Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@mimiqa No vidíš.
On ako decko skúša koľko vydržíš. Tak ako s deckom - nastaviť hranice.
@patricia_b Už ste doma miláčikovia?
@saslavka73 aj to som uz skusala 🤣
@mimiqa dneska čo dobre? Už je normálny?
@saslavka73 už sme doma od jednej asi, toto moje decko ani moje nie je 😂, tak vyspel ako keby som pol roka preč bola
@patricia_b Možno sa aj on trošku odmaminkoval. Možno by Vám prospela škôlka a práca. Inak ja som tiež nie veľmi mamovský typ. Deti akoby ma obmedzovali. Ja som napr. nezvládala dojčiť, mne to bolo strašne obmedzujúce. Ja mám tak aj vychované deti, veľmi samostatné a viac menej sme priatelia.
@patricia_b co robite 😂🤣
@saslavka73 uz od vcera vecera ako som mu vynadala prisirl za mnou vklude vysvetlil co je taky a bla bla...hej je zatim ok.mmja sa neviem nebavit...no ja uz len na seba myslim....takze pojdem behat ked dojde z roboty..
@mimiqa Bože aj ja by som mala. Som trochu začala, v nedeľu som bola lenivá a teraz sa neviem pozbierať.
@saslavka73 neodmaminkoval sa, ale po schodoch sám bez držania, dvere na aute vie otvoriť, odpadky zo zeme do koša hodí, na nocnicek sám sadne ... ale chodí si popočúvať srdiečko
@patricia_b Moje malé. Deti rýchlo rastú. Ako sa cítiš?
@saslavka73 akurat som zožrala veterník ešte z oslavy 😂🤣🍰🍩takze o 1km viac musim dat 😅👀
@mimiqa uspávam
@saslavka73 strašne sa trasiem :/ ja neviem z čoho
@patricia_b Moje zlate ake bezpecie u maminky.😍
@ivka185 to už na druhý pokus, lebo prvý mi precikal ... tu pri prvom vidieť na očiach tú slasť
@patricia_b nadhera ,radost na vas pozerat urcite bude uz len dobre.
@patricia_b a ako sa citis? Tras ta prejde, musis si lahnut, ak mas moznost. A pocity k Miskovi su ake? Citim zmenu?
@patricia_b Zlatí ste.
@patricia_b aka dvojka 😚na mne teraz spal.asi pol hodku🤣😅uz mi trpli nohy lebo som sedela ani pohnut😅
@jankarec neviem ako sa cítim, zmiešané pocity mám, uvidím časom
@patricia_b držím palce,zvládneš to neboj ..
Dievčatá ... ja som asi v nemocke depku chytila, stále ma držia depresívne stavy
@patricia_b Ale však bolo super. Lieky máš? S malým von na slniečko a bude dobre.❤️
@patricia_b to bude pravdepodobne vedlajsi ucinok Olanzapinu na zaciatku liecby, ale zavolala by som osetrujucemu lekarovi
@patricia_b máš tam ešte svokru či muža?mala by si sa objednať k psychologické či poradiť s lekárkou.
@patricia_b ahoj..to bude z liekov..dva tyzdne mna to drzalo..vydrz 😘alebo zavolaj lekarke ze ci je to ok
Ahojte kocky dlho som tu nebola ..mam sa celkom dobre ..

@mimiqa Nedaj sa drzim prsty.😍