Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@1andrea111 chcem potom ten Stilnox vynechat.No beriem Trittico len 5.den a kazala po tyzdni skusit bez Stilnoxu popripade zvysit Trittico. Ty aku davku beries?Mas aj denne AD?Mne prwdpisala Sertraline, no zatial mi staci rano0,25mg Neurolu
Von je slniečko 😍 ... strašne ma to teší
@patricia_b Kedy to má ísť ten tvoj k tvojej doktorke?
@patricia_b ale aký vietor a chladno!idem k tomu gynekologovi a chvíľu ponechať po nakupaku strašne dlho som nebola.Ty chodíš teraz do toho denného stacionára aké to je čo tam robíte terapia?
Ako dnes???ja som spala konecne 😅🤣😂
@saslavka73 v pondelok
@eliska13 už som bol aj s malým ... nechodím, nakoniec mi to nedala ani do správy, miesto toho chodím do školy ... v tom stacionari by mali riešiť veci na vežné zaradenie sa do života
@patricia_b Tak uvidíme. Chystá sa?
@saslavka73 chystá sa, zase dr. mu zrejme prehovorí do duše, aby mi pomáhal
@patricia_b preco ti chlapi tomu nechapu
@mimiqa ešte stojím v kolóne nejaká nehoda je pred Ba už teraz viem, že nestihnem čo som chcela.ja som dobre spala a dnes som mala chuť byť "zenou"obliekla som si šaty normálne mi je smiešne prídem si ako hola.Mam také čierne športové upletove...vlastne ako premýšľam skoro každá to máme z našich muzov😉
Ahojte kočky.musim sa vám zdôveriť,mam doma syna,na oslavy rodinné som prestala chodiť,do obedu ešte idem na nákup atď ..no po obede už nevládzem,viem že musím viac chodiť,ale včera večer mi syn tak šplechol...že a už začni chodiť!!!!!!úplne som ostala ako obdarená,viem že to rodina preberá,no ja fakt nevladzem..a keď je to už ďaleko tak nejdem peši,motá má v hlave mám jak po výbuchu...nesmiem sa ľutovať,ale fakt som menej aktívna ..som z toho nešťastna...
@slavkasobanska tak sup nech mamicku pozve na kavicku a kolacik 🍰🍵pojdete pesi spolu😘
@eliska13 Nečakala som to - každá to máme z mužov............ Stále sa pýtam, či to nie je moja chyba.
@saslavka73 len to nie...ak je chyba tak oboch...mna serie max aleze max..ze nieje schopny sa aspon obcas opytat co ti je...ci daco podnikneme aspon vylet..vsetko jaaa....oni sa maju tiez starat o rodinu aj nas....zabudaju na to
@mimiqa ahoj ....no keď ja nevládzem do mesta peši.....som zadychana,nohy sa mi klepu ..ja som fakt vadna...
@slavkasobanska tak pomaly aspon kusok
@mimiqa tak ma to trápi,rodičia so mnou vôbec nerozprávajú...ani si nevolame,...syn to má od nich že nikam nechodím...takže som na to sama..
@slavkasobanska ach jo...tak nech ti pomoze a povie pod a nie riesit to pomimo teba...musi to byt cudne ked vies ze ta rodina prebera....poznam...pomoct nie ale preberali😠
@slavkasobanska To je za rodinu? Oni to nechápu. Je mi to ľúto. Ale vlastné dieťa. Ale chodiť treba. Aj ja som zase zanedbala. Mám takú robotu, že celý deň sedím. Už som pribrala aspoň 15 kíl. Začala som trochu chodiť 20, 30, 40 minút a viac a celkom mi to šlo, rýchlo a zase som to zanedbala. Aj sa cítim horšie.
@mimiqa Toľkokrát som si povedala, že sa s ním v kľude porozprávam. Začnem, bez obviňovania, ale on to otočí proti mne. Riešime robotu, podnikáme spolu. Vravím mu, že nemôžeme mať viac objednávok lebo to nestihneme, vždy to tak bolo, mali sme veľa, problém s termínami. Obmedzila som to, problém sa vyriešil, ale zase nemáme financie, lebo je to málo. On mi povedal, že je to moja chyba, že nemáme objednávky, lebo som negatívna. Ako chápete to? Otočil to, ja mám problém potom vysvetľovať zákazníkom veci a toto mi povie. Vždy všetko otočí proti mne.

@eliska13 Beriem ju od zaciatku jednu tabletku rano ,nic ine.