icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

esselte
5. feb 2017

@janefonda na vás slniečko?ti máš šťastie,u nás ráno pršalo a cely den je biela hmla,otrasné

slnecnica333
5. feb 2017

@fivulinka všetko najlepšie nech si šťastna 🌹🌷🌷🍹❤

slnecnica333
5. feb 2017

@ivka1302 ty odkiaľ vieš kto ma kedy narodeniny?❤

ivcam2
5. feb 2017

@fivulinka tie su nadherne aj tulipany a tie makronky musim raz vyskusat. Vsetko najlepsie.

fivulinka
5. feb 2017

Dakujem Vam krasne, dievcence 😙😍
PS: kyticku mi robila moja sestra, je to sikovnica👌...makronky su od cukrarky, na tie som si netrufla este ☺

mm103
5. feb 2017

@fivulinka všetko najlepšie hlavne to zdravíčko :-*

mm103
5. feb 2017

Ahojte kočky, beriem piaty mesiac AD, chcem sa opýtať, je možné mávať sem-tam ešte výkyvy?? Dnes mám napríklad nepokojné nohy, bolí ma hlava, alebo mám ťažšie rána sem-tam..teraz mám už asi tretí deň, neviem či je to aj počasím....trvá to niekedy týždeň a potom je zase ok..ked je veľmi na nič nasadím benzodiazepamín ale väčšinou len polovicu čiže 0,25 na celý deň.,...nemám ho problém potom vysadiť.beriem piaty mesiac paretin 20 mg ráno a magnézium....nechcem meniť lieky ani veľmi zvyšovať....neviem mávate to niektorá?

sovidzka
5. feb 2017

@mm103 je to podla mna normalne, pat mesiacov este nie je tak vela... moze to trvat aj rok... tym ta nechcem strasit, len tak u mna to tak je... neboj bude toho menej stale, vsetko bude lepsie a lepsie... dolezite aby si tie vykyvy predychala, zvladla a potom zas moze svietit slnko..

mm103
5. feb 2017

@sovidzka áno áno snažím sa....viem že to trvá aj dlhšie jedna kočka tu spomínala že až osem mesiacov jej to trvalo kým bola úplne ako predtým, tak ešte čakám :D

esselte
5. feb 2017

@mm103 vieš,ja beriem 30 mg paretinu,mam zvýšiť na 40,ale ešte som neskusala,nejako mam strach,ale je teraz aj hrozné obdobie na úzkosti a depresie,môj švagor,už som to aj pisala,bol včera uplne v depke,bol u nás na návšteve a ani pomaly nerozprával,lebo mu bolo veľmi zle,tlak na hrudi a dnes svagrina povedala,ze večer bolo ešte horšie,u nás je neskutočná hmla,vonku bielo a ráno este aj prsalo,ja som dnes tiez divna,zajtra uz idem do práce,verim,ze bude ok

janefonda
5. feb 2017

@esselte aby som to upresnila..do jednej sme mali modru oblohu a teraz sa zatiahlo. Aspoň doobeda som sa slnieckovala na balkone. Uz sa teším na dni keď bude slniecko od rana do večera. To sa hneď cítim plná sily a chce sa mi toho veľa robiť.

sovidzka
5. feb 2017

@ivka1302 dakujem.. dievky, ste tu niektore take, co mate zlu skusenost so psychologom? a ak ano, aku? celkom ma to zaujima. ci len ja som "problemova" ako tvrdil moj, alebo s tym mate aj tu niektora druha skusenost.. dakujem

daniela123321
5. feb 2017

@mm103 Podla mna nam uz bude len lepsie a lepsie 🙂 ja som zacala uzivat paretin 3 mesiac a ked si predstavim ten začiatok ako mi bolo tak fakt pomaha...a urcite sa o chvilu dopracujeme k tomu ze nam bude uz ok..ved leto sa bliži😉

mm103
5. feb 2017

@esselte no moja dr nerobí bola som u nej len jedenkrát a beriem od začiatku rovnakú dávku ani nemám moznost konzultácie keď je stále preč a teraz ma zlomenú nohu bude dlhodobo pn tak riešim novú psychiatricku lebo Chcem odkonzultovat svoj stav...

mm103
5. feb 2017

@daniela123321 tiež v to verím paretin je dobrý liek...sadol mi a nechcela by som ho meniť...

daniela123321
5. feb 2017

@mm103 Presne aj moja ma zlomenu nohu

mm103
5. feb 2017

@daniela123321 fakt? nechodíme k rovnakej???😂😂😂

daniela123321
5. feb 2017

@mm103 asi hej 😀

mm103
5. feb 2017

@daniela123321 ja mám koniarovu a ty😂😂😂alebo sa dohodli 😂

daniela123321
5. feb 2017

@mm103 Ano tiež ju mám a tiež som bola u nej až 1x 🙂

sandra2308
5. feb 2017

@mm103
@daniela123321 Tak to je dobre😄 Aj sa poznate osobne? Mozte si pokecat. Inac, je tu okrem Janky/Esselte/ este niekto z okolia Presova????

slnecnica333
5. feb 2017

@sandra2308 ja asi 45km od presova.kraj presovsky🙂

mm103
5. feb 2017

@sandra2308 nepoznáme to je náhoda😂😂😂a ako ti je sandrus?

sandra2308
5. feb 2017

@mm103 Mam sa tak na 90 percent. Tiez som citliva na to pocasie, neviem sa dockat jari☺ A co ty, ako sa mas ty? Tebe taketo pocasie nerobi nic?

mm103
5. feb 2017

@sandra2308 práveže robí tiež som tak na 90 percent ok.... mávam ešte zle dni aj dnes....Som rada že ti opäť ten paretin zabral...A už ti je lepšie

sandra2308
5. feb 2017

@mm103 vidim ten rozdiel, ked som ho brala prvy krat,polovucnu davku a bolo mi lepsie ako teraz. Ale pripisujem to aj tej zime. Bude slnko, bude super💖

mm103
5. feb 2017

@sandra2308 určite je to aj počasim a bude opäť ako na začiatku neboj....Ja teraz tiež cítim že to nie je ako pred siedmimi rokmi...ide to pomalšie..

janefonda
5. feb 2017

@mm103
@sandra2308 zrejme je nas tu na pocasie viac citlivých. Ja to tiež cítim, keď je slniečko hneď mám inú náladu. Už nech je tu jar! Dnes doobeda som bola v tričku na balkóne, detom som vcera dala na balkon teepee stan na zem deky a oni tam boli dve hodiny! Si to tiež užívali, to teplo, slnko, energiu. Vtáčiky spievali, no nádhera.

mm103
5. feb 2017

@janefonda ja keď počujem vtáčiky je mi až tak lepšie....bodaj by už bolo dobré...

sandra2308
5. feb 2017

@janefonda waw ze slnko, vtaciky, tricko? To kde byvas? U nas je kazdy den od rana do vecera husta hnusna hmla😕 Tisko zavidim