icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

saslavka73
4. mar 2019

@patricia_b To je nepríjemné.

janka2112
4. mar 2019

@slavkasobanska ano mávam nie vždy ale stáva sa

jankarec
4. mar 2019

@patricia_b isto to bolo velmi neprijemne, ale nastastie uz ides domov. Lieky mas dobre, znama brala aolanzapin a fungovala skvele👍

mimiqa
4. mar 2019

@patricia_b jejoooooo...zlaty 😚

mimiqa
4. mar 2019

@slavkasobanska trosku ich masirujem a vylozim

mimiqa
4. mar 2019

@saslavka73 mi hovor...potom sa velice ukludnil rozkecal...no jasne vies ako ho pocuvam...ja tieto decke reci nerozoberam..lebo sa mi vzdy zastavi mozog ked on daco hovori

mimiqa
4. mar 2019

@saslavka73 chapem...a ano viem ze sa vyvrsuje na mne..preto vela veci aj chapem..citim uz dopredu ze pridu...snazila som mu pomahat no uz konec...ja chxem byt fit...

patricia_b
5. mar 2019

@saslavka73 @jankarec jak v hororoch, keď posadne človeka diabol, toľkú zlosť v tak krehkej tvári, fakt to bola silná emočná situácia pre mňa, ale dnes už idem domov

saslavka73
5. mar 2019

@patricia_b No tak to je výborné. Aj sa tešíš malý sa bude tešiť. Hádam to dobre dopadne.

patricia_b
5. mar 2019

@saslavka73 na tohto blázonka môjho sa teším, na jeho šibalstva a pusinky ... nedeľná priepustka vo mne nechala síce slabý pocit, ale nechala tam niečo

mimiqa
5. mar 2019

@patricia_b super....zlate foto 😘cely ty fakt...len si ho uzivaj....blazni sa snim stale....😘😍

mimiqa
5. mar 2019

@patricia_b my teraz vstavame😍

eliska13
5. mar 2019

@mimiqa zacinam suhlasit s tvojou psychologickoy, ze tvoj muz je psychopat bez emocii, ktoremu robi dobre druhemu robit zle.Strasne Ta manipuluje, ale verim,ze ty si nenechas

eliska13
5. mar 2019

@patricia_b musela to byt hrozne, ale ano to su hysterky, ak nie je po mojom spravim scenu, divadlo nech sa mi dostane pozornosti, aleboc niekto upadne do depresie, ked nechce riesit veci, ktore mu nie su po srsti

jankarec
5. mar 2019

@patricia_b pomaly tie emocie budu rast. napis nam, ako to zvladas doma, ked budes mat cas. myslim, ze hovorim za vsetky zienky tu, ze to s tebou uplne prezivame a velmi ti drzime palce❤

jankarec
5. mar 2019

@mimiqa tie ociska😍

mimiqa
5. mar 2019

@eliska13 tak tak...aj ja jej verim..uz ho neriesim....myslim na seba a botka...veru dnes idemm zacat s behanim😂

mimiqa
5. mar 2019

@jankarec nooo cervik moj ho volam tak 🤣😅stale chce kusat

slavkasobanska
5. mar 2019

Ahojte.ja som volala doktorke,nie je to dobré čo mu vysadila lieky,už ma pália aj ruky,nevládzem nič,...len nech ma nedá do nemocnice..jojj

mimiqa
5. mar 2019

@slavkasobanska a??co povedala??

eliska13
5. mar 2019

@mimiqa práve som rozmýšľala, že aj ja začnem behať len ja neviem dýchať hneď ma pichá v boku.Potrebujem niečo kde sa nemusím riadiť časom čo sa kedy cvičí, dochádzať....vieš jeho nezmenis dobre, že máš taký postoj žijem pre deti, mám dosť svojich povinností a nie riešiť chlapa co má problem
@slavkasobanska bola si v nedeľu u tej maminy?

slavkasobanska
5. mar 2019

Po obede mám zavolať ..sestrička mi povie čo doktorka na to...a u maminy som nebola..som depresívna ..pália ma ruky,v hlave,nohy slabé ..je pravda že mám na ráno iba Alventu,to som nemala už niekoľko rokov iba jednu tabletku..možno z toho .

mimiqa
5. mar 2019

@eliska13
@saslavka73 vcera som mu vynadala aleze uplne samo nie s krikom....maly spal..no povedala som ze uplne svoje ako ste mi kazali...ze sa ho ja nic pytat nebudem kde sme...pojdem cvicit zacnem makat na sebe...len oznamujem...ze je chory ak ma taketo nazory..tak nech nechodi na futbal on....je normalne ze muzi pomahaju zenam..ne ty ze nic ani smeti..nie som tu sluzka..skoncila som tu ze uplne...len o maleho sa staram...nech pochopi ze som 24 hodin k dispozicii ako zena ako matka...doma sama...a ty niesi schopny ani sa ozvat ci opytat ako sa mame.....sadla som.si za stol popijala kavu...uplne milo pristupil ku mne a zacal vysvetlovat preco je taky...to som rada ze urobil..neznasam dusno...no nech sa da dokopy som mu povedala...ja uz nic riesit nemienim..nech on najde dajake riesenia aby to bolo lepsie...

eliska13
5. mar 2019

@mimiqa vidíš ani dverami netreskol a neodišiel.Super niekedy treba po lopate a priamo.Oni sú niekedy nechapavi vidia, že sedíš doma a život je gombicka

mimiqa
5. mar 2019

@eliska13 navrhla som ze si to mozme vymenit..ja do roboty on doma.pridem navarene upratane este budem zduta vybijem si na tebe zlost a takto dokola....som zvedava kolko vydrzi....tooo uz hapkal

eliska13
5. mar 2019

@mimiqa no veď toto....poznám to bola som doma roky a fungujem v Tom režime dalej.moj je zase tichý ako pena treba to tu občas rozprúdiť😂

eliska13
5. mar 2019

@slavkasobanska drž sa máš dobrú doktorku niečo vymyslite

slavkasobanska
5. mar 2019

@eliska13 do piatku mám brať ako mám a v piatok ráno mám prísť .a uvidíme .

ivka185
5. mar 2019

@mimiqa Moja zlata ja mam pocit z toho co pises ,ze on ta obmedzuje na slobode , to co je za nazor ze skus, tak druhy by sa tesil ze zena sa chce udrzovat vo forme, chce byt atraktivna ,samorejme aj prenho a on toto. To uz je fakt mimo, nezavidim ti.Musela si mu velmi vsetko tolerovat a vychadzat v ustrety ,ked si dovoli ti toto povedat. U mna by nepochodil, ale zas kazda sme inej povahy.Ja si skakat po hlave nedam a preto to moj ani neskusa.

mimiqa
5. mar 2019

@ivka185 ani ja si nedam preto vzdy je hadka namiesto chapania..to iste som mu povedala ze ma byt rad a podporovat ma a dopriat mi....a vyhrazky ze este aby dosiel ked pojdem...co je na hlavu..tak sa bav s kamosmi som mu povedala...a pytat sa ta ja nebudem....presne kde sme...co som hlupa aby sa tak choval
...aj som mu povedala ze moze ist na mesiac byvat k mamicke ta by ho vycvicila ne chodit dnu v blatovych botach ta by mu dala