Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@mimiqa Vidíš to,to ma nenapadlo že aspoň večer si ho môžem dať.. ďakujem za radu😊
@daniela123321 rado sa stalo 😊
@mekicom no on dostal niečo volnopredajné od obvodnej a za týždeň sa ml už dobre
@karolinabese ja beriem citalec 3 mesiac, menzes v pohode, až na tie blbé stavy keď začína, vtedy som vždy rozhodena
@mekicom tak ono zalezi v akom je stave clovek...mas malu strednu silnu depresiu....a ano poznam ludi ktory boli na tom zle az velmi...pomohli lieky kamarati vylety proste novy zivot alebo zmena..nova robota..ludia v okoli..praca...deti...partnery a tak...nezabudajme ze dost v plyva aj okokie na nas..teda na mna urcite..vycitim zlych ludi ...ktory cucaju z teba energiu....dakedy som mavala silne migreny..vracala kade chodila..nevnimala...toto bol horor...zmenila som pracu...prestala som sa stretavat s dost ludmi ktori ma akurat tahali dole a poviem ti....mala som ju teraz az raz pocas tehu po 4roch rokov😊..ako sa vravi.."pred tym ako si stanovis depresiu..uisti sa ci nie si obklopena idiotmi 🤣"
@patricia_b ako sa mas????
@patricia_b ako to vieš, že to neodíde, keď sa vykecas, poplaces pochopíš ešte si nevyskúšala😂
Len taká terapia je aj nepríjemná aj občas zabolí a trvá dlho, ale je to skvelá vec.Kazdy človek by mal mať svojho terapeuta ako v USA filmoch😀
@mm103 a prečo si nedáš veď na to je
Ahojte. Ako sa máte? Ja tento týždeň tak divne sa cítim, tlaky v hlave, únava..asi príde zmena počasia
Dievčatá, budem preradená do denného stacionáru, bola som pochválená, že výborne spolupracujem. Zatiaľ som len na arteterapii, uvidíme ako sa veci vyvinú
@patricia_b vidiss😉❤sikula....😘..
@mimiqa áno aj mne mám viac energie telo a myseľ sa nevysiluje úzkosťami.Mne je najlepšie niekde na turistike, výlete, bicykel dobre rozprúdiť krvný obeh😂 som minule čítala, že nízky tlak je super, dlhovekosť, ale aj stala únava, pesimizmus nedokrvovanie mozgu a ja mám k tomu anémiu železo beriem už to je lepšie, ale voľakedy už o 14hod som ledva nohy ťahala.Lekar mi poradil ráno chladnejšia sprcha dobre nohy vymasirivat smerom k srdcu, zacvičiť si, nohy zdvíhať čo najvyššie nech sa preberieme.Ja, keď ráno robím desiatu ešte spím😁 sú povahy čo ráno vyskočia a sú plný sily.Vy tam máte kde bývaš dobre fitko či v luznej teraz neviem.Ale na námestie chodíme na zmrzlinu do luznej.
ako holky? ja ako pred svojimi dnami. Už ani neviem, čo ma boli, či hlava, kríže, som nervozna celé zle. Nech to už príde. Inak som v práci, kopu roboty urobenej a už sa mi nič nechce. Tak sa majte a nedepkujte, zlé dni prejdú a vyjde slniečko. Ale tieto stavy mi dávajú zabrať. Pekné poobedie 😀😘
Pozerám, že všetky sme pred menzesom😋, ja sa nalievať gynastanom, nech to má lepší priebeh😋
Ja nie , lebo uz nemam a asi uz mat ani nebudem.😍
chcem sa opytať mne dr, tvrdi že dvovodom mojej choroby je že som nebola 7 r, na dovolenke a srale len som pracovala, Chodieval niekto z vas na dovolenky pravidelne a predsa ste sa dostali do tychto problemov
dokaže tato choroba odozniet aj sama
@mekicom ja chodím pravidelne každý rok...... A úzkosť mávam aj na dovolenke... No skôr ti chcel povedať že je dôležité oddychovať, relaxovať. Toto ja ešte neviem. Nič ma totiž nenapĺňa... Šport vôbec nie, možno ešte prechádzka v lese alebo kniha... Ale to moja hlava vyhodnocuje, že to nič neznamená.... Ach jaj... 🙂

@daniela123321 aj ja ma moc nizky...mdavaj si ho tym padom vecer..ja tak robim