Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@fivulinka všetko najlepšie nech si šťastna 🌹🌷🌷🍹❤
@ivka1302 ty odkiaľ vieš kto ma kedy narodeniny?❤
Dakujem Vam krasne, dievcence 😙😍
PS: kyticku mi robila moja sestra, je to sikovnica👌...makronky su od cukrarky, na tie som si netrufla este ☺
Ahojte kočky, beriem piaty mesiac AD, chcem sa opýtať, je možné mávať sem-tam ešte výkyvy?? Dnes mám napríklad nepokojné nohy, bolí ma hlava, alebo mám ťažšie rána sem-tam..teraz mám už asi tretí deň, neviem či je to aj počasím....trvá to niekedy týždeň a potom je zase ok..ked je veľmi na nič nasadím benzodiazepamín ale väčšinou len polovicu čiže 0,25 na celý deň.,...nemám ho problém potom vysadiť.beriem piaty mesiac paretin 20 mg ráno a magnézium....nechcem meniť lieky ani veľmi zvyšovať....neviem mávate to niektorá?
@mm103 je to podla mna normalne, pat mesiacov este nie je tak vela... moze to trvat aj rok... tym ta nechcem strasit, len tak u mna to tak je... neboj bude toho menej stale, vsetko bude lepsie a lepsie... dolezite aby si tie vykyvy predychala, zvladla a potom zas moze svietit slnko..
@mm103 vieš,ja beriem 30 mg paretinu,mam zvýšiť na 40,ale ešte som neskusala,nejako mam strach,ale je teraz aj hrozné obdobie na úzkosti a depresie,môj švagor,už som to aj pisala,bol včera uplne v depke,bol u nás na návšteve a ani pomaly nerozprával,lebo mu bolo veľmi zle,tlak na hrudi a dnes svagrina povedala,ze večer bolo ešte horšie,u nás je neskutočná hmla,vonku bielo a ráno este aj prsalo,ja som dnes tiez divna,zajtra uz idem do práce,verim,ze bude ok
@mm103 Podla mna nam uz bude len lepsie a lepsie 🙂 ja som zacala uzivat paretin 3 mesiac a ked si predstavim ten začiatok ako mi bolo tak fakt pomaha...a urcite sa o chvilu dopracujeme k tomu ze nam bude uz ok..ved leto sa bliži😉
@daniela123321 tiež v to verím paretin je dobrý liek...sadol mi a nechcela by som ho meniť...
@mm103 Presne aj moja ma zlomenu nohu
@daniela123321 fakt? nechodíme k rovnakej???😂😂😂
@mm103 asi hej 😀
@daniela123321 ja mám koniarovu a ty😂😂😂alebo sa dohodli 😂
@mm103 Ano tiež ju mám a tiež som bola u nej až 1x 🙂
@mm103
@daniela123321 Tak to je dobre😄 Aj sa poznate osobne? Mozte si pokecat. Inac, je tu okrem Janky/Esselte/ este niekto z okolia Presova????
@sandra2308 ja asi 45km od presova.kraj presovsky🙂
@sandra2308 nepoznáme to je náhoda😂😂😂a ako ti je sandrus?
@mm103 Mam sa tak na 90 percent. Tiez som citliva na to pocasie, neviem sa dockat jari☺ A co ty, ako sa mas ty? Tebe taketo pocasie nerobi nic?
@sandra2308 práveže robí tiež som tak na 90 percent ok.... mávam ešte zle dni aj dnes....Som rada že ti opäť ten paretin zabral...A už ti je lepšie
@mm103 vidim ten rozdiel, ked som ho brala prvy krat,polovucnu davku a bolo mi lepsie ako teraz. Ale pripisujem to aj tej zime. Bude slnko, bude super💖
@sandra2308 určite je to aj počasim a bude opäť ako na začiatku neboj....Ja teraz tiež cítim že to nie je ako pred siedmimi rokmi...ide to pomalšie..
@mm103
@sandra2308 zrejme je nas tu na pocasie viac citlivých. Ja to tiež cítim, keď je slniečko hneď mám inú náladu. Už nech je tu jar! Dnes doobeda som bola v tričku na balkóne, detom som vcera dala na balkon teepee stan na zem deky a oni tam boli dve hodiny! Si to tiež užívali, to teplo, slnko, energiu. Vtáčiky spievali, no nádhera.
@janefonda waw ze slnko, vtaciky, tricko? To kde byvas? U nas je kazdy den od rana do vecera husta hnusna hmla😕 Tisko zavidim

@janefonda na vás slniečko?ti máš šťastie,u nás ráno pršalo a cely den je biela hmla,otrasné