icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

patricia_b
13. mar 2019

@saslavka73 len keď mi naseká roboty vyše hlavy a vidí, že to nezvládam

maki43
13. mar 2019

@saslavka73 a dobre robíš :D

saslavka73
13. mar 2019

@patricia_b Inak aj môj muž mi drisne 100 vecí na robotu - v robote a on keď má robiť dve tak povie, že dve naraz nezvláda.

maki43
13. mar 2019

@saslavka73 myslíš, že to pomoze dva deci?

mekicom
13. mar 2019

@talulah27 chcem sa spytat v akom stave pokračuje liečba

saslavka73
13. mar 2019

@maki43 Mne nie. Ak Tebe áno, tak si daj.

mekicom
13. mar 2019

@lenka3330 chcem sa spytat v akom stave pokračuje liečba

enusko
Odpoveď bola odstránená
patricia_b
13. mar 2019

@enusko zopár kúskov by som vedela

ivka185
13. mar 2019

Ahojte kocky AKY STE MALI DEN? jA SOM SI DNES UROBILA VOLN , PO PRACI SOM ISLA KU KOZMETICKE , PRED CHVILOU SOM SA VRATILA A NIC MA NEZAUJIMA CO VARIT, ROBIT PROSTE NIC ,MAM DEN LEN PRE SEBA A JE TO UPLNE SUPER UZ DLHO SOM TO MALA ROBIT A VOBEC SA NECITIM VINNA CO BUDU JEST ZAJTRA ALEBO ZE NENI DOMA TIP -TOP A VIETE AKA JE TO ULAVA PRE DUSU MAT VSETKO NA HAKU, VYSKUSAJTE NEOLUTUJETE AKA JE TO SLOBODA ,CITIM SA UZASNEEEEE.😍

eliska13
13. mar 2019

@saslavka73 takého čo by ma stiskal a muckal by som tiež nechcela😂ja som v tomto taka "iná" zena, ale čas od času by som rada počula pochváliť jedlo či čokoľvek.ale zase ruku na srdce ani ja ho nechválim, nedakujem za všetko... pokým mi to nevytkol, že a ty si kedy mňa pochválila?v čom so dobrý?len kritizujes, nič Ti nie je dobré, stále máš nejaký vysnívaný ideal😂pravdu hovorí viem to.Ale to u nás tak raz za 3 mesiace všetko vykypi a potom ide život dalej bez zmeny.Co chce, co cíti môj muž nikdy nepovie...on má stále takú rovnakú povahu nevie prejaviť ani radosť ani zlosť taký neutrál.voci synovi vie, toho vystiska ja, keď ho zo srandy idem objať až krok dozadu spraví😂
Introvert ako vyšitý, všetko rieši v sebe a možno trpí viac ako ja v niektorých veciach

pajinka91
13. mar 2019

@patricia_b to je zaujímavé, že si muža zavolala. Som zvedavá, čo mu povie 😀

saslavka73
13. mar 2019

@ivka185 Ja to praktizujem. Mám veľké deti tak môžem. Viem že sa o seba postarajú.

saslavka73
13. mar 2019

@eliska13 Podobne. Ja chválim, podporujem, počúvam. Ale už teraz ani nie, v živote mi nepovedal, že niečo je dobre. Ale viem aký je, nezmením to, len veci, ktoré sa týkajú oboch, by som rada prebrala aj s ním. Však skúsim ešte. On mi povedal že on veci prežíva viac ako ja, len to tak nevie dať najavo. Neviem. Môj sa túli veľmi rád. Až to dakedy ide na nervy.

saslavka73
13. mar 2019

@pajinka91 Asi ma pocit, že treba vysvetliť. Veď spolupráca s príbuznými je dôležitá.

ivka185
13. mar 2019

@saslavka73 Aj ja mam deti dospele.

eliska13
13. mar 2019

@ivka185 ja mám v piatok pondelok voľno idem ku gynekologovi a v pondelok po 4 r na kozmetiku a jogu prvý x🙂ináč by som okná umývala a varila.Tiez som povedala, že musím aj sebe venovať čas.

enusko
Odpoveď bola odstránená
mm103
14. mar 2019

Ahojky kočky čo hovorite na regresnu terapiu?

mimiqa
14. mar 2019

Ahojte...ako do 3ch hore 😡.....ak mate lieky na spanie ake a ako hned zaberu prosim ??

maki43
14. mar 2019

@mimiqa moja ja to iste 3.38 hod. Hore. Isla dat eliceu, euthyrox a 0,5mg neurol. Do pol hodiny tvrda a potom som sa zobudila okolo 6.30' len ma hlava boli tlak super 115/75, mozu toto aj kramy robit? Uz od nedele . Mozem to may tak dlho ten p

andocka
14. mar 2019

Ahojte zienky, mozem sa vam trosku postazovat? Mozno mi niektore pomozete.Momentalne som na materskej dovolenke s rocnym babatkom.Od narodenia sa mi casto v noci budieval, aj kazdu hodinu.Nemala som kedy oddychovat, mam aj starsie dieta. Viem, ze su mamicky, ktorym sa aj castejsie budia.No mne sa navodila strasna nespavost.Dokonca mi uz aj cez den zacalo byt zle: strasna unava, uzkost, hnacky, bolest hlavy....no hrozne stavy. Nemam silu, energiu, nic ma nebavi. Skusala som vselico prirodne no napokon som zabehla k doktorke a dala mi na noc Stillnox a 1/3 Trittico. Cez den si mam dat 0,25 Neurol.Mali ste to niekto podobne? Dakujem za kazdu radu. Uzivali ste Trittico? Na zaciatku liecby ste este nieco brali a ako dlho.Ten Stillnox +Trittico je Ok?Zaspim hn

mimiqa
14. mar 2019

@maki43 mozes...dakedy tyzden pred menzesom som umierala...ja mavam.plus silne krceee otras

andocka
14. mar 2019

@maki43 Ahoj, to je sila, ja som tiez hore od 03:38, no uz nezaspala☹

andocka
14. mar 2019

@mimiqa Ahoj pozri moj prispevok.Zacala mi strasna nespavost, skusala som bylinky, homeo, akupunkturu, nic nezaberalo. Na spanie som si zacala 1/2Stillnoxu. No ten sa nesmie dlhodobo.Tak som zacala AD Trittico

andocka
14. mar 2019

Mali ste niekto, ze vam z nicoho nic zacala nespavost a nasledne z toho po case uzkosti? Co ste uzivali? Mali ste aj denne AD????

eliska13
14. mar 2019

@andocka neskôr napíšem ponáhľam sa
Ako Ti začne účinkovať AD upraví sa spánok a ano berie sa denne bude dobre😀
@mm103 čítala som o tom zvažovala som aj hypnozu, kraniosakralnu terapie rôzne...ale neskúšala nič.

eliska13
14. mar 2019

@andocka nespavosť spôsobuje malo serotonínu ten reguluje melatonín a, keď nie je tak nespíš stresujes búši srdce...strach a pod....ak nespíš skôr príde úzkosť, depresia pri deťoch je to ťažké viem:(musíš sa liekmi dostať do nejakého normálu plus skús viac oddychovať, neísť na 100% tráviť aspoň trocha času sama aj, keď vedľa v izbe s časopisom...

maki43
14. mar 2019

@mimiqa no dik tak len vydržať. Ty kokso uz neviem či si poplakat, aj som si teraz pred menzesom pridala 1/4 tbl elicei. Des

andocka
14. mar 2019

@eliska13 Dakujem za odpoved. Veru je to tazke. Nezijem, len prezivam. Neviem si maleho tak poriadne uzit. Vsetko robim, no chyba mi energia, elan.....A tak mam vsetko idealne, ziadne problemy, super manzela, dom, rodicov, super svokru, zdrave deti....Neviem si predstavit, keby sa mi nieco horsie stane, asi sa zosypem. A to som bola vzdy vesela, usmiata kopa, taky spolocensky typ. Nechapem, ze z coho sa mi to, ci ozaj z tej unavy. Pripadam si ako neschopna zena, ze som zlyhala ☹((((