?bojim sa aj neziaducich ucinkoch,lekarka mi povedala,ze sa nemam bat ....co vy nato?prosim vas poradte,dakujem za kazdu radu

@ivka1302
umabell ďakujem kocky moje ešte že vás mám 😉