icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

apolka77
2. feb 2017

Dievcata Krasny Den Vam Prajem.❤❤❤😍

Keby N a h o d o u cervik pochynosti prisiel a snazil sa vas presvedcit ze je vam zle 😈 Nedajte sa, ukazte mu 😝 a 😀
Spravte si cajik pustite si veselu a pozitivnu music a kto bude mat chut nech 💃
Den bude hned krajsi aj pre vas. Vela lasky a slniecka v dusi.😉❤

esselte
2. feb 2017

Ahoj,ešte vas trocha pootravujem manžel ma dnes meniny a jaho chcem prekvapiť,nenapada vas nic originalne?a este,nemate tip na nejaky super film,ktorý by ma povzbudil?

sahenka
2. feb 2017

@apolka77 veru presviedča momentálne, furt mi vŕta v hlave či nemám inú poruchu ako "len" Pp :/ som akasi nanič, a to už mám lieky 3 mesiace, už som aj cítila že je to lepšie, bolo super a teraz toto, nad takýmito hlupostami rozmýšľam a spochybnujem svoj zdravý rozum ;(

mm103
2. feb 2017

@sahenka neboj mne tiež prišiel zlom v štvrtom mesiaci a zase je to ako tak v pohode..🙂 netreba sa vzdávať..🙂

apolka77
2. feb 2017

@esselte
Sprav lepsiu veceru, spravte si pohodu 🍹 a povedz mu ako ho 😍 ked budes ty stastna aky lepsi darcek si moze priat?😉

Ja mam velmi rada stare ceske komedie..

sahenka
2. feb 2017

@mm103 a ako dlho ti ten zlom trval? Ja uvažujem, že dnes si AD nedam a uvidím zajtra ako mi bude

mm103
2. feb 2017

@sahenka nevysádzaj ad len tak sahenka...bude ti horšie...trvalo to tak dva týždne...

sahenka
2. feb 2017

A počas tých 2 týždňov si si nasadila benzak? Ja som ho nebrala už 3 mesiace. Mám guajacuran, ale ten je asi slabý

mm103
2. feb 2017

@sahenka áno dala som si benzák a nemala som problém ho vysadiť...

esselte
2. feb 2017

@mm103 ja som sa rano citila super,ked mi deti poslali foto z karnevalu,hneď úzkosť,takže už somsi istá,ze he to pre prácu,že spm doma a vycitam si to,vcera somsi pustila poobede film ucitelka a hned atak,proste asi mam strach,ak vynecham pracu,podla mňa musim chvilu počkať,kym sa to stabilizuje,asi to nepojde za par dni a zistila som,ze to ani asi nerobia lieky,ale moj strach,rano mam pichnuty apaurin a atak aj tak prišiel

esselte
2. feb 2017

@mm103 kolko ty beries paretinu?

mm103
2. feb 2017

@esselte dneska ti pichli apaurin?? ja beriem 20 mg...a ty? neboj prejde to, robia to podľa mňa tie výčitky...

apolka77
2. feb 2017

@sahenka
V ziadnom pripade nevysadzuj Ad. Mozno ti tyzden bude fajn a potom? Vrati sa ti to aj s urokami..ked ti je zle nasad jednorazovo benzac.,, vykyvy su dlhiu dobu. Nic sa nedeje ides dalej.

esselte
2. feb 2017

@mm103 ano dnes,ja beriem 30 mg a určite je to to,ze na to myslim,upiekla som teraz pizzovniky a skoricovniky a nic mi nebolo všetko je to asi tym,ze na to myslim,som doma sice so synom,ale on je pri pocitaci,alebo telke a ja premyslam a riešim

mm103
2. feb 2017

@esselte viem presne o čom hovoríš ja ked som mala v štvrtom mesiaci ten atak, tak som plakala, že prečo zase..že to už nezvládnem znovu toto prežiť...ja si ani neviem predstaviť byť znova na začiatku, asi by ma to položilo...a takto som zmýšľala...ale dva týždne som tiež brala benzáče a prešlo to....len treba odvrátiť myseľ...

timea179
2. feb 2017

Baby ako vam ja super ked mozete robit vsetko bez problemov ☹

esselte
2. feb 2017

@mm103 ved o to sa presne snazim,mozno to aninie je v liekoch,ale v tom,ze som sa v pondelok zlakla,ked mi pidlhej dobe prislo zle,tak relaxujem a vypekam,dnes ma manžel meniny

mm103
2. feb 2017

@esselte no mňaaaaam...nerob chute :D :D

mm103
2. feb 2017

@timea179 Timka tebe je ako?? už aspoň o niečo lepšie?

esselte
2. feb 2017

@timea179 ja tiez nie som teraz na tom najlepšie,som na marodke

timea179
2. feb 2017

@mm103 mne by bolo celkom dobre,len od zaciatku liecby co je asi 4 roky mam strasnu nechut robit cokolvek.Nemozem sa k nicomu dokopat a neviem ako to odstranit.Uplne bezne veci robim ako robot a to mi ide na nervy😖

mm103
2. feb 2017

@timea179 a psychologičku máš?? možno by vedela toto ona odstrániť...

ivka1302
2. feb 2017

@apolka77 ❤😘😘🌺🌺🌸🌸ahoj Neviem ci si dostala mail zase mi pise ze sa mi neda odosielat 🌸❤❤😘🌺

timea179
2. feb 2017

@mm103 skusim jej to spomenut,lebo liekmi asi tazko odstranim

esselte
2. feb 2017

@mm103 musim niečo robiť ,aby som nemala blbe myšlienky a ha peciem kysnute rada,je to moj relax,preto mi na Vianoce nič nebolo,lebo som vypekala a zdobila,v tom sa vidím

ivka1302
2. feb 2017

@esselte 🌺❤❤❤❤ahoj a nemyslis si ze tvoj problem je prave v tom co robis? 💞🌸🌸🌺Nemusi to byt tym ze vymeskavas v praci ale mozno tym ze sa uberas nespravnym smerom Mozno tvoje zivotne povolanie je robit nieco ine nepremyslala si nad tym ?

mm103
2. feb 2017

@timea179 no jasnacka skús.. bude dobre určite...ale ak je toto jediný problém tak je to na dobrej ceste.😉

mm103
2. feb 2017

@esselte super 😉😉 treba si vždy nájsť to čo človeka baví Potom zabudne aj na nejakú pp...

timea179
2. feb 2017

@mm103 mala by som vraj behat aby som mala tep 130 😉 ked sa ani k tomu nemozem dokopat vrrr sama na seba som zlostna

mm103
2. feb 2017

@timea179 ja tiež cvičím a robí mi to dobre...začni uvidíš že ti endorfíny začne telo vyplavovať a zabudneš 🙂