Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@patricia_b úplne individualne von z najhoršieho tak 2,3 t...
@saslavka73 malý je strašne zlatý, ale fakt, taký môj tulinko, pride ma objat, popusinkovať, uspáva ma, že ma hladká a vraví pri tom, mamka hajajajajaj
@slavkasobanska tak som na začiatku, len ma trápi, že v nemocnici kvôli ochote personálu prišiel horší stav
@mimiqa :o ... no dúfam, že aspoň v neutráli budem čoskoro
@eliska13 ďakujem
@patricia_b ja sa tak tesim ako hovoris teda pises o malom😅🤣....dnes som nasla malemu druhy zubcek 😅
Idem od lekarky 🤣😅tak ma dobila ach....ze je spokojna so mnou....❤....a to ze sa mi.pritazilo teraz tyzden moze byt vplyvom pocasia
@patricia_b to je zlaticko, ved on normalne vie co potrebujes. Tiez ma chytila uzkost ked mal tri roky. Stale mi hovoril co si smutna. Nevladala som sa s nim hrat a ani ma to nebavilo. To ma mrzi najviac.
Babule skoro každá píše, že ju chytá úzkosť? Ako sa to na vas prejavuje?
Ja také stuhnutie na hrudníku. Až bolesť. Tras, chvenie ale to nemávam našťastie často. Ale je to hrozne. Dneska som mala napr.ideálny tlak a hrozne som sa cítila. Ja mám vysoký tlak, vsetky výsledky dobré. Takže psychika. A pravdepodobne hormóny.
@kajkag aj to...ale to mam ten tras a chvenie mozno raz za tri mesiace...no busenie tento tyzden zo tri krat....nemavala som so srdcom takto....viem ze si lahnem na chrbat...hlava na vankus tak vyssie nohy vypodlozim perinou aj sa zakrijem...zavrem oci a pomaly nadych vydych.....ratam si pritom a ukludni ma to...az zaspim....ak s tlakom teda hlava je naj na zem nohy na stolicku na chvilku...sa vyrovna....nizky tlak poharik bieleho vina...vysoky cervene..
@kajkag strašný stres, strach, ale viac menej bez dôvodu ...
@patricia_b Tešíš sa a to je podstatné. Aký je zlatý.
@saslavka73 mizerne sa cítim
@mimiqa veď podobne vždy si hovorím budem oddychovať nebudem sa prepínať dám si magne veľa, ja som deň pred úplne slabá ako dostanem žiadne kŕče bolesti nič ja len psychicky trpím
A ty tiež si upratovala okná umývala varila...a potom stačila hádka s mužom
@saslavka73 veď aj preto je to de-press že sme natlakovane zlosťou, povinnosťami....a potom ak to nedáš von cvičením okopavanim v záhrade buchne to ako tlakový hrniec,
@patricia_b vidím, že to posteľné prádlo z Ikei majú tuším všetci😂 dnes vyzerá byť krásny den
@eliska13 jedno z mala ikeackych, kde je aj veľká obliečka na vankus
@patricia_b maly princ😘usmev??toho bude este velaaaaa🤗😃ja sa neviem prebrat🤣som dobre spala po tyzdni 🙈
@eliska13 toto si hovorim aj ja...ze vsak dnes nech nic nerobim oddychujem...len ja som tapa v tomto...zacnem vzdy bud ukladat veci...triedit skrine....no uz dnes vypnem....pekne pojdem na dlhsiu prechadzku s malym.. teraz som trosku v napati dcerka ma 18teho talentovky na strednu..ach nech uz je pooooi🙈
Ja mám dneska stretko s pani do novej práce. A mám sakra dilemu a strach.
Zo stretka nie, ale či áno alebo nie. Čaká ma veľká zmena.

@ivcam2 aj ja užívam eliceu :D