Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@savanas Všetko najlepšie 😉🌞🌹🎁
Ahojte.Ako sa tu máte?Sem tam keď sa nudím keď mi malý spí tak sa tu kuknem.Ja budem o pár dní užívať paretin už 6 mesiac..mám sa už konečne super..keď porovnám čo bolo pred pol rokom😔😎🙊
@matag ja som nikdy nemala nejake extra neziaduce ucinky.U mna to stagnuje uz par rokov a nikam sa to neposuva.Myslim ze v kazdych ad je nieco ine tak preto cakame kym si telo zvykne.Ja som aj rada ze mi zvysila a hned nemenila.Je este kratko tak uvidim do dalsej kontroly.Ale nemalo by to byt ako na zaciatku kedze zostatok z predoslych ad tam je.
@daniela123321 , ďakujem veľmi pekne.
A prajem príjemný🌞 čas.
Ďakujem.
@zltyslonik ahojky 🙂 ono s tými liekmi je to na dlhé lakte..každý veríme, že nám pomôžu....ale je pravda, že napríklad pred siedmimi rokmi ked som brala AD tak som brala tú istú zložku, ktorú mi predpísala dr. teraz a po siedmich rokoch mi táto zložka vôbec nezabrala..ba dokonca mi urobila veľmi zle, preto som prešla na úplne iný liek...možno mám to šťastie, že mi lieky hneď zabrali a rada by som ich vysadila, keďže by som chcela druhé bábätko...no pre niektoré dievčatá je to ťažšie a mrzí ma keď vidím, koľko liekov musí vystriedať..ja si preto hovorím, že by som to asi nedala..občas ked sa mi vrátia stavy a pomyslím si, žeby som mala meniť a prežívať to čo kočky zase odznova je mi z toho zle....no neviem stále verím, že sa to dá nejako prekonať a zbaviť sa tejto pliagy...verím, že každá jedna z nás by bola rada bez liekov a viedla život ako predtým..plný radostí a nie strachu z toho či mi bude alebo nebude zle..🙂 Obdivujem ženy, ktoré to dali jednoducho bez liekov, tiež by som chcela mať tú vôľu..no ja musím povedať, že mne v tom najhoršom pomohli.....nie som stále stotožnená s touto diagnozou ale verím, že raz si na to nejako zvyknem alebo budem vedieť s ňou žiť a tieto príznaky ktoré teraz nevieme prekonať alebo ich prekonáme len pomocou liekov budú pre nás len banalita....
@daniela123321
Ďakujem veľmi pekne. A prajem Ti, a vlastne prajem všetkým dámam, maminam príjemný🌞 začiatok dnešného dňa.

@evak12, Ďakujem veľmi pekne.
Ďakujem.🙂