icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

sandra2308
13. apr 2017

Ahojte dievcata, ako sa mate? Posobia na vas tie zmeny pocasia? Brala niektora z vas injekcie apaurin? Na aku dobu pomozu?

esselte
13. apr 2017

@sandra2308 ja som brala apaurin,oni ta zastabilizuju,su fakt dobré,uz som ich brala dvakrát a bolo mi po nich dlho fajn,ja mam teraz bejaky blby tlak,mota sa so mnou,určite su to tie zmeny počasia

sandra2308
13. apr 2017

@esselte Jani a bolo ti po nich tak, ze si nepotrebovala benzak? Ja mam teraz blbe obdobie a lekarka uz naznacovala tie injekcie, ked sa nepolepsi, tak asi ma to neminie.

esselte
13. apr 2017

@sandra2308 ano,oni su vlastne ako benzak,fakt pomôžu,ale ja beriem k ad este aj teraz benzaky,sice len málo,ale beriem

matag
13. apr 2017

@timea179 ahoj bola som u doktora da opytat na tu Dulseviu, stale mam priserne tlaky do hlavy a uzkosti. Povedal ze od 7.3 uz sa to malo aspon o nieco zlepsit, ze ten liek nezabral. Vymenil mi ho za eliceu, nemas s tymto liekom skusenost alebo niekto?

timea179
13. apr 2017

@matag eliceu som nebrala,mozno tu baby budu vediet viac.Ja mam kontrolu o tyzden a budem chciet zmenu lebo ani ja sa s tymi ad necitim lepsie

matag
13. apr 2017

@timea179 ja som sa citila horsie tie tlaky su neznesitelne a uzkosti hrozne, dufam ze po tychto uz bude lepsie.

timea179
13. apr 2017

@matag nic nam nezostava len cakat ktore nam sadnu.Myslim ze viac dievcat tu berie alebo bralo eliceu.Treba zas nejaky cas aby ti nove zabrali.Beries ich vecer a neurol podla potreby?

matag
13. apr 2017

@timea179 praveze mi ich dal rano a po piatich dnoch zvysit a dva krat za den si mam dat neurol ak budu velke nez.ucinky.

timea179
13. apr 2017

@matag super ze uz mas nove ad,uz len cakat ze zaberu.Ale to stale dufame.Drzim palce nech konecne budu pre teba tie prave😉

matag
13. apr 2017

@timea179 dakujem aj ja dufam ze nam uz konecne trafia tie prave a bude len dobre 🙂

janka_banka
13. apr 2017

@sandra2308 Sandri ja som ich brala týždeň a sú veľmi dobré, mne pomohli ... určite pomôžu aj Tebe, dobre sa po nich spí 🙂

timea179
13. apr 2017

@sandra2308 zastabilizuje ta to ked mas blbe obdobie.Ale bohuzial len na cas kym nevyprchaju

timea179
13. apr 2017

Dievcata bez energie,ja urcite vyskusam,..........Prevzate z netu.,,........Púpava je vhodná na nervový systém, pretože ho stimuluje. Ak máte nedostatok energie, trpíte chronickou únavou či nervovým vypätím, púpava vám pomôže.

bambulka05
14. apr 2017

@sandra2308
@esselte dievcata aj ja uz tyzden zhorseny stav. Tlaky v hlave bolest chrbtice toci sa mi hlavu a zahmlieva sa mi pred ocami. Tiez to pripisujem pocasiu. Este ze su prazdniny hadam sa do stredy dam dokopy. Snazim sa fungovat normalne aj cvicit stale a trenerkou chodim. Tak uvidim ci sa to uz zlepsi. Aj dnes ma boli nejako hlava.☹

ivcam2
14. apr 2017

@bambulka05 to iste citim aj ja tyzden. Chrbtica ma boli. Krcna stiahnuta ani hlavou hybat a hlava ako v okovach. Sem tam uzkost a bolo dlho dobre. Este mi aj busi srdce a tlaci ma na hrudi. No cele zle. Stres sa usadil na chrbtici a potom sa to zhorsi.

matag
14. apr 2017

@ivcam2 uplne presny opis ako sa citim aj ja 😒

ivcam2
14. apr 2017

@matag tak len aby uz bolo dobre. Ktovie co na nas tak posobi. Ja som dva mesiace ok a znova to pride. A rano busenie srdca tlak v hlave a este idem dnes do nocnej.

bambulka05
14. apr 2017

@ivcam2 no presne toto pocitujem cely tyzden ja. Fakt mam pocit akokeby som isla infarkt dostat. Aj to srdce je to strasne neprijemne. A potom prichadzaju zase cierne myslienky ze idem zomriet. No proste cele zle. V noci za zobudim a nemozem spat. No ja len dufam ze to uz trvat dlho nebude.

janka_banka
14. apr 2017

@bambulka05
@matag
@matag dievčatá som na tom podobne, hlava sa mi točí, vôbec sa nemôžem sústrediť a mám pocit, že mi bije posledná hodina 🙈 ... asi je to počasím alebo čo ... musíme počkať, bude lepšie ❤

matag
14. apr 2017

@janka_banka
@ivcam2 no mne doktor vymenil lieky z dulsevie na eliceu, tak som opat na zaciatku ☹

ivcam2
14. apr 2017

@matag ja beriem eliceu a vykyv stale. Tak neviem ci by som nepotrebovala zmenu ale tej sa ja bojim

matag
14. apr 2017

@ivcam2 tak aj ty ju mas, a ako dlho? Mala si nejake neziaduce ucinky na zaciatku uzivania?

bambulka05
14. apr 2017

@janka_banka ako nechapem co sa deje. Beriem Ad a i napriek tomu tieto stavy ciste zufalstvo a potom ma clovek myslie optimisticky. No nech uz je lepsie. Kazdy vecer zaspavam s tym ze zajtra bude lepsie ale to zajtra nie a nie prist.😢

sandra2308
14. apr 2017

Tak aj ja sa pripajam dievcata😕 Ale kedze sa pohorsilo mnohym z nas, myslim, ze to bude iba tym pocasim. V maji sa pocasie ustali a urcite bude lepsie, na tomu verim😊

bambulka05
14. apr 2017

@sandra2308 presne tak jedine co ma utesuje je ze nie som v tom sama cize sa utesujem ze nebude chyba v mojej liecbe ale ze je to pocasim.

ivcam2
14. apr 2017

@bambulka05 to iste sa utesujem aj ja ze to prejde a bude fajn. Vy sa tiez pozerate na inych ludi a hovorite si ci maju taketo problemy, alebo co taketo nieco citia ?

bambulka05
14. apr 2017

@ivcam2 ano presne takto vnimam inych. Aj ked sme niekde na navsteve rozmyslam ci je tam tiez niekto kto ma bolesti. A niekedy sa zamyslim ako je to byt niekde a citit sa fajn bez bolesti.

ivcam2
14. apr 2017

@bambulka05 bez bolesti a bez pocitov. Proste zit uz konecne tak ako niekedy "davno". A nie mysliet ako mi dnes bude. Toto si zelam.

bambulka05
15. apr 2017

@ivcam2 ako toho ze budem zit ako predtym som sa uz davno vzdala. Viem ze uz to nikdy nebude take ako predtym. Musim sa s tym iba naucit zit. A prave taketo dni ake prezivam teraz mi pripominaju ze uz to zdravie nie je ako predtym. No co uz. Ludia su na tom aj horsie a prezivaju.