icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

patricia_b
6. mar 2019

@saslavka73 @jankarec @eliska13 @mimiqa v piatok idem k dr. len mňa to chytilo ešte pred nasadením antipsychotik

eliska13
6. mar 2019

@patricia_b nemocnica zmena stres čo sa bude diať....prestala si nedávno kojit to je bežné.

mimiqa
6. mar 2019

@patricia_b to sa upravi..ved mas vela za sebou

saslavka73
6. mar 2019

@patricia_b Malý čo?

patricia_b
6. mar 2019

Tá nemocnica bola fakt des

patricia_b
6. mar 2019

Malý robí radosť bio matkám 😂 ... ale dnes som bola v škole a ešte pôjdem na hodinku a pol ... ale je zlatíčko
@saslavka73

saslavka73
6. mar 2019

@patricia_b Vtáčik zlatý.❤

slavkasobanska
6. mar 2019

Joj dievčatá mne je zle,...v piatok ráno idem k doktorke ..som úplne mimo ..

saslavka73
6. mar 2019

@slavkasobanska Moja, ako sa cítiš?

mimiqa
6. mar 2019

@patricia_b 🍰😘

mimiqa
6. mar 2019

@slavkasobanska ako zle???

1andrea111
6. mar 2019

@slavkasobanska neboj sa, to sa spraví, zas bude dobre, budem na Teba myslieť🙂

mimiqa
6. mar 2019

@patricia_b ktora nemocnica nieje des...jedine dajaky fesi lekar inak co tam budes 🤣😅😂

slavkasobanska
6. mar 2019

@saslavka73 po obede trošku lepšie,ráno mi treba asi nejake AD...nikdy som nebola iba na Alvente..začínam byť depresívna, roztrasena,tak zle to je...ale bola som trošku aj vonku a robím doma,aby mi to prešlo..teraz si na chvíľku ľahnem .cítim že mi chýbajú lieky...taký abstak...

mimiqa
6. mar 2019

@slavkasobanska citas knihy?

saslavka73
6. mar 2019

@slavkasobanka Magnesko si dávaš? Daj si aj päť.

slavkasobanska
6. mar 2019

@mimiqa čítam...magnézium si dávam sem tam.ale dám si...ďakujem vam

saslavka73
6. mar 2019

@slavkasobanska Ja som jeden čas neužívala a veru som mala búšenie srdca, tras, chvenie. Potom som sa predávkovala doslova a teraz si dám za deň aspoň tri, hocikedy pri pití vody si hodím jednu tabletku 500 mg. A veru už to nemávam. Asi mi to fakt chýbalo.

saslavka73
6. mar 2019

@slavkasobanska Odpočiň si. Mysli na nečo príjemné.

ivka185
6. mar 2019

@slavkasobanska Ahoj slavka mozno to je abstak dlho si brala viac tabletiek a teraz len jednu, telu to chyba ,mozno to treba len prekonat. Zamestnaj mysel niecim, vydrzis , uz si prekonala aj horsie veci ,si silna das to.😍❤

mimiqa
6. mar 2019

@slavkasobanska mozno dajaky vnutorny stres....pri citani sa nepolepsi???

slavkasobanska
6. mar 2019

@ivka185 áno ja cítim že mám abstak...ale robila som do teraz od rána,ale už mám dosť,syn prišiel domov tak už druhý deň periem,na nákup väčší sme boli,no fakt sa snažím,dnes už budem oddychovať trochu ..v piatok uvidím čo mi povie doktorka..

mimiqa
6. mar 2019

@slavkasobanska tak so synom na zakusok zbehni 🍰🍩😘

kajkag
6. mar 2019

@slavkasobanska veľa pozitívnej energie posielam❤️❤️

ivka185
6. mar 2019

@slavkasobanska Tak to je super ze mas syna doma ,musis sa prekonat a ukazat synovi ze ma silnu mamicku. Ale ja verim ze ty to das.

eliska13
6. mar 2019

@slavkasobanska a nie si vyčerpaná?vieš, keď si sama máš väčší kľud.Ale tebe len prospeje mať s kým porozprávať určite je to tým, že máš menej liekov, ale podľa mňa to bude dočasne.Ako sa má syn zostáva doma či ide ešte späť?
@saslavka73 niekde som čítala, že 90%ludom chyba magnézium a vápnik a z toho sú zle štavy a všelijaké nepríjemnosti.
@patricia_b máš krásny kočík ja milujem červenú😁drží to ako poklad

eliska13
6. mar 2019

Či už veríte, že niečo dokážete, alebo naopak veríte, že to nedokážete, v oboch prípadoch máte s najväčšou pravdepodobnosťou pravdu. — Henry Ford
Dobrý citat nie?pravdivý o mysleni

ivcam2
6. mar 2019

@saslavka73 ahoj. Ked ti chybalo magnezko citila si unavu slabost ? Ja som ako mechom udreta. Nevladzem srdce mi busilo, tlak na hrudi sucho v krku, hlava ako cudzia.

saslavka73
6. mar 2019

@ivcam2 Áno presne. Sucho v ústach. Duta hlava, hučanie. Taký tras mám a chvenie. Teraz si dávam 3 krát za deň a dobre.

ivcam2
6. mar 2019

@saslavka73 a ja sprosta mam predpisany magnosolv, viem ze sa mi raz pri pravidelnom piti polepsilo a ked bolo dobre tak som zabudla. Idem si ho zaliat. Ako mi zacal menzes som hotova.