Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@maki43
@slavkasobanska No vidíte baby a prežili ste.
@saslavka73 veru prežili.... A aká úlava došla po jeho odchode :D
@saslavka73 Zbytocne sa hanbit sama pred sebou. Robila si, ako si vtedy najlepsie mohla a vedela. Aj ja som sa dlho hanbila, ale nic mi to neprinieslo, iba bolest. Preskakala si si toho vela, pretrpela, urcite je z Teba silnejsia, empatickejsia a citlivejsia zena, ako by bola inak.
@saslavka73 no áno..ale čo za tým všetkým je....
@slavkasobanska za tu chorobu môže on, bol nekomunikatívny, flegmatik, necitlivý. Liečim sa už od 4 rokov co som bola v manželstve s ním, a odiešiel keď sme mali 22 výročie svadby. tak pekne dlho som to trpela a nevidela...
@slavkasobanska Vela bolesti, velmi vela. Kto nezazil, tak nikdy nepochopi.
Mna sa kedysi velmi dotklo jedno stretnutie s byvalou misionarkou v Afrike. Stara pani. Drobnucka. Zazila strasne veci, vojnu, genocidu... Povedala, ze ona uz neplace, lebo jej slzy vyschli. Isiel z nej velky pokoj a velka sila. To sa ani neda popisat, nikdy som ineho takeho cloveka nestretla.
@slavkasobanska áno je to veľmi ťažké 😠😠 keby sa aspoň uľavilo ❤️❤️
@pajinka91 Teraz mi príde všetko tak zbytočné. Tá námaha za kariérou za peniazmi, akosi som stratila chuť ich aj zarábať. Len trápenie prinesú skutočných priateľov nie. Chcem si splatiť dlhy a žiť v pokoji hoc aj chudobne. Vždy som mala z chudoby strach aj mám ale viem že sa dá prežiť aj z mála. Akosi hľadám čosi iné.
@slavkasobanska Snáď aj ja prežijem.
@maki43 Bože to čo. Buď rada že máš pokoj.
Ahojte, dnes som bola na kontrole. Kedze mam uzkosti mam brat celu eliceu. A podla potreby lexaurin. Uz som ju celu brala no dr mi ju zjiaila na pol. Teraz sa bojim ze mi po navyseni bude este horsie.
@saslavka73 aj som. Lebo prvi boli kamarati, krčma, robota a na poslednom mieste rodina....
@saslavka73 prepáč nestihla som prečítať čo si napisala pred zmazanim.Kedy máš ten pohovor?
Dobre ranko bambulky 😘...ako sme sa vyspali...ja som spala na prt a malo...
@saslavka73 kedy mas ten pohovor?
@maki43 super kamaratov mal potom ako moj😠😡som mu povedala predvcerom nech sa jednemu z nich nastahuje...

@maki43 to poznám,môj si našiel keď boli deti ešte malé..ostala som úplne bez ničoho,ale mám svoj byt,zdravé deti,len keby ťa choroba neprišla..