Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Baby, ja dnes trochu lepšie. Ale nie je snáď minúta, aby som nemyslela na zlé veci.
@mirks32 ja otras, stále mám to busenie srdca a bolesť na hrudi 😟už ma to nebaví
@sandra2308 koľko máš srdcový tep? Zmeraj si. Ja mám veľmi nízky tlak okolo 90/60 ale pulz mi skáče zo 70 na 140
@natalienka12 tlak mám 100/60 a pulz okolo 70, no keď mi začne Rio búšenie, tipujem, že 130 určite a hneď cítim ako mi stúpa tlak, vtedy mám nad 120 tlak. A celkom často sa mi to stáva
@mirks32 ešte nemám nové ad, som objednaná na 23., Ja sa skôr bojím, aby to nebolo niečo so srdcom alebo možno chrbtica...
@sandra2308 a magnezium ti nepomaha? A co interne vysetrenie ak to mas moc vazne zavolaj 155 .. ako sa citis???
@mirks32 ahooj,no ja dnes mizerne😒ledva som to zvladla v praci,zajtra idem znovu.citim sa strasne a hlavne aj akoby som mala byt chora.pali ma hlava,uzkosti😒boze prosim nech je uz zajtra dobre😒pohadala som sa s priatelom a neterku mi rano vzali do nemocnice,nevieme co jej je.preco musi byt vsetko tak tazke?😒
@mirks32 zaujímavé je, že celú noc mi nič nieje, aj keď otvorím ráno oči, som o.k, až keď sa postavím a spomeniem si na to, od vtedy ma už začne tlačiť na hrudi 😟 Takže psychika????
Babule, tie co sa liecite na depresiu, davali ste si niekedy u vseobecneho robit testy z krvi na stitnu zlazu, teda jej produkciu?
Lebo ona moze byť kľudne zodpovedná za depresiu.
Zdravim uz dlhsie som tu neprispela ja akurat vysadzam lieky konkretne lyxit baby bozee toje utrpenie vysadila som len jednu a je my neskutocne zle mali ste aj vy niektore co vysadzali ad taku strasnu unavu a unavene zahmlene videnie ?dost my to vidno na ociach ze nieco vysadzam leskle opuchnute az nevnimajuce 😲
baby,co si davate ked mate zavrate?ja mam pp ,ad neberiem ale dnes mi je priserne😒a strasne sa mi toci hlava.mam frontin podla potreby,ten zabera aj na zavrate?

Bolo vám dnes dobre?