Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@daniela123321 ahoj moja prepac menej tu chodim ja chodim az do bytce ale poradila by som.ti v kysuci psychiatricku...je velmi fajn..ta moja uz neberie...ako ti je...
@mm103 Ahoj😋vieš čo už som bola dnes u novej v CA (Glamošová sa volá) a som spokojná.Ale som ako na hupačke raz hore a raz dole ale nieje to tak zlé..a ty ako?už chcete to druhé bábo?my sa snažíme už druhý mesiac🙂
@daniela123321 co ti povedala? Dala ti znova ad?
@tamichloe Vieš čo budem brať iba štvrtku paretinu a keď otehotniem tak ho mám vysadiť.Noo a celkovo že sa nemám vyhýbať veciam čo mi spôsobujú úzkosť..+mi ešte predpísala magnosolv
@esselte cítila si viac energie, keď si prešla na inú stravu? po psychickej stránke, nezhoršilo sa Ti, keď si znižíla stravu?
@daniela123321 Chcela by som veru a čo ti hovorila dr v prípade ak otehotnies?ja som stále na dávke 20 mg paretin ale mám prechádzať na citalopram kvôli prípadnému tehu.
@1andrea111 nie,všetko je v pohode,akurat zdravsie jem,po psychickej stránke všetko ok
@mm103 No že v tehu žiadne tabletky 🤤
@daniela123321 myslíš že sa to bude dať vydržať?
@mm103 Tak keď som s jedným tehotenstvom bola s PP tak dúfam že vydržím aj s druhým 🤔 a ak nie tak min.davky AD budem chcieť
@daniela123321 ja sa tohoto najviac bojím....že ako mi bude
@mm103 To je to že nad tým premýšlaš🙂neboj sa,to dáš..a predsa v tehotenstve ti môže byť omnoho lepšie 🙂
@daniela123321 magnosolv je super
@tamichloe Ešte som ho nemala... pomáha?
@esselte ty si tá učiteľka?mne sa mýlite🙂
To je krásny úbytok váhy gratulujem.Vyborne podľa mňa sú to mýty, že pri AD sa neschudne a priberá sa z neho.Ja som schudla 10 kg a teraz si viac dávam pozor a 3 kg.To je aj záťaž na financie pri takom schudnuti Ti musí byť všetko veľké🙂na akom čísle si teraz?Teším sa, že doma všetko v poriadku.
Ja mám 69 kg a ako kedy niekde M,L,XL
Keď si pozerám fotky spred 4,5 rokov som bola ako stará žena v tvári opuchnutá naliata ja neviem či som sa nevidela.
@daniela123321 to je najsilnejsie magnezium ake dostat

@esselte to sa ti pri užívaní ad podarilo zhodiť? Ako dlho ti to trvalo kým si sa nastavila na zdravu stravu postupne alebo hneď zhurta?