icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

elima
27. feb 2019

@mekicom Bola som parkrat u psychologicky, ale iba sme trochu rozpravali,na terapie som nechodila.

mekicom
27. feb 2019

@ivka185 da sa na to aspon časom zabudnuť alebo nemysliet na to

mekicom
27. feb 2019

@elima a lieky berieš

mekicom
27. feb 2019

@eliska13 aj ja som ten typ ktory rieši problemy rodiny aj celeho okolia čo bude o rok ,5,10,r

elima
27. feb 2019

@mekicom Nie, davam si iba magnezium a obcas Sedatif PC. Ale niekedy mam pocit, ze s liekmi by to islo lahsie...

mekicom
27. feb 2019

@elima ja mam lieky ale nezda sa mi aby nejako pomahli aj dr. su strasne odmerany a beru človeka ako kus a nie pacienta

elima
27. feb 2019

@mekicom Chce to cas... mne najviac pomaha hovorit si,ze na toto sa neumiera🙂

slavkasobanska
28. feb 2019

@mekicom ja mám zase veľmi dobrých lekárov,aj v nemocnici,moja lekárka,psychológ,úžasný...

mimiqa
28. feb 2019

@mekicom skus ineho lekara..a ake mas hobby??? Aspon prechadzky

mimiqa
28. feb 2019

@slavkasobanska vyliecena 🤣😘

slavkasobanska
28. feb 2019

@mimiqa tak na polovicu ..musela som ísť na nákup,keďže som sama,ale ešte si po obede ľahnem .

saslavka73
28. feb 2019

@patricia_b Ako sa máš dnes?

mimiqa
28. feb 2019

@slavkasobanska tak cajik..vela zeleninky...hrozna bieleho vela...😘

slavkasobanska
28. feb 2019

@mimiqa áno viem ..už mám aj upratané .tak môžem oddychovat..u nás strešný vietor fúka,dobre že som bola z rána vonku

mimiqa
28. feb 2019

@slavkasobanska ja som od 4 hore...maly mal vcera ockovanie tak bola horucka..plakali sme doteraz...uz lepsie 😉tak vyzeram strasne..este pyzamo....vlasy rozcuchane 🤣😂

mekicom
28. feb 2019

@mimiqa toto je moj druhy lekar a menit jedneho za druheho takisto nie je dobre ten je lepši ako ten predtym

mimiqa
28. feb 2019

@mekicom co robievas vo volnom case

slavkasobanska
28. feb 2019

@mimiqa tak to je normálne pri malých deťoch ..ja to mám už za sebou .

mimiqa
28. feb 2019

@slavkasobanska viem 😂🤣no konecne zaspal...sup idem aj ja....pjekny den 😊

ivka185
28. feb 2019

@mekicom Podla mna nie , v mojej hlave to viri stale, vzdy ma napadne myslienka co kedy , kde a ako , proste neda sa to uplne zabudnut , ale to je u mna , nemusi to platit u teba. Mozno budes na tom lepsie ako ja po 15 rokoch.

mekicom
28. feb 2019

@mimiqa pozerám TV,hrám hru,odpocivam, počúvam relaxačné cvičenia

mimiqa
28. feb 2019

@mekicom mozno dajaky sport by to chcelo trosku...staci rychla chodza

patricia_b
28. feb 2019

@saslavka73 lepšie, výrane lepšie, od nedele mám antipsychotiká ... síce hlasy prešli do svov, ale dnes sa mi to podarilo potlačiť spomienkami s malým, ktoré vo mne nechali emocionálnu stopu ... a v utorok idem domov.

duska87
28. feb 2019

@s.a.s.k.a. ja som sice bola v pk hospitalizovana ale mobil sme nemohli mat pri sebe kym sme boli na skupine a alebo b.na cecku uz mi mobil dali.ale na becku nam davali od jednej do tretej mobil kazdy den aby si si mohla povybavovat a volat rodine.bola som hospitalizovaa 6 tyzdnov.ale nelutujem.ked mi bolo najhorsie dopichli mi este lieky na ukludnenie.ja som mala hrozne stavy a doma by som to nedala.alemne nasadili hned aj frontin.a ten ma utlmil na dobu kym mi nezabrali lieky

jankarec
Autor odpoveď zmazal
jankarec
28. feb 2019

@patricia_b to su skvele spravy😊😊😊😊😊😊😊😊💕

duska87
28. feb 2019

@mm103 mne psychologicka vravela ze ked mam dva dni pred menstruaciou zasa depku je to normalne ze tam rychlo klesaju ci sa zvysuju hormony a to potom tu zenu rozhadze ale ked uz pride menstruacia malo.by sa polepsit

elima
28. feb 2019

@mekicom Urcite to chce aj nieco aktivnejsie,minimalne prechadzky, ale mne velmi pomohol beh.

duska87
28. feb 2019

@mekicom ja chodim aj 6xdo roka acely august sme s karavanom v grecku a aj tak sa depka dostavi.ale oddych treba urcite a slnko dobija.vitamin stastia treba

mekicom
28. feb 2019

@mimiqa tebe čo najviac pomohlo