icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

saslavka73
19. feb 2019

@tslobik No Ty to máš dlhodobe trápiš sa strašne. Prečo takto žiješ? Ešte aj to decko to musí byť hrozné vidieť že robíš zle dieťaťu. Ale ja sa tiež neviem poriešiť.

ivka185
19. feb 2019

Ahojte dievcata aj mne je dnes tak divne ,nervozna som taka ze neviem co so sebou, neviem co sa deje.

saslavka73
19. feb 2019

@ivka185 Mne je od včera na hovno. Už mi je trochu lepšie ale aj tak o hovne.

tslobik
19. feb 2019

@saslavka73 Ja by som to chcela zmeniť, len neviem ako a ani nemám odvahu. Proste mám pocit, že syn mi vyrastie pred očami....a zrazu si uvedomím, že mi to ušlo, že som pri tom akoby ani nebola....Lebo v živote akosi len behám....z domu na autobus a späť, nákupy, chorí rodičia, lekári, domácnosť...žiadny relax, nič.

saslavka73
19. feb 2019

@tslobik A ja som tak žila. Vlastne aj žijem, nič iné nepoznám len robota, domov, nemám žiadne koníčky. Snažím sa, ale je to ťažké.

ivka185
19. feb 2019

@saslavka73 Presne tak uz si neviem vysvetlit preco sa to neda do poriadku, len kazdy den cakat ako mi bude, to ma uz riadne stve.

saslavka73
19. feb 2019

@ivka185 Tlak mám dobrý, mám lieky na tlak, meriam si. Len mi v hlave hučí, tak sa mi točí trochu a neviem sa sústrediť. Bohvie čo to je. Len čakám, že to prejde a bude zase dobre.

ivka185
19. feb 2019

@saslavka73 Ja mam pocit ze ma boli cele telo a nervozna som a pri tom nemam dovod byt nervozna, ale pocuvam pocasie ze hlasia zrazky na zajtra ta snad to bude z pocasia bo uz neviem comu to mam pripisat.😅

eliska13
19. feb 2019

@tslobik veris takym veciam, ze deti zrkadlia zivot matky, rodicov?ty si v strese je aj on.Teraz by ste mali mat najkrajsi vztah potom uz pride puberta a bude to tazsie.Tusim si chodila aj do manzelskej poradne ci sa mylim?choroby su bezne uz sa tesim na jar tiez bol syn vela tento rok chory AtB a tak...tiez angina
nech sa mu venuje muz, ked ty chodis neskoro co viem on chodil skoro z prace.Je to tazke doma zase bez penazi, takto zase pocit, ze nic nestihas a ver tomu, ze male plus je, ze aspon ten muz s nim vie byt inac by trcal do 17 v druzine.Ako sa ma otec?

saslavka73
19. feb 2019

@ivka185 No dúfam. Ja by som chcela ešte zimu, akosi rýchlo prišlo to teplo.

ivka185
19. feb 2019

@saslavka73 Ano aj ja by som chcela este sneh, vsak je to skoro este len februar , ja neverim ze uz takto bude , este daco pride urcite.

saslavka73
19. feb 2019

@ivka185 Mi príde že ešte mala byť zima, tešila som sa, že ešte pôjdem s deckom na lyže a tak von sa pokochať zimnou prírodou akosi som to nestihla.

mimiqa
19. feb 2019

@eliska13 otras inak fakt...aj po operacii ked som bola ze co mi stale je...vyfackala by som ho vtedy 😅🤣😲

tslobik
19. feb 2019

@eliska13 šak to si aj vyčítam, že ako môže byť v pohode, keď ja nie som. Koľkokrát mi je to ľúto, potom revem. Bojím sa o neho veľmi. Otec.....sa drží. Teraz je už dva týždne doma sám, mama v kúpeľoch (tá tam ochorela), ja chorá, muž bol, malý ale otec sa drží aj napriek dg. Pred cca mesiacom bol na krvi a výsledky mal dobré, lekárka povedala že priam vynikajúce. Tak toto ma teší, lebo keby ešte aj s ním bolo zle....už to asi všetko vzdám. Vtedy to tiež bolo ťažké obdobie veru, teraz k nemu chodí ošetrovateľka ošetr. ho, lebo ja nemôžem keď sme takto chorí doma. On bol vždy odolný na choroby....neviem prečo teda takto ochorel.....Ale som rada, že vtedy odmietol chemoter. Už je to skoro tri roky....

slavkasobanska
19. feb 2019

@patricia_b ja si myslím že si sa správne rozhodla,uvidíš tam ti pomôžu s tvojim problémom,budem na teba myslieť,nevzdávaj to tam,aj keď to bude možno ťažké...

slavkasobanska
19. feb 2019

Dievčatá máte aj vy tlaky v hlave, tocaky??ja neviem z čoho mi tak je,zajtra idem na kontrolu tak uvidím čo mi povie...inak by mi bolo fajn..len ťa hlava moja .

slavkasobanska
19. feb 2019

@patricia_b neboj ...dáš to,a bude to lepšie..

slavkasobanska
19. feb 2019

@saslavka73 ja mám to isté,tiež neviem z čoho ..

saslavka73
19. feb 2019

@slavkasobanska Počula som viacerých sa sťažovať. Asi ozaj čosi bude vo vzduchu.

mimiqa
19. feb 2019

@slavkasobanska ja to mam dva dni..daco vo vzduchu..nemavam s tlakom problem

slavkasobanska
19. feb 2019

@saslavka73 no mne je tak už pár dní .
Lieky na tlak beriem,aj keď mám ukázkovy tlak,stále mám tlaky v hlave...a tocaky.. nepríjemné

saslavka73
19. feb 2019

Ja tiež dva dni.

ivka185
19. feb 2019

@slavkasobanska Ahoj slavka urcite daco bude bud zmena pocasia alebo neviem ale dnes som taka nervozna a pri tom nemam dovod byt, nic sa mi nechce vsetko robim z donutenia, rano este ako tak ale poobede cele zle.😉

slavkasobanska
19. feb 2019

@ivka185 no tak nas je viac ..joj vždy dačo ..

ivka185
19. feb 2019

@slavkasobanska Presne tak kazdy den cakat co zas bude ,ako bude uz ma to hneva.

slavkasobanska
19. feb 2019

@ivka185 aj mňa a najhoršie že ma to obmedzuje....ja som bola aj na očnom,mám okuliare do diaľky,do blízka,no to bude niečo iné....

ivka185
19. feb 2019

@slavkasobanska Ono vies ako hovori ked sa dari tak sa dari, nieco na tom bude pravda.

saslavka73
19. feb 2019

Ja čakám, že sa mi polepší lebo nie som schopná nič.

slavkasobanska
19. feb 2019

@ivka185 tak na nás to platí,všetko sa na nás lepí ....

kachita
19. feb 2019

Dievcata, aj vam,.ked mate zhorseny stav, tak mateaj zhorsene videnie? Ja neviem zaostrit poriadne.