Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@apolka77 Apolka všetko len to naj naj naj naaaaj k narodenanm,veľa zdravia,šťastia a lásky Ti želám z celého srdca ❤🌸🎉🌼🌞
@ivcam2 pripajam sa a 🌹všetko najlepšie prajem...
Dievčatá neviete mi poradiť v septembri som začala mať také stavy úzkosti, plačlivosti dosť mi bolo zlé, moja obvodná lekárka mi dala xanax tie stavy sa začali opakovať ja som brala ten liek častejšie.Teraz sa mi k tomu pridružil taký problém že mam strašne vysoké tepy.Šla som za psychiatričkou a tá mi dala liek Paroxetin 20 mg a povedala mi, kým mi zaberie bude to trvať dlhšie.Začala som ho včera brať hned po nom som mala tepy 120. Chcem sa vás opýtať ako sa inač dájú zvládať takého stavy? nechcem brať antidepresíva ale už dalej nevládzem.Tie stavy sú hrozné pocit strachu, pocit beznádeje, pocit že zomriem tepy neskutočné. Poraďte mi prosím.
Ivka1302, perfektné.
Milá apolka, tiež sa pripájam v gratulácií dievčat pre teba.
Nech je dnešný deň radosťou a príjemným pokojom tvojej rodiny. Nech ťa zdravie každú chvíľu sprevádza. Nech tvoja tvár má úsmev, ktorý rozjasá každú tvár.
Nech láska ktorú dávaš všetkým vôkol seba, hladí tvoju dušu a srdce milé.
A vlastne všetkým ženám, nech z vás vanie tá najúžasnejšia ženskosť nežná, bez ktorej manžel by už nikdy nevedel existovať.
Dodyl.
Prosím, aby si nebral tieto slová ako urážku a drzosť voči tebe.
Používaš v slovách myšlienky, ktoré sa ti raz vrátia. Možno si povieš, že nikdy. Je mi ľúto, ale vrátia. Príde raz čas, keď ucítiš tento nepríjemný pocit, ktorý si možno ešte nikdy nezažil. Ver mi, ja som poznal tieto stavy už ako mladý chalan a vo veku 40 rokov som sa skoro zdal všetkého. Prajem si, aby si nepodceňoval vnútorný svet svojej osoby, pretože práve takýto ľudia keď padnú, tak padnú tvrdo.
@layla1 🌺🌺🌺ked si si uz dala predpisat lieky tak skus nejaky cas vydrzat niekedy na taketo stavy zaberie uzivat tak pol roka AD a potom budes moct vysadit a dalej fungovat bez liekov hlavne je to aby si mala tie spravne lieky ktore ti pomozu na ten tvoj konkretny problem ❤😘🌺🌺🌸💐💐Inak mozes skusat aj meditacie a relax cvicenia ktore ti pomozu ukludnit tvoju mysel tie stavy strachu a uzkosti su z tvojich myslienok preto sa nauc hovorit si ze sa ti nic nestane a ze vsetko je v poriadku🌺🌺🌺😘❤Na toto je dobry relax. Najdes aj na you tube Mne najlepsie pomaha biblia a zalmy kde je napisane ze sa nebudem nicoho bat lebo hospodin je so mnou. Skus a citaj uvidis ze tvoja mysel sa nastavi tak ze sa ti uzkosti uz nebudu vracat🌺🌺🌺🌸🌸Drzim palceky
Aby som to teda dala na spravnu mieru, suhlasim s tebou savanas, zvysok patril prijemnemu prispievatelovi dodylovi, aj ked niektori privrzenci kokainu by mu asi dali za pravdu, toto vsak nie je nasa parketa, myslim
Baby neviete mi poradiť či sa môže pri užívaní Citalecu a Triticca užívať ako doplnok chlorella a šafran? ďakujem
@ivka1302 Ivka ty si evanjelicka?ja len preto,zdm pises Hospodin a viem ze oni to slovo pouzivaju.nic zle tym nemyslim ❤
@apolka77 aj ja ti prajem vsetko najlepsie k narodeninam hlavne vela zdravia❤🌹🌷🎂🍹
A taktiez aj vsetkym nositelkam mena VERONIKA prajem krasne meniny 🌹🌷🌹🎂🍹
Myslim si ze nejaka Veronika sa tu najde len nevieme svoje mena lebo mame ich zasifrovane 🙂
@slnecnica333 🌺🌺🌺som znovuzrodena krestanka nasla som letnicno charizmaticke zdruzenie na Slovensku po tom co som sa modlila k Bohu aby mi ukazal cestu von z mojich problemov a prosila som Boha aby sa mi dal spoznat🌺🌺🌸🌸🌸❤❤Modlime sa k zivemu Bohu bez modli a soch urobene ludskou rukou pretoze je to tak v biblii napisane mozes si pozriet www milost sk 😘🌺🌺🌺💐🌸Boh ma viedol a dal sa mi spoznat 🌺🌺🌺😘😘🌺😘
@ivka1302 ahoj, dnes ma aj nas syncek narodeninky, dva rocky😊 Vasa Apolka kolko oslavuje?
@ivka1302 Tak to som tomu dala😂😂😂 Som si neprecitala kto je Apolka😂😂😂
@apolka77 aj ja sa pripajam, vsetko najlepsie prajem☺
@layla1 ahoj,aj mne ten liek zvysoval tepy, trvalo to dlhsie, potom preslo. Skus su dat k tomu benzak, ten ti to ukludni. Skus to vydrzat, je to velmi dobry liek, mne pomohol uz druhy krat.

🌺😘🌺🌺🌸🌸🌸❤Dievcata dobre ranko dnes je sobota 4.2 a dnes oslavuje svoje narodeninky nasa apolka 💝💝💝💝💝Apolka zelame ti vsetko najlepsie k tvojmu sviatku vela vela lasky a Bozieho pozehnania pretoze s nim prichadza vsetko ostatne co v zivote potrebujes ❤😘🌺🌺😘Krasny sviatocny den ti zelame 🎂🎂🎂🎂🍰🍰🍰🍾🍾🍸🍸🍸💐💐💐💐💐💐💐💐💐