icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

mimiqa
11. feb 2019

@maki43 ja milujem puncaky sem snimi 😍

mimiqa
11. feb 2019

@patricia_b ti verim..vydrz to do utorka....ja idem dnes...som zvedava 😲

patricia_b
11. feb 2019

@mimiqa najhoršie je, že doma som tie veci na skusku za pol hodiny narysovala, bez poznámok, netu ... ja fakt už nechápem, večer zase nervy na malého :(, lebo nechcel zaspal, sa na mňa usmieval a hladkal ma a ja nervy neskutočne

eliska13
11. feb 2019

@maki43 nie som rozvedená, ale veď aj sa dobre stalo nie, keď chce požiadať o rozvod, keď už si nečakala, že sa vráti nie?ak ho neľúbiš a nie je cesty späť nech ťahá preč.To asi skôr urazil tvoje ego, nech sa ľúbia s tebou bol x rokov máš dieťa s ňou bude možno pár rokov.Vsetci si myslia, keď odídu o pár domov ďalej, že že ich čaká ružová rozprávka.v mojom okolí 40 plus sa ludia teraz húfne rozvádzajú .Nic sa nestane, keď sa skludnis liekom na to je urceny.to je dobré, že máš prácu kde Ťa to bavi

eliska13
11. feb 2019

@patricia_b lebo sa snaží zbaviť zodpovednosti, tak to hodil na ňu také detinské.Mozno chcel počuť nerozvadzajme sa ktovie?
@maki43

mimiqa
11. feb 2019

@patricia_b pokial pojdes k lekarovi nemoze polovicka ho uspavat??? Teda snim spat...moj ako bol prec 6 dni dve noci pekne sice som ho uspala no ja zaliezla do inej izby a buchla dverami pochopil...pekne si lahol k nemu zvykne sa o 3 tej rano budit vstal k nemu a dal mu mlieko...poviem Vam ze az v nemom uzase som bola...fsak by skusil pipnut...by som ho asi uskrtila...potrebovala som sa vyspat...uplne slaba som bola..stale to neni ono

patricia_b
11. feb 2019

@mimiqa on ho kúpe, chodí s ním von, kŕmi, aj uspáva, ale spí s nami ešte čiže uspávania je ako kedy na mne ... akože ak by mi on nepomahal toľko čo mi pomáha tak to nedám, ale že vôbec

tinka308
11. feb 2019

@mekicom na uzkost

maki43
11. feb 2019

@eliska13 dakujem Ti za povzbudive slova. Anoala by to byt ulava. Aj bude. Ale teraz ked mam po menzese to inak prezivam, mavam pred aj po menzese divne stavy, som placliva a divna celkovo. Nech je len šťastný, ja som chcela len odpoveď od neho od kedy to spolu tahali a vodil ma za nos nič viac. Ale uz je to asi jedno. Si zlata, ze mi odpisujes, ani nevies, ako mi to v tychto chvilach pomaha. Dakujem 😍

maki43
11. feb 2019

@mimiqa napecem baby kludne poslem, nemam s tym problem. Ze vraj robim najlepší idu u nas take chyry.

maki43
11. feb 2019
patricia_b
11. feb 2019

@maki43 už sa vidím ako si budem v noci vypekať 😕😂😂😂 ja tak nemám rada takého foto, normálne ma donútia sa aj najesť

maki43
11. feb 2019

@patricia_b odkial si moja zdaleka?

maki43
11. feb 2019

DievčatÁ toto je moja Terapia

maki43
11. feb 2019

Ked budeme všetky v pohode, dame stretko a napecem 🍰🍰🍰🍰

mimiqa
11. feb 2019

@maki43 jemineeee fsak som hladna 😂🤣ja tak chcem kolacik 😍a mam po diete...ake chute si urobila

mimiqa
11. feb 2019

@patricia_b kokos tak som zvedava vecer u lekarky co bude...aj sa tesim bo ma vie nakopnut 🤣

patricia_b
11. feb 2019

Inak otázka do pléna, ako často ste na začiatku chodili na kontroly?

patricia_b
11. feb 2019

@maki43 ja si chodím do billy po puncaky a pozerám na ne, tak si už po ne nechodím ... v BA žijem, zatiaľ

mimiqa
11. feb 2019

@patricia_b ja idem.po mesiaci...presne 4 tyzdne tak

eliska13
11. feb 2019

@maki43 ty si aká šikovná dobrá terapia

eliska13
11. feb 2019

@patricia_b po 2 týždňoch a potom po mesiaci, ale musím Ti povedať, že nezľakni sa po nasadení AD sa zvykne pohoršiť, ale k tomu dávajú lieky na úzkosť

patricia_b
11. feb 2019

@eliska13 tak ja sa dám zavrieť, kým nezaberú :o ... teda dúfam, že ma nevypustí si slovami, teš sa zo synčeka :/

saslavka73
11. feb 2019

Počúvajte baby, aj vám tak vadia tí premotivovaní ľudia. Večne vysmiaty, behajúci, drepujúci, žijúci zdravo? Veríte im to? Vraj ich to baví.......

pajinka91
11. feb 2019

@saslavka73 Celá moja rodina. Iba ja čierna ovca to kazím 😂

patricia_b
11. feb 2019

@saslavka73 môj muž 😂 .... ja mu to verím, keď ma bezstarostným život a najhších 40 rokov detstva bude mať v lete za sebou 😅

saslavka73
11. feb 2019

@patricia_b Však áno keď sa o eho tále niekto stará. mamka potom žena

mimiqa
11. feb 2019

@saslavka73 no nefim nefim🤣😂cely zivot sportujem...vysmiata od ucha k uchu...a aj tak som skoncila na AD😲😅....

mimiqa
11. feb 2019

To vonku je co za vetrisko hnusne

saslavka73
11. feb 2019

@mimiqa No šak preto im to neverím.😉
Ja som napr. veľmi vtipný v pohode človek, ale vo vnútri.......... Asi pre to.