icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

ivka185
10. mar 2019

@junova Ja idem k doktorovi tak mozno raz za 3-4 mesiace aj to si vyberiem cas ked mam v praci volno, inac len volam sestricke a ta mi napise recept na tabletky.Manzel a deti to samozrejme vedia a inac nikoho tym nezatazujem, naco kazdy ma dost svojho.

ivka185
10. mar 2019

@maki43 Ja podobny mam den ,taky trochu depkovy ako hovoris a tiez verim ze zajtra bude lepsie.

saslavka73
10. mar 2019

Aj mne je dneska na prd. Gebula boli, hučí moc nej, nervózna som taký nedobry deň.

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
saslavka73
10. mar 2019

@sylvia30 A čo to tak stojí?

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
saslavka73
10. mar 2019

@sylvia30 Ďakujem. Zlatá. To nie je veľa pohoda.

mekicom
10. mar 2019

kočky beriem coaxil a xanax a stale som nervozna. dnes som bola na injekciu Araurin ale ani ten nejako nezabral neviete poradit čo s tym dalej. Okrem psychiatra som nemala žiadne vyšetrenie, liečim sa len 4 mes. a už nedokažem ani fungovať, nechodim do roboty a nič ma nebavy, prosim o radu Ďakujem

saslavka73
10. mar 2019

@mekicom Moja keby som vedela. Choď zajtra svojmu doktorovi.

mekicom
10. mar 2019

zajtra idem na kontrolu ale ani neviem čo mu mam povedať

mekicom
10. mar 2019

@saslavka73 zajtra idem na kontrolu ale ani neviem čo mu mam povedať

tamichloe
10. mar 2019

@junova baby nad tymto aj ja uvazujem ,ked budem robit co poviem ,ked si pojdem predpisat lieky.....momentalne som na up lebo dcera je do mesiaca 2t chora....
Baby tie co beriete kventi kedy pominuli zaciatocne vedlajsie ucinky....dnes som mala rano 12.tbl po zjedeni sa mi chce strasne spat...unavena som velmi ....nic ma nebavi,netesi.....som nestastna.....predtym sommm mala namiesto neho sulpirid.....uz mi konecne zaberal citila som sa stastna,doslova....len sa mi zacalo tvorit mlieko a musela som ho postupne vysadit

tamichloe
10. mar 2019

*kventiax

patricia_b
10. mar 2019

@tamichloe @junova podľa mňa sa nie je za čo hanbiť, o mne vedia už tri týždne, že mám psych. problém ... veď je to choroba ako každá iná

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
mimiqa
10. mar 2019

Zajtra mam kontrolu u psychiatricky tesim 😅🙈

mekicom
10. mar 2019

@mimiqa aj aj ale neviem ako tam isť

mimiqa
10. mar 2019

@mekicom akoze ako tam ist

mimiqa
10. mar 2019

@patricia_b presne ja som v poho povedala segre mame kamoske ze som bola u psychiatricky a oni ze to neni hanba😉dokonca kamoska zlata ze aj ja chcem ist 😅🤣

mekicom
10. mar 2019

@mimiqa aj umna všetci vedia ale ja mam už 4 AD takže mam strach či nebude meniť a zase všetko od znova

mimiqa
10. mar 2019

@mekicom preco menila ad?

mekicom
10. mar 2019

@mimiqa bolo mi od nich zle schudla som 14 kg za mesiac ale ja si myslim že trebalo u niektorych vydržať ale ona stale meni, už som s toho nanervi a neviem čo zo sebou, Dnes mi na Pohotovosti dali aj Apaurin injekciu ale stale nervy hroza mam čo robyť aby som sa ovladala a k tomu si davam aj xanax coaxil ktorý by mal tiež ukludniť a je to vAD ale hovoria že je to slabe.

mimiqa
10. mar 2019

@mekicom ono teraz pocasie dost vplyva na nas na ludi...treba ten sport zaradit do jedalnicka 😙...budes viac fit...tak unavis telo a mysel ze zle myslienky nebudu mat miesto 😙..chod aspon sa aj vyrozpravas..mne to velmi pomoaha

saslavka73
10. mar 2019

@mekicom To čo cítiš. Všetko.

eliska13
10. mar 2019

@junova po lieky chodím poobede ona jeden deň ordinuje do 18, syn to nevie, že beriem lieky ani mu to neplánujem hovoriť, keď bude starší.U psychologicky bol aj so mnou len sedel v čakárni a neskôr ho zavolala chcela ho spoznať, ale nebolo to plánované len mali voľno v škole.Vie, že ľudia sa tam chodia porozprávať poradiť často sa rozprávame, keď niečo počuje v TV samovraždy, narkomani....

eliska13
10. mar 2019

@mekicom tebe strašne veľa x lieky menili za 4 m 4 lieky ....kde si bola na pohotovosti?išla by som k psychiatricke sa poradiť, ale ty si tuším písala, že sama nevedela čo Ti má dať?nemôžeš si iného nájsť?Čo máš povedať, že Ti je zle a nevidíš zlepšenie.....teraz koľko berieš posledné?

1andrea111
10. mar 2019

@mekicom coaxil je slabý, nech Ti k tomu pridá ďalšie AD, neuvažuješ nad zmenou psychiatra?

eliska13
10. mar 2019

@mekicom prepáč už čítam, že si bola na pohotovosti.Vies ty si ešte nováčik bojíš sa čo bude, ako v robote, čo lieky a to tvoju úzkosť ešte zvysuje čo chápem, ale chce to čas....
Ja som malo spala v noci ráno 06:30 mi píše kamarátka či pôjdeme niekam s deťmi a už som nezaspala.Na to, že som unavená mám silný menzes bol to pekný deň, ale už sa vidím v posteli.Boli sme v detskom kutiku, lebo to počasie fakt len zaliezt pod deku a spat.vystazovali sa jedna druhej koľko deťom nakladajú úloh, aké problémy sa riesia.Nie sme jedine s nervami na konci kamoška už 2 noci nevedela spať čo učiteľka stále hľadá na jej synovi chyby a chlapček už je objednaný k psychológovi, lebo je podozrenie na dyslexiu a iné...v noci má byť orkan nezľaknite sa.Ani sa mi nechce veriť, že je po vikende

patricia_b
10. mar 2019

Baby? Máte niekto skúsenosť s AD Escitalopram teva? Lebo cítim sa akože lepšie, ale s úsmevom na tvári si vravím, že chcem zomrieť ... akože wtf? A to mám zajtra napísať mail dr. že ako sa cítim

junova
10. mar 2019

@saslavka73 platím 25 eur za hodinu