Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@sandra2308 ahoj moze to byt zo psychiky ja som toto mala lekár mi vravel ze ma to sj špeciálny názov medicinsky ,knedľa ,ze ten pocit ako keby si mala knedlu v hrdle no potrebuje to cas bez liekov tazko mne pomohlo uplne nový život
@rebecca1805 ano toto viem, ze je zo psychiky, len ja mam nieco ine, trapi ma hlavne to tlacenie na hrudniku, akoby to bolo z chrbtice, no ja samozrejme mam ine diagnozy😕
@matag ako si vedela, ze lieky uz neucinkuju?Mala si uz najvyssiu moznu davku? Lebo ja beriem seroxat druhy krat, prvy krat mi zabral perfektne, no teraz mam pocit, ze mam viac zlych dni ako tych dobrych😕
@timea179 ahoj, tak jeden den mi je hrozne,tak si dam benzak, dalsi den trochu lepsie, tak si nedam a tak sa to strieda , ja sa bojim zavislosti..m😕
@sandra2308 ja som alventu brala uz druhy krat. Druhy krat lebo sa mi vratili uzkosti opat. A tak 2 mesiace dozadu som lezala v nemocnici, zistili mi zapal, vredy na zaludku, schudla som a vratili sa mi uzkosti aj napriek tomu ze som ju brala. Doktor sa bal ci mi aj Alventa nezatazuje zaludok a ze mozno prestala ucinkovat ze sa to stava tak mi vymenil AD za Dulseviu.
@sandra2308 ja uz som urcite zavisla 😉 neviem ci sa lekarka nevie trafit do spravnych ad alebo ja uz neviem.Keby som nemala tie fyzicke prejavy tak je super,ale to asi kazda tak mame.Aj cely zivot by som kludne bola na ad len nech konecne zaberu naplno a nech neriesim kazdy den ze mi je zle
@matag nech ti tie lieky co najskor zaberu a nech ti je dobre😊 A pri alvente ti bolo dobre prvy krat?
@sandra2308 hej prvykrat ano, to som brala pocas vysokej. Druhy krat po porode ale sa mi zdalo ze ucinok uz nie je taky. Dufam ze tieto zaberu a nech je aj tebe fajn a sme len zdrave a stastne 🙂
@bernusha ahoj, ako ti je dnes? Mne je dnes zle od zaludka, napina ma a som nafuknuta, aj ked skoro nic nejem. Asi aj travenie suvisi so psychikou, nie?😕 A ako casto beries benzaky?
Ahojte,chcela by som sa opýtať,či nemáte skúsenosti s ketodietou,ci sa smie nasadit prii ad,vela teraz o nej čítam,kolegyna uz s nou schudla 6 kil
ahojte,pozna niektora z vas liek Kventiax?
@sandra2308 ...urcite ano,aj ja som stale nafuknuta,a nechuti mi jest...ja mam aj vela kyseliny,a pytala som sa z coho to moze byt,tak hned sa ma opytal,ze ci nemam nervy,a pod...cize zaludok si vela odnasa...a dnes mi nie je tiez ok,dozvedela som sa totiz nedobru spravu od dr..😣
@bernusha tak to ma mrzi, dufam, ze to nieje nic vazne😕 Nepamatam si, ake lieky beries a ako dlho? Mas casto vykyvy?

@timea179 citala som ze niekedy AD zaberaju az za 2 mesiace, tak stale dufam😒