icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

daniela123321
27. jan 2017

A ja 25 rokov 😅

apolka77
27. jan 2017

@fivulinka ha sranda ja mam este par dni 39 😨

to pozyvam vas dievcata a chlapci na party, budeme 💃💃🎂🍹☕🍕🌹😘💃🎈🎉😍😀

daniela123321
27. jan 2017

@slnecnica333 tak sa tešim na leto🙂 chcem konečne chodiť von s krpcom a príst na ine myšlienky.Na zime mám rada akurat tak Vianoce a Silvester

fivulinka
27. jan 2017

@apolka77 ja mam narodky 5.2., ty kedy? Tiez bude paaarty 🍸🍻🍷🍹🍰😄

fivulinka
27. jan 2017

@daniela123321 tak zatial si najmladsia 😉👍

apolka77
27. jan 2017

@fivulinka
4.2 😝 😉

fivulinka
27. jan 2017

@apolka77 dalsia vodnarica 😉👍👅

eliska13
27. jan 2017

@savanas syn je tvoja laska a to najlepsie co si v zivote spravil.Bezcharakterny clovek sa nezruti sme take ciste hlbave citlive duse,az na nasu skodu.

ivett311
27. jan 2017

Škoda že ste ďaleko😞

janka_banka
27. jan 2017

Dievčatá aj ja som vodnárik 🙂 ... v nedeľu mám narodky ... jeeejda, to by bola oslava 🙂

savanas
27. jan 2017

No dámy, prajem vám k narodeninám najme čo najviac toho zdravička. Nech sa vždy nájdete nejaký úsmev vôkol vás, ktorý vás aj v tých najdepkach poteší. Nech máte veľa slniečka, pretože ho potrebujeme všetci. Nech vaše rodiny sú vám tým najhrejivejším miestom. Nech ste stále tými nežnými manželkami a maminami.

A apolka77, teš sa pretože budeš mať u seba na tvoje narodky riadne divokú a veľkú párty. Aj susedia budú na to niekoľko rokov spomínať, len nech neutečú.
🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🎂🌞🌞🌞🌞🌞🌞

slnecnica333
27. jan 2017

@daniela123321 aj ja mam radsej leto.ale take pocasie ake bolo dnes sa mi pacilo lebo tu svietilo slnko.ale tiez sa tesim na leto budeme viac vonku s malym sa zahra lebo tak dnu neviem co s nim tolko vymyslat.👶❤🌞

savanas
27. jan 2017

@eliska13, áno. Deti sú veľká vzácnosť.
Nikdy by som neveril, jak dokážu obmäkčiť srdce rodiča.

slnecnica333
27. jan 2017

A niektora narodena v marci sa tu nenajde?ja som v marci

mm103
27. jan 2017

Ja som september panna 😂 budem mať o pár mesiacov 28...

mm103
27. jan 2017

@figa777 držím palce s novými liekmi...ako dlho si brala vtedy paretin?

apolka77
27. jan 2017

@janka_banka
janka ahoj, aka si pekna..ako sa mas?

janefonda
27. jan 2017

@fivulinka
@apolka77
@janka_banka jeminenky baby aj ja som vodnarka 11.2. tusim by sme si mali urobit zraz a party!😘

apolka77
27. jan 2017

@savanas

Dakujem, velmi by som si to zelala.

Mna tiez napadne, preco k mnohym objavom prichadzam az teraz v 40-tke, ale myslim ze vsetko pride vtedy kedy ma..zrejme sme pred 10rokmi neboli schopni vidiet to, co teraz..tak to chodi, netreba nic lutovat..
treba verit, ze vsetko co ma byt odhalene k nam postupne pride, ked nadide ten spravny cas..

zalubenost ..hm...je to prchavy pocit ale krasny, to je fakt...no mozno milovat svojho partnera aj bez toho, aby byt predtym zalubeny?
Volakedy sa ludia tiez brali viac menej nasilu, rodicia im vyberali zenicha, nevestu...takze tam o zalubeni asi rec byt nemohla..ale cez skutky sa da milovat..dokonca podla mna je to tvoje rozhodnutie..ale to je tema na dlhu diskusiu..v ktorej ani sama nemam jasno..

apolka77
27. jan 2017

@janefonda
no to je zaujimave, partyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy time bude 👏🎂

niekde som citala ze vo februari sa rodi najviac cudakov..:rolling_eyes

ivka1302
27. jan 2017

@apolka77 🌺🌺🌺❤️😘😘Konecne mam cas babulky a smejem sa pridem na party ja mam 13 2 narodky tiez vodnarka 😘🌺🌺🌺Najviac ludi sa rodi vo februari lebo maj je lasky cas 😘🌺🌺🌺🌺🌞❤️

apolka77
27. jan 2017

@savanas
este som chcela napisat, ze vrtat sa v detstve je mozno fajn ked chces pochopit suvislosti preco sa ti deju nejake veci doteraz, ale je lepsie nezacyklit sa v minulosti, nesypat si sol do rany...co bolo bolo, treba odPUSTIT tym, ktory ti ublizili a objat to dieta v sebe, milovat ho..ja na tom nic zle nevidim, ked maju dospely to detske sibalstvo..podla mna je to fajn znak, ze este ziju...
na silvestra sme sa hrali hru ACTIVITY, som sa dobre zabavila kolko destva sa na nas dospelych zrazu prenieslo..bolo to pekne., som netusila ze som taka sutaziva 😅

a aky sport si to robil?

apolka77
27. jan 2017

@ivka1302

Ivusik chcela som to sem vycapit ze aj TY mas narodky, nasa dobra víla 😘
no a ci sa sem nedokmotris? nestihla som
no konecne si si nasla cas..podme 💃💃💃

ivka1302
27. jan 2017

@apolka77 ❤️😘😘🌺No vidis moja telepatia ja mam cez den uplne plno tieto dni dnes som bola na kontrole po operacii a potom v praci uz som mala byt v posteli ale cakam az mi doperie pracka hahaa😘🌺🌺🌺🌺

janefonda
28. jan 2017

@apolka77 inak vraj jedine znamenie co je vhodné rovnaké na vztah je vodnár. Môj manžel je tiež vodnár a my sme si súdení. On ma dnes narodeniny 🙂
@ivka1302 pridavas sa do nasho klubu 😘

figa777
28. jan 2017

@janefonda a skorpion tu neni nik🙂

janefonda
28. jan 2017

@figa777 no vidíš aspoň si výnimočná 😃

figa777
28. jan 2017

@janefonda no super ale mozno mas pravdu ale kto ma pozna tak hovoria ze ja som opacny skorpion 🙂

figa777
28. jan 2017

@janefonda ked znizujem alventu a na obed pol escitilu tiez si mam dat benzac?a po tyzdni idem na celu a este ked mi je na 50% lepsie tak sa mi zas pohorsi ci sa to nato nadvezuje

fivulinka
28. jan 2017

@janefonda ja mam doma bejka 🐂 sme take protiklady, ale asi si ho necham 😁😂😄