icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

saslavka73
2. mar 2019

@patricia_b Veď uvidíš čo zajtra. Neboj. Vieš čo ja viem, že Ti asi neporadím, viem aké to je keď Ti niekto dáva rady a aj by si chcela, ale nejde to. Ja už asi pol roka žijem, že vedome sa usmievam, vedome odháňam zlé myšlienky, neviem to nazvať, proste som si povedala, že nebudem tak myslieť a keď príde tá myšlienka, poviem si to zase veď som povedala, že nebudem takto myslieť.
A fakt to pomáha, menej sa tým zaoberám.

mimiqa
2. mar 2019

@patricia_b noooo tak mu len vypravaj ako si ho robila....ze ho ma na spanie aby ho chranil....juj moja tak ti drzim palce😙

duska87
2. mar 2019

@tamichloe ja som bola zo zaciatku z toho.tiez velmi unavena.poyom to preslo.tie druhe nepoznam

duska87
2. mar 2019

@sylvia30 no ja som mala vacsiu .uz to beriem dva roky a pomalicky lieky znizujeme.ale ajasi kvoli tomu ze mam az4 druhy tak preto.a tymas aku davku?

mimiqa
2. mar 2019

Ja som tak nasrata..ze idem este piect tvarohovy kolac 😠😡

saslavka73
2. mar 2019

@mimiqa A čo sa deje?

mimiqa
2. mar 2019

@saslavka73 tak ma moj nasral..ze uplne som revala jak puca 😥s tym mam problem..snazim sa byt dobra zena matka vsetko maaa...a on mi povie ze mu nicim zivot..skoro ma......porad som odisla z domu sa prejst..tak to zabolelo..uplna uzkost depka...oprela som sa o branu revala jak puca ze co je co robim zle...co to znamena..co to povedal...som tak v rici...nechapem zo seba..som bola taka silna zena....ftipna usmievava..a teraz sama uzkost depka...no nervy mam ze uplne..toto som nemala bambule 😡

saslavka73
2. mar 2019

@mimiqa A to prečo? Či len tak? Čo ho k tomu viedlo?

mimiqa
2. mar 2019

@saslavka73 uplne znicoho nic..keby som bola dajaka santipa..kupeme spolu maleho..on taky bez nalady este mu dam pusu ze co je dnes bez nalady..dajaky cudny si...sa daco opytam hned protivne odpovies..a on ze to len to..ja a este cooo sa deje...on ze mi nicis zivot....ako uplneeee ziiraammm..ze ziirraammm..pritom..makame budujeme..bojujeme..stojime pri sebe..ano mame vela..mame hoc co..ale toto ma uplne rozhodilo

saslavka73
2. mar 2019

@mimiqa Porozprávate sa. Vysvetli.

kajkag
2. mar 2019

@eliska13 užívam Escitil a Ansilan

mimiqa
2. mar 2019

@saslavka73 iba co sa tyka maleho..vies mna to uz tak boli..ze sa nerozpravam..neriesim..nebavim sa snim..pritom som sa pousmiala nad nim co povoe...vzdy davala ja dokopy..no uz asi nevladzem..uplne som k.o..toto nikdy u mna nebolo...uplne ze nevladzem

mimiqa
2. mar 2019

@saslavka73 ale pomazanky urobene..kolac sa pece 😂🤣

sylvia30
3. mar 2019

@duska87 ja beriem 200 mg večer na spanie, mala som silnú nespavosť, celé noci som bola hore, teraz sa liečim na depresiu
Akú si mala maximálnu dávku? Napíšeš mi prosím, akým spôsobom znižujes kventiax, aby som mala zhruba predstavu ako to prebieha.

eliska13
3. mar 2019

@mimiqa take veci sa nehovoria, nezasluzis si....ved nech to rozpitve a nie len tak povedat vetu a dostat druheho do kolien
Preco mu nicis zivot?casto, ked je clovek nespokojny sam zo sebou to splechne druhemu do tvare aj ja som to uz povedala, ale aj vysvetlila preco si to myslim.

slavkasobanska
3. mar 2019

No dnes nič moc ..no musím sa odreagovať,povysavala som , vlasy umyte,vyfukane,ryby obalené,ešte šalát zeleninový urobím,vtáčik má upratané,a od rána počúvame Pink...cez repráky,lebo mi švihne z toho tichá .bože a po obede sa ani nepostavíme od únavy..

lublu
3. mar 2019

@s.a.s.k.a. Doktor mi predpisal presne tieto iste lieky. Uvidime ci tieto zaberu. To budu uz tretie☹

pajinka91
3. mar 2019

Zeny, nezavidim vam tolke trapenie s liekmi.

Mavam niekedy stavy, ked si vravim, ze s liekmi by to bolo jednoduchsie, ale ked vas citam, tak si uvedomujem, ze to az take jednoduche nie je.

saslavka73
3. mar 2019

@mimiqa Vieš čo nerieš. Nemysli na to. Ja neviem prečo to tak je aj môj muž sa dakedy tak na mňa osopi, že si poviem tento človek ma nemôže milovať. Najlepšie je, že keď ja zareagujem tak ako on tak sa uraziiiii. 🤔 Vtedy mu to poviem. Mne na výročie vynadal, že čo stále chcem na narodeniny meniny moje mi povie že čo som mu kúpila, ešte to považuje za vtipné. Ohromné. Sestra jeho má narodeniny vymýšľa akú jej napíše sms. Dobré nie? Neporadim, vypustiť z hlavy, zabudnúť, nevracat sa. Asi dôležité sú skutky ako sa o vás stará. Prajem ti pohodovú nedeľu.Drz sa.

mimiqa
3. mar 2019

@saslavka73
@eliska13 ach kopla by som ho do zadku

ivka185
3. mar 2019

@pajinka91 Nemusi to byt u kazdeho tak ,ja beriem jednu tabletku rano a nijake benzaky ci ako to zeny nazyvaju a fungujem da sa povedat az na niejake male vykyvy normalne. A zo spankom musim zaklopat som nikdy problem nemala ,manzel hovori ze ja spim len co uvidim postel.

elima
3. mar 2019

@pajinka91 Ja si tiez tak hovorim,ale uz som bola parkrat rozhodnuta,ze si dam nieco predpisat... Zatial vsak odolavam 🙂

mimiqa
3. mar 2019

@saslavka73 to je take bolestive....ako on ked daco povie tak to ma tak da dole...koli tomuto chodim psychiatricke..ze nezvladam jeho slova...a ako pises o druhych ojojooojjj...

mimiqa
3. mar 2019

@eliska13 tiez viem ze co hovori je o nom...vies jeho ex ho obrala o dom co stavala on 🤣😅pyta vysoke vyzivne...absolutne ma to uz nezaujima...a ja ho nicim...zoberem uver aby sme mali....tomu sa hovori zrkadlo ze????

saslavka73
3. mar 2019

@mimiqa Je to tak. Verím. Môj neempaticky totalne. Najhoršie že sa tak už správam aj ja.🙄

saslavka73
3. mar 2019

@mimiqa Neobetovala by som sa uz.

saslavka73
3. mar 2019

Neobetujte sa príliš. Keď rozdate všetko, neostane vám nič a nikto kto by sa o vás zaujímal. Karl Lagerfeld

janka2112
3. mar 2019

Dievčatá
Je tu niekto z Košíc alebo Prešova?
Normálne ma už xy krát napadlo urobiť nejaké stretnutie žien trpiacich na úzkosť a PP
Ako takú socioterapiu pri káve
Zistiť spoločne znaky
Prečo to mame,prečo sa to vracia,ako s tým bojujeme ?aky mame na to pohľad atd....

ivka185
3. mar 2019
patricia_b
3. mar 2019

Láska na prvý pohľad, po 19 mesiacoch čo sa poznáme 😍😍😍😍