icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

figa777
28. jan 2017

@fivulinka ja uz ani neviem ako to je zit s chlapom🙂

fivulinka
28. jan 2017

@figa777 ja mam doma troch a je to riadna divocina 😂😂😂

figa777
28. jan 2017

@fivulinka ja dvoch a viem co to je🙂

apolka77
28. jan 2017

@figa777
ano benzac si davaj urcite aspon 2x denne..a co mas aky?

figa777
28. jan 2017

@apolka77 mam neurol ten mi sedi

lentilka1234567890
28. jan 2017

@myska_lili ahoj, už som mala aj takéto. Prečo?

janefonda
28. jan 2017

@figa777 ja neviem, lebo benzace som ja nemala. No myslim ze toto by ti mal tvoj lekar vysvetlit ako postupovat.
@fivulinka ved ak ste spokojni nie je o čom 😃

sahenka
28. jan 2017

Ahojte kocky, býva aj po troch mesiacoch užívania nejaký zlom? Lebo posledné dni sa necítim 100 %, vrátili sa myslienky a z nich taký nepokoj. Dávam si občas guajacuran, kupila som si včera Bkomplex forte, benzac si nechcem davat, pretože už som ho nemala 3 mesiace. Iba na začiatku užívania Ad nejaké 3 dni. Dúfam, že to čoskoro prejde.

apolka77
28. jan 2017

@figa777 tak si ho davaj..nerozumiem ze ti to dr.nevysvetlila..

figa777
28. jan 2017

@apolka77 mne povedala podla potreby ale kludne ho mozem brat aj 3mesiace navyk nebude

ivett311
28. jan 2017

@sahenka ahoj. No asi môže byť. Ja beriem 9.tyzden už 2.tyzden bolo ok a dneska mi je dosť zle ale som pred menštruáciou tak asi súvisí s tou 😞😞😞

ivcam2
28. jan 2017

@apolka77 tak to sme rovnako mlade aj ja mam za par dni 40 🎉😠

sahenka
28. jan 2017

@ivett311 no ja mam za ovulaciou ale cez nu mi to zacalo, ked som mala menzes tak som bola relativne v pohode

ivett311
28. jan 2017

Už som sa tešila že sa cítim konečne super a dneska som vstávala že som nervózna preháňa má točí sa mi hlava neviem či to robí počasie ale že som pred ms..😔

myska_lili
28. jan 2017

@lentilka1234567890 len hladam ci je to normis pre tetanicky alebo je to zas nieco ine

esselte
28. jan 2017

@mm103 ja som september ,váhy,budem mat 42

figa777
28. jan 2017

@esselte ja november 44

bulica
28. jan 2017

Ja jul 42, pozeram, ze vela nas je tu okolo 40tky

timea179
28. jan 2017

Dnes unava otapenost,2x spanok,celeee zlee,nechapem ci sa dejeee ☹

bulica
28. jan 2017

Ja uz mesiac relativne dobre, teda vela dni super a uz menej zlych, ale nejdem zakriknut a predcasne sa tesit, pekny vikend kocky a hlavne bez stresov a roznych prejavov a priznakov PP, uzkosti a depresie a ze je ich mnoho, vsak?😝😉🙂

figa777
28. jan 2017

@bulica alebo po😂a ja asi najstarsia a kolko beries ad a co?a gratulujem k uzdraveniu

myska_lili
28. jan 2017

@timea179 ja tiez.. a to mas tretiu dvanastku a este zajtra. Mam pocit ze spim po stojacky 😔

timea179
28. jan 2017

@myska_lili obfivujem ked zvladas este aj pracu.Pre mna by to bol nadludsky vykon a este ked mi je permanentne zle

ivka1302
28. jan 2017

@figa777 😘🌺🌺🌺🌺Mas velmi charizmaticku tvar a krasne licne kosti ako modelka a tvoja dera je po tebe 🌺🌺🌺🌺Clovek je taky stary ako sa citi ja som mala dni kedy som sa citila ako starenka a nic ma nebavilo a teraz by som liezla po stromoch ako v detstve 🌺😘😘🌺🌺Teda aspon do stredy vo stvrtok som isla na lyze a trikrat som spadla co sa mi teda uz davno nestalo ❤️😘🌺🌺Dokonca do mna narazil jeden lyziar on presiel a ja som zostala zna zemi no sranda teda a teraz mam zadok jednu modrinu 🌺🌺😘😘🌺Takze moj momentalny vek na aky sa teraz citim a ako sa pohybujem je 65 inak 42 13 februar a ked j fain 35 🌺😘😘🌺🌺🌺😘❤️

bulica
28. jan 2017

@figa777 ja som ADcka nebrala, ja sa to snazim zvladat nez nich. Uzivam len vit. D, B komplex a koenzym Q10 a kazde rano zensen a psenicne klicky, poobede spirulinu, no a pijem medovku, valerianu a lubovnik. Jasne, ze to striedam. A zabudla som na bachovky. Trva mi to sice asi trochu dlhsie ako s ADckami, ale chcela som to skusit bez nich, tak uvidime ako bude. Zatial to zvladam, aj ked je to niekedy o drzku. Citala som vsak mnoho knih a prispevkov ludi s uzkostami a PP, ktori pisali, ze sa to da zvladnut aj bez AD, tak skusam aj ja. Pred menstruaciou je to horsie a aj par dni po nej, ale inak sa to da a uz prichadzaju ak dni ked som v maximalnej pohode, z coho sa nenormalne tesim. Musim vsak povedat, ze uz mnohokrat som mala na male a chcela som siahnut po liekoch, ale nakoniec som ich nevzala. Obcas benzac, ale aj ten som mala naposledy pred mesiacom. Prekonavam sa vsak uz vyse roka, takze naozaj to ide pomalsie ako s AD. Ale da sa to. Naozaj je vela v hlave a vela robi psychika a aktualne nastavenie. Ja sa z tohto dostavam aj tak, ze vela citam, relaxujem, cvicim a snazim sa chodit medzi ludi aj ked sa mi niekedy vobec nechce, ak mi je napr. prave nanic. Premozem sa vsak a tym sa aj vlastne prekonavam. Ale mavam aj ja dni ked sa z postele ani nepohnem, lebo sa jednoducho neda. Ale nastastie tych uz nie je mnoho. 🙂👏

eliska13
28. jan 2017

@ivka1302 Ivka ty si kedy mala to tazke odbobie kolko je tomu?Zavidim lyzovanie chcem sa naucit aj ja lyzovat.
Ja som septembrova 39 r.Tak splname statistiky, ze depresia prichadza okolo 40 tky

eliska13
28. jan 2017

@bulica
super postoj a chodis aj na terapie nech vies co Ti tie uzkosti sposobuje?Este je dobre brat omega 3mastne kyseliny pri problemoch so psychikou a Milgamma N B-vitaminy.
panicka porucha mi prisla ako slaby odvar, ked som spoznala dlhotrvajuce uzkosti, strach.Mne psych.moc pomohla naucila ma odputat pozornost hovorit si nasobilku, na stastie som nemala hyperventilaciu.

timea179
28. jan 2017

@eliska13 chcem sa opytat ci psychologicka bude vediet co mi sposobuje tie vykyvy alebo ma este aj otestuje svojim sposobom aby vedela od coho sa ma odpichnut?

figa777
28. jan 2017

@ivka1302 diky dcera je skor na ex a zasa mladsia ako ja🙂a to ma tesi ze si uz za vodou kolko ti to trvalo a co si brala ja dnes od rano tiez frcala ale len doma teraz akurst oddychujem

figa777
28. jan 2017

@eliska13 ked mne nerobi b -cko dobre zatazuje zaludok aQ10 som kedysi brala dlho ale pri ad sa neodporuca