Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@mekicom ja mám zase veľmi dobrých lekárov,aj v nemocnici,moja lekárka,psychológ,úžasný...
@slavkasobanska vyliecena 🤣😘
@mimiqa tak na polovicu ..musela som ísť na nákup,keďže som sama,ale ešte si po obede ľahnem .
@patricia_b Ako sa máš dnes?
@slavkasobanska tak cajik..vela zeleninky...hrozna bieleho vela...😘
@mimiqa áno viem ..už mám aj upratané .tak môžem oddychovat..u nás strešný vietor fúka,dobre že som bola z rána vonku
@slavkasobanska ja som od 4 hore...maly mal vcera ockovanie tak bola horucka..plakali sme doteraz...uz lepsie 😉tak vyzeram strasne..este pyzamo....vlasy rozcuchane 🤣😂
@mimiqa tak to je normálne pri malých deťoch ..ja to mám už za sebou .
@slavkasobanska viem 😂🤣no konecne zaspal...sup idem aj ja....pjekny den 😊
@saslavka73 lepšie, výrane lepšie, od nedele mám antipsychotiká ... síce hlasy prešli do svov, ale dnes sa mi to podarilo potlačiť spomienkami s malým, ktoré vo mne nechali emocionálnu stopu ... a v utorok idem domov.
@s.a.s.k.a. ja som sice bola v pk hospitalizovana ale mobil sme nemohli mat pri sebe kym sme boli na skupine a alebo b.na cecku uz mi mobil dali.ale na becku nam davali od jednej do tretej mobil kazdy den aby si si mohla povybavovat a volat rodine.bola som hospitalizovaa 6 tyzdnov.ale nelutujem.ked mi bolo najhorsie dopichli mi este lieky na ukludnenie.ja som mala hrozne stavy a doma by som to nedala.alemne nasadili hned aj frontin.a ten ma utlmil na dobu kym mi nezabrali lieky
@patricia_b to su skvele spravy😊😊😊😊😊😊😊😊💕

@mekicom Bola som parkrat u psychologicky, ale iba sme trochu rozpravali,na terapie som nechodila.