icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

slavkasobanska
12. mar 2019

@maki43 to poznám,môj si našiel keď boli deti ešte malé..ostala som úplne bez ničoho,ale mám svoj byt,zdravé deti,len keby ťa choroba neprišla..

saslavka73
12. mar 2019

@maki43
@slavkasobanska No vidíte baby a prežili ste.

maki43
12. mar 2019

@mimiqa dakujem pekne.

maki43
12. mar 2019

@saslavka73 veru prežili.... A aká úlava došla po jeho odchode :D

pajinka91
12. mar 2019

@saslavka73 Zbytocne sa hanbit sama pred sebou. Robila si, ako si vtedy najlepsie mohla a vedela. Aj ja som sa dlho hanbila, ale nic mi to neprinieslo, iba bolest. Preskakala si si toho vela, pretrpela, urcite je z Teba silnejsia, empatickejsia a citlivejsia zena, ako by bola inak.

slavkasobanska
12. mar 2019

@saslavka73 no áno..ale čo za tým všetkým je....

maki43
12. mar 2019

@slavkasobanska za tu chorobu môže on, bol nekomunikatívny, flegmatik, necitlivý. Liečim sa už od 4 rokov co som bola v manželstve s ním, a odiešiel keď sme mali 22 výročie svadby. tak pekne dlho som to trpela a nevidela...

pajinka91
12. mar 2019

@slavkasobanska Vela bolesti, velmi vela. Kto nezazil, tak nikdy nepochopi.

Mna sa kedysi velmi dotklo jedno stretnutie s byvalou misionarkou v Afrike. Stara pani. Drobnucka. Zazila strasne veci, vojnu, genocidu... Povedala, ze ona uz neplace, lebo jej slzy vyschli. Isiel z nej velky pokoj a velka sila. To sa ani neda popisat, nikdy som ineho takeho cloveka nestretla.

ivka185
12. mar 2019

@maki43 Blahozelam k narodeninam a neboj nie si stara ja som este starsia.🌹🎂

sticker
maki43
12. mar 2019

@ivka185 ďakujem pekne ♥♥♥♥

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
kajkag
12. mar 2019

@slavkasobanska áno je to veľmi ťažké 😠😠 keby sa aspoň uľavilo ❤️❤️

maki43
12. mar 2019

@sylvia30 ďakujem pekne :D

pajinka91
12. mar 2019

@maki43 Vsetko najlepsie ❤❤❤

coco2018
12. mar 2019

@maki43 všetko len to najlepšie hlavne zdravicko ti prajem a duševnú pohodu 😘

coco2018
12. mar 2019

@maki43 18r uzivas AD?

kajkag
12. mar 2019

@maki43 všetko najlepšie, hlavne veľa zdravia, duševnej pohody ostatné pride samo🙂😉

saslavka73
12. mar 2019

@pajinka91 Teraz mi príde všetko tak zbytočné. Tá námaha za kariérou za peniazmi, akosi som stratila chuť ich aj zarábať. Len trápenie prinesú skutočných priateľov nie. Chcem si splatiť dlhy a žiť v pokoji hoc aj chudobne. Vždy som mala z chudoby strach aj mám ale viem že sa dá prežiť aj z mála. Akosi hľadám čosi iné.

saslavka73
12. mar 2019

@slavkasobanska Snáď aj ja prežijem.

saslavka73
12. mar 2019

@maki43 Bože to čo. Buď rada že máš pokoj.

ivcam2
12. mar 2019

Ahojte, dnes som bola na kontrole. Kedze mam uzkosti mam brat celu eliceu. A podla potreby lexaurin. Uz som ju celu brala no dr mi ju zjiaila na pol. Teraz sa bojim ze mi po navyseni bude este horsie.

maki43
13. mar 2019

@coco2018 ďakujem pekne 😉

maki43
13. mar 2019

@coco2018 presne tak...

maki43
13. mar 2019

@saslavka73 aj som. Lebo prvi boli kamarati, krčma, robota a na poslednom mieste rodina....

maki43
13. mar 2019

@ivcam2 neboj ja som bola na polke, ale ked ma muz opustil presla som na celú, dva týždne to so mnou mavalo, ale potom bolo uz len a len LEPŠIE. Výdrž to chce, bude fajn. A uz špekulovať s polkou ani nebudem, ostanem na celej 👍👍👍👍👍

eliska13
13. mar 2019

@ivcam2 všetky sme také iste...keď je lepšie znížime, alebo doktorka zníži a hneď je zle.Ked si už bola zvyknutá na celú nemyslím, že to s tebou zamáva.Ak Ti bude horšie dáš si Lexaurin na prvé dni neboj sa

eliska13
13. mar 2019

@saslavka73 prepáč nestihla som prečítať čo si napisala pred zmazanim.Kedy máš ten pohovor?

mimiqa
13. mar 2019

Dobre ranko bambulky 😘...ako sme sa vyspali...ja som spala na prt a malo...
@saslavka73 kedy mas ten pohovor?
@maki43 super kamaratov mal potom ako moj😠😡som mu povedala predvcerom nech sa jednemu z nich nastahuje...

eliska13
13. mar 2019

@mimiqa ja konečne po 4 nociach dobre.ale hodila by som sa ešte pod perinu😁idem na políciu prehlásiť pobyt a nový občiansky idem sa namaľovať a upraviť minulú fotku som mala hroznú taká som bola gulata. A to som myslela, že dnes bude slnko ako včera a vyzerá, že že dážď bude.

maki43
13. mar 2019

@eliska13 presne tak. Ja si aj pred menzesom davam neurol, lebo vtedy pridu na mna uzkosti. Ešte sa liecim an na stitnu tak adi vsetko dokopy. Lebo tlak stale 116/73 tep 67 takze ukážkový, tak jedine rie hormony so mnou hraju