icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

mimiqa
4. mar 2019

@eliska13 uz som mu povedala tam su dvere ak sa mu nepaci...no stichol...ja cvicim citam...on uz sa liecil dakedy bral silne lieky..silne depresie maval ze...roky do zadu to bolo

eliska13
4. mar 2019

@mimiqa no vidíš a teraz prišlo dieťa, ťahanice s bývalou neviem kedy to bolo...a tiež je asi natlakovany a možno by mal niečo brať.Len to som chcela, že aby si nebola submisivna, aby na tebe neoral, tak dobre, že sa vieš ozvať😁

mimiqa
4. mar 2019

@eliska13 veru..odrbala ho dom 🤣 a ja mu nicim zivot🤣😅viem si povedat..len to robim inak aby on neutocil..on je strasne jesitny urazlivy

eliska13
4. mar 2019

@mimiqa vieš aká to musí byť preňho prehra s takou povahou?a ešte ho vydiera za výživné ci nemali deti?Ťažké obdobie pre kazdeho aj, keby mal mierumilovnu povahu to je zlosť frustrácia...

jankarec
4. mar 2019

@patricia_b ahoj, ako pokracujes? zajtra ides uz domov? maly Misko je krasny❤

eliska13
4. mar 2019

@jankarec veľmi sa podobajú, že?taký malý skero čo som videla fotky všade vysmiaty

mimiqa
4. mar 2019

@eliska13
@jankarec veru zlaty Misko ❤😙verim ze uz ho bude len milovat

mimiqa
4. mar 2019

@eliska13 ano ano..on postavil ten dom a este xe vysoke vyzivne....verim ze je na nervy..no nieje to moj problem..

jankarec
4. mar 2019

@eliska13 rozkosny chlapec...ako keby tusil, ze jeho mamina ma problemy a je poslusnucky❤

ivka185
4. mar 2019

@mimiqa Nikto a nic ti nestoji za to aby si sa ty trapila a nicila sa, hlavu hore neboj ,vsetko preboli, sme tu aby sme ta podporili. Vsetko bude dobre .😍

mimiqa
4. mar 2019

@ivka185 snazim sa byt silna vacsinou ho zrusim do slovami ci sa pousmejem....len dakedy to fakt nejde...uplne ma to znici...strasnu uzkost mavam

ivka185
4. mar 2019

@mimiqa Si silna zena zvladnes to ,najme kvoli detickam ,tie potrebuju silnu a usmiatu mamku.

mimiqa
4. mar 2019

@ivka185 vies ono mna dost mrzi ze ked aj daco povedal zvykol sa omluvit..no v sobotu aj vcera za hlupe reci nic absolutne..tvari sa akoby nic..ignorujem ho...on je jak hlupe odute decko

ivka185
4. mar 2019

@mimiqa Tak ho nechaj nech sa zduva ,pokial si si vedoma ze si nic zle neurobila ,nemas za co sa mu tlacit do zadku, aj ty maj svoju hrdost a nech si uvedomi ze nemoze s tebou zametat tak ako on chce.A ked sa ozve tak mu povec ze cakas na vysvetlenie ako to myslel ,ze mu nicis zivot.

mimiqa
4. mar 2019

@ivka185 juujjjj do zadku ho akurat kopnem😂

ivka185
4. mar 2019

@mimiqa Nie moja nasilim nic nevyriesis, samozrejme zartujem.😝

patricia_b
4. mar 2019

@jankarec zajtra idem domov, konečne ... od piatku ma drží úzkosť, lebo spoluležia dala v piatok scénku ... ale teším sa na malého, lebo sa rozhovoril a vyrástol za tie dva týždne

mimiqa
4. mar 2019

@ivka185 kokos snim sa neda...pekne mu poviem vklude ze zacnem chodit cvicit...viete co mi povedal? Ze len nech to skusim..on odide a aby este dosiel...sa pytam ci sa pocuva..chcem robit daco pre seba citit sa lepsie..aj medzi ludmi budem...ze to vymyslam aby som sa zbavila maleho..ze ho nezvladam..chapete??takze vsetky zeny co cvicia sa zbavuju deti?? Ako toto moj mozog nevie pochopit .. tak ja som uz asi fakt mimo 😥

mimiqa
4. mar 2019

@patricia_b 😘super..kazdy den napis co bude vystrajat 🤣

slavkasobanska
4. mar 2019

Kočky mávate slabosť v nohách????

mimiqa
4. mar 2019
slavkasobanska
4. mar 2019

@mimiqa no ja hrozne dnes..čo ti na to pomáha???

patricia_b
4. mar 2019

@mimiqa včera ma išiel kŕmiť a prvý krát mi povedal mamka ... som sa rozplakala až

saslavka73
4. mar 2019

@mimiqa No nech ide do kelu. Také sprostosti trepe. Ani mu nič nehovor. Ja byť tvoja mama tam mu prídem tresnut po hlave asi. No dúfam že nebudem mať takých zatov.

saslavka73
4. mar 2019

@patricia_b No krásne. Moje zlaté. Neboj bude dobre. Podobá sa na teba ta brada. 😁

jankarec
4. mar 2019

@patricia_b ako sa volaju tie antipsychotika, ktore beries? Neboj, uzkost pominie. Aky zachvat mala spolubyvajuca?

saslavka73
4. mar 2019

@slavkasobanska Slabosť v nohách nemávam. Ja keď vás tak čítam, tak mňa najviac deprimuje keď neviem niečo vyriešiť. Keď to nemá riešenie. Ja som taký človek že podržím každého pomôžem hľadať riešenia. Ja žijem takými udalosťami že druhí mi nevedia pomôcť a ja neviem riešenie upadam do depresií. Vtedy mám normálne pragmaticky záver že samovražda by to vyriešila. Proste že to je riešenie. Dokonca som veriaca a katolícka cirkev s tým nemá až taký problém. Lebo vraj mi nevieme čo sa dialo samovrahov v hlave a nevieme ako veľmi trpel. Čo je pravda.

saslavka73
4. mar 2019

@slavkasobanska Nechcela som to tebe napísať to len všeobecne. Rozmýšľam.

saslavka73
4. mar 2019

Áno pre mňa nemať riešenie je prehra. Onehda som čítala že aj zmierenie sa so situáciou je riešenie. Modlila som sa taký ruženec oslobodenia a tam je veta prosba o zmierenie sa so situáciou. Skúšala som to pochopiť a praktizovať možno sa mi to trochu podarilo to ako ty @mimiqa že je taký je to jeho problém on to tak prežíva ty si nablizku na tebe sa vyvrsi. Neviem či chápete. M filozofickú chvíľku.

patricia_b
4. mar 2019

@jankarec beriem oxazepam (úzkosť) a olanzapin (antipsychotikum) ... no akože boli sme tu dve v pohode a teraz prišla v pondelok jedna čo tu bola viac krát už a proste dostala takú úzkosť bo chlap povedal, že ju nepríde pozrieť až druhý deň, ležala v krčí na posteli chrčala, tak sme volali sestričku, na ktorú nazjapala, že je totálne bezcitná ... ja som to dnes vravela dr. lebo mám strach, aby sa to nezopakovalo a dr. že ona je riadna historka a egocentrička, že ak to začne, tak sa treba postaviť a ísť na chodbu ... ale mňa to dosť rozhadzalo